Iubire pe peretele din cuibuşorul îndrăgostiţilor

posted in: Valentine's Day | 5

Te iubesc pe perete

Să vezi, să simţi, să miroşi, să guşti, să auzi că eşti iubit  

Măcar o dată pe săptămână să fie aşa. Măcar atunci când aveţi mai mult timp pentru voi şi vă permiteţi să vă acordaţi importanţa cuvenită.

Se ştie din moşi, strămoşi că iubirea te schimbă în bine. Te transformă într-un om mai bun decât ai fi putut vreodată să îţi imaginezi că vei deveni. Tocmai de asta vrei să fii conştient în fiecare clipă că eşti dorit, iubit, visat, tânjit şi muuulte altele care te fac împlinit.

Dovada clară că iubirea este în aer

Din câte ştiu, încă nu s-a inventat un cip al îndrăgostiţilor care să arate de câte ori pe zi unul se gândeşte la celălalt. Ar fi super ca de Valentine’s Day să apari cu un astfel de cadou. Apoi să îl inseraţi în creier şi gata … fiecare ştie cât de special este pentru jumătatea sa.

Ok, lăsând gluma la o parte, nu poţi să faci asta, dar poţi să fii oarecum prezent atunci când de fapt nu eşti în camera voastră … în cuibuşorul vostru. Mă refer că poţi lăsa “amprenta” iubirii tale pe un perete gol şi care merită să fie înfrumuseţat.

O declaraţie scrisă sau desenată chiar de Ziua Îndrăgostiţilor

Ideea de azi o să îţi lase jumătatea cu gura căscată … mai ales dacă urăşte să pictezi pereţii din casa :lol:.  Dar stai liniştit că este o variantă care să fie şi pe placul ei.

Trebuie ştiut încă de la început că paşii pe care ar fi bine să îi urmezi nu sunt grei.

Pasul 1 – alege tipul mesajului (permanent sau nu)

Este posibil ca jumătatea ta să nu suporte să aibă pereţii desenaţi sau să îi placă ideea. Orice personalitate este, tu ai două variante dintre care poţi alege:

1. Desenezi sau scrii pe peretele potrivit cu var (mesajul o să fie permanent, dar îl poţi modifica sau şterge ulterior)

2. Cumperi o tablă şcolară, o fixezi pe peretele potrivit şi desenezi sau scrii cu cretă sau marker (poţi să îi faci diferite declaraţii ori de câte ori vrei)

Pasul 2 – alege mesajul perfect

Caută şi alege desenul ori mesajul pe care vrei să îl dedici de ziua voastră. Caută pe Google, întreabă prietenii, inspiră-te din orice se iveşte în calea ta. Sau gândeşte-te profund la jumătatea ta, caută în inima ta şi sigur inspiraţia o să vină.

De exemplu:

– un mesaj sau desen care vă reprezintă şi care aduce negreşit zâmbetul pe buze (doi zgripţuroi sau două albinuţe amuzante, etc.)

– un mesaj sau desen nou, nemaiîntâlnit, original şi creat de tine

– un simplu “Te iubesc mai mult cu fiecare clipă” sau “Alergi în inima şi mintea mea clipă de clipă”

Pasul 3 – Execută desenul sau mesajul şi plasează-l la momentul oportun

Dacă ai ales tabla, atunci poţi să desenezi mesajul oricând consideri oportun şi atunci când eşti singur. Nu vrei să fii deranjat atunci când nu este cazul.

Dacă ai ales zugrăveala, atunci trebuie să faci desenul exact în ziua cu pricina şi înainte ca jumătatea ta să apară de la serviciu sau de oriunde a plecat.

Pasul 4 – aşteaptă să îl vadă şi să sară pe tine de entuziasm

Atunci când apare, tu fii pregătit cu flori sau bomboane, ori o cină romantică, ori cu orice altceva îi place. Nu mai rămâne decât să vă bucuraţi unul de altul şi să petreceţi clipe superbe împreună.

Declaraţia ta va fi zi de zi acolo ca să o vadă

Din momentul în care îi vei face surpriza de mai sus va ştii cât de mult înseamnă pentru tine. Atunci când va vrea să ştie cui aparţine iubirea ta, va privi peretele şi va ştii adevărul.

Înainte să închei, vreau să ştii că supriza de mai sus o poţi face cu ocazia oricărei sărbători sau în orice zi obişnuită a anului.

De asemenea, eu aş opta pentru tabla şcolară pentru că aş scrie mesaje zilnic soţului meu … chiar şi atunci când suntem certaţi  :lol:.

La final te invit să spui părerea ta despre ideea de azi şi să povesteşti care sunt surprizele pe care le-ai primit sau făcut până acum.

Momente pline de iubire îţi doresc,

Andru

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te rog frumos să îl dai mai departe printr-un share ca să ajuţi şi alţi prieteni care sunt în pană de idei!

Dacă te-am ajutat în vreun fel, te rog să dai like la această pagină.

Dacă vrei să primeşti idei de surprize şi cadouri regulat, te rog, abonează-te la Newsletter.

Sursa foto

5 Responses

  • AndruShorin

   Sincere feicitari, Silvia. Sper ca si tu oferi dovezi de iubire si apreciere!

 1. portaru

  Au trecut ani decatnd flama uibirii s-a stins, incet-incet. Cui crezi ca-i mai arde de desenat, cand mintea sta la problemele de zi cu zi? 😐

  • AndruShorin

   Poate reusesti sa reaprinzi facara iubirii daca te implici. Problemele de zi cu zi nu trebuie sa fie mai presus de relatia cu partenerul sau cu cei dragi.

 2. portaru

  Chiar azi imi povestea un prieten, cum il asteapta nevasta-sa acasa cu dezordine incredibila, in timp ce ea are o scuza: sta cu copilul. Lui ii cam vine sa ii scrie ceva… de adio 😐

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.