Surpriza sexy pentru el

posted in: Valentine's Day | 0

Surpriza sexyAtu-ul pe care îl au toţi bărbaţii

Ce norocoşi pot fi bărbaţii atunci când vine Valentine’s Day şi Dragobetele! Impresionează uşor cu un buchet de flori, un pluş simpatic, o declaraţie de dragoste sinceră şi o cină romantică.

Dar, femeile, ce pot oferi? Tot o cină romantică? Poate îi strici planul! Un pluş? Pe cel de anul trecut l-a dăruit nepotului! Altceva? Nici aia, ai mai facut-o de ziua lui! Da, te înţelegem! Este dificil!

Şi totuşi, este mai simplu decât crezi! Dacă ştii răspunsul la întrebarea „Ce îşi doresc bărbaţii de la femei?”, atunci bănuieşti că surpriza pe care ţi-o prezentăm nu implică achiziţionarea berii de la supermarket.

Nu te gândi că şi acesta este un clişeu, că vă cunoaşteţi mult prea bine etc. Greşit! Dacă nu ne crezi, încearcă!

Ce trebuie să ai pentru o noapte de neuitat?

1. O lenjerie sexy cum nu ai curajul să porţi! Cu cât este mai îndrăzneaţă, cu atât mai bine. Nu te gândi la felul cum arăţi … dacă el te iubeşte, problema nu există, dacă lenjeria este pe măsura ta, înseamnă că a mai probat-o cineva şi a dat roade!

2. Ciocolată sau frişcă. Dar, mai bine, ambele! Ciocolata trebuie să fie moale (un bol de ciocolată ţinut la temperatura camerei) şi frişca la tub.

3. Lenjerie de pat şi perne mici…multe perne mici. Dacă te grăbeşti, în perioada asta, la marile magazine se fac reduceri la orice, inclusiv la astfel de produse. Cumpără suficiente, astfel încât, folosindu-le şi pe cele vechi, să poţi umple patul.

4. Lumânări. Nu prea contează de care, el nu le va observa decât pentru o fracţiune de secundă. Atenţia lui va fi asupra ta.

Polaroid Picture Frame: https://www.tuxpi.com/photo-effects/photo-paper

Polaroid Picture Frame: https://www.tuxpi.com/photo-effects/photo-paper

Polaroid Picture Frame: https://www.tuxpi.com/photo-effects/photo-paper

Şi acum, la treabă!

Amăgeşte-l!

Propune-i să ieşiţi la o cină romantică într-un restaurant. Cu o oră înainte să îşi facă apariţia acasă, sună-l şi spune-i că la acelaşi restaurant o să cineze şi o prietenă şi că, mai mult ca sigur, o sa rezulte o ieşire în patru.

Nu te lăsa convinsă atunci când vrea să schimbe restaurantul. Dacă insistă, atunci, propune-i să rămâneţi acasă şi să faceţi comandă la o pizza, deoarece nu ai timp să găteşti. Eventual, întreabă-l ce film doreşte să cauţi pentru a-l viziona în timpul mesei şi ce pizza să comanzi.

Între timp, îmbracă-te elegant. În ce vrei tu. Apoi, începând de la uşă…dezbracă-te. 😉  Aruncă câte un element al garderobei tale la o distanţă de 1 m între ele.

De exemplu, lasă pantofii aruncaţi la intrare, la un metru, aruncă bluza/rochia, pantalonii şi tot aşa…Drumul trasat trebuie să fie spre camera de zi (varianta  1) sau spre dormitor (varianta 2).

Varianta 1     

În camera de zi vei avea cina pregătită pe masă: TU în lenjeria apetisantă trasată din frişcă şi ciocolată sau în lenjeria provocatoare cumpărată. Lumânările pot fi aşezate aleatoriu prin cameră.

Varianta 2

În dormitor, îl vei aştepta la fel, însă aşezată printre pernele cu care vă veţi juca pe parcurs. Lumânările…oriunde! Singura condiţie este ca până la sfârşitul nopţii, tot patul să fie plin de ciocolată şi frişcă!

Era să uit! Vinul! Alege vinul care-i place şi aşteaptă-l cu paharele în mână. Lasă-l pe el să toarne. Îi va da timp să te admire!

Şi muzică! Pregăteşte playlist-ul şi, înainte să îţi toarne vinul în pahar, roagă-l să apese butonul de play pentru a crea şi atmosfera necesară

Polaroid Picture Frame: https://www.tuxpi.com/photo-effects/photo-paper

Polaroid Picture Frame: https://www.tuxpi.com/photo-effects/photo-paper

Polaroid Picture Frame: https://www.tuxpi.com/photo-effects/photo-paper

Sigur o sa iasă … DELICIOS!

Chiar dacă alegi varianta 1, patul trebuie obligatoriu să fie aşezat ca în varianta 2 deoarece, mai mult ca sigur, veţi ajunge tot acolo!

Nu putem intra în detalii. Ţine de imaginaţia ta ce se va întâmpla în continuare, deşi imaginaţia lui o va lua înainte şi va avea grijă ca totul să fie palpitant.

Aşadar, anul acesta, de ziua îndrăgostiţilor te vei juca cu el şi-l vei duce de la regret la extaz!

Oana

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te rog frumos să îl dai mai departe printr-un share ca să ajuţi şi alţi prieteni care sunt în pană de idei!

Dacă te-am ajutat în vreun fel, te rog să dai like la această pagină.

Dacă vrei să primeşti idei de surprize si cadouri regulat, te rog abonează-te la Newsletter.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.