Te iubesc cât doi!

posted in: Valentine's Day | 0

Flori Santul ValentinNe-am gândit că anul acesta este timpul să îi declari dragostea iubitei tale … de două ori mai mult!

Uite ce idee face jogging acum prin mintea noastră:

Pasul 1

Caută un bucheţel de flori colorat. Nu trebuie să fie neapărat mare. În funcţie de ce îi place iubitei tale, cumpără şi ceva dulce. Noi recomandăm CIOCOLATA!!!

Inimioara ciocolataApoi, fugi la un magazin cu ursuleţi de pluş şi achiziţionează unul mic. Plimbă-te pe acolo şi sigur vei da de o inimioară de pluş. Cumpăr-o!

Dacă găseşti şi ceva foarte funny, care face trimitere la dragoste, cuplu şi Sf. Valentin sau Dragobete, nu ezita să cumperi.

Ţine minte! Dacă nu beneficiezi de finanţele necesare, nu este obligatoriu ca toate produsele să fie mari. Poate găseşti mai multe obiecte micuţe şi simpatice şi astfel vei face surpriza mai amuzantă.

Pregăteşte şi un bileţel cu mesaj anonim. Un text precum „Eşti cea de care mă îndrăgostesc mai mult pe zi ce trece”. Sau o ghicitoare ritmată, credem că îşi va atinge scopul. Ca să nu te dai de gol, te sfătuim să laşi pe altcineva să scrie mesajul (nu trebuie să îţi recunoască scrisul).

Pasul 2

Contactează un coleg (sau colegă) al iubitei tale şi roagă-l să ajungă la birou puţin înaintea ei, pentru a pune pe birou ciocolata şi florile.

Roagă-l apoi ca, de fiecare dată când ea iese din birou, să îi strecoare printre acte sau printre

Jucarii de plusobiectele de pe birou câte un pluş. Prin urmare, colegul va fi agentul tău toată ziua.

Dacă în timpul programului nu părăseşte de obicei biroul, roagă colegul să umple biroul cu toate obiectele de prima dată. Însă, ciocolata, florile şi ursuleţul, trebuie să stea în mijlocul biroului. Acestea sunt clasice şi ar putea fi dăruite de către oricine (nu au o amprentă personală care te-ar putea da de gol).

Nu te speria gândindu-te că nu îi plac lucrurile de genul acesta, că le consideră kitch sau că sunt prea multe şi nu are de gând să mai încarce casa cu ele, scopul tău este să îi furi zâmbete toată ziua. Găseşte ea ce să facă cu ele apoi!

Pasul 3

NU TE DA DE GOL!

Ea va primi toată ziua câte un cadou micuţ şi primul impuls va fi să te sune. Trebuie să îţi menţii poziţia de persoană care nu ştie nimic despre ce se întâmplă. Dacă îţi spune că ştie de la cine sunt micile cadouri, foloseşte-te de replica: „Iubito, eşti tare glumeaţă! Să văd cadourile şi după aceea te cred!” Astfel, vei îndepărta orice bănuială!

Pasul 4

Trimite-i toată ziua mesaje prin care o anunţi că abia aştepţi să vă întâlniţi pentru ai dărui cadoul tău. Poţi chiar să îi spui că ea merită o zi plină de cadouri, dar că nu poţi să îi dedici decât seara.

Inimioara de stelePasul 5

Pregăteşte-i surpriza promisă. Site-ul nostru îţi oferă o mulţime de idei simpatice! Combină-le, adaptează-le caracterului iubitei tale, fii original!

ATENŢIE! Indiferent ce alegi, este esenţial ca mesajul pe care îl scrii în bileţelul de la birou să fie vizibil şi în surpriza pregătită. Mesajul este cel care va face legătura dintre surprize. El trebuie să fie emoţionant, dar totodată potrivit unui admirator secret.

Rezultatul serii o să fie sigur WOW

Îţi surâde ideea? Încearcă! Te aşteptăm apoi cu sugestii şi impresii, dar, mai ales, cu amănunte despre reacţia obţinută.

Zâmbeşte! Fii fericit!Spune-i „Te iubesc!” cât mai des!

Dani
Dacă ţi-a plăcut acest articol, te rog frumos să îl dai mai departe printr-un share ca să ajuţi şi alţi prieteni care sunt în pană de idei!
Dacă te-am ajutat în vreun fel, te rog să dai like la această pagină.
Dacă vrei să primeşti idei de surprize şi cadouri regulat, te rog,abonează-te la Newsletter.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.