Dragoste de vis la hotel!

posted in: Valentine's Day | 3

SONY DSCUn cadou care te face să ai emoţii

Se apropie ziua aşteptată de multe fete şi terifiantă pentru mulţi băieţi: Valentine’s Day – ziua în care cei îndrăgostiţi îşi declară dragostea şi iubirea într-un mod cât mai inedit şi cât mai memorabil.

Deşi este o tradiţie preluată din ţări îndepărtate, are o mare semnificaţie şi pentru noi. Este mult mai apreciată decât Dragobetele, deşi acesta câştigă teren. Ce să îi facem acum dacă tot mai mulţi pun accent pe ziua dedicată iubirii?

Propun să îţi impresionezi partenera sau partenerul într-un mod cât mai original şi mai frumos.

Nimic nu este mai important decât zâmbetul şi sclipirea din ochii celui iubit pe care le obţii atunci când dăruieşti din dragoste.

Cu siguranţă te-ai tot măcinat cu întrebarea: „Ce să îi dăruiesc ca să vadă cât de mult înseamnă pentru mine?”

De mai bine de două săptămâni, gânduri de acest gen îţi tot trec prin cap.

Ceri ajutor, cauţi pe unde poţi şi probabil tot nu ai găsit ceva care să fie perfect sau potrivit.

Acum venim noi, Echipa Surprize WOW, în ajutorul tău cu un sfat, o surpriză originală sau o idee potrivită pentru toate buzunarele şi pentru toţi îndrăgostiţii.

Nu mai rămâne decât să iei aminte ce îţi propunem şi să pui în aplicare fiecare sfat pe care ţi-l vom da. Nu ai cum să greşeşti pentru că toate surprizele pe care noi ţi le prezentăm sunt testate.

Aminteşte-ţi că inima ta a fost furată şi prin urmare trebuie să o capeţi. Cum? Dăruind clipe frumoase, pline de sărutări, momente memorabile şi fericire.

Cupidon şi-a făcut treaba atunci când v-aţi întâlnit şi v-aţi plăcut. Acum este rândul tău să păstrezi vie pasiunea dintre voi prin gesturi minunate.

O invitaţie care îţi face inima să bată tot mai tare

Sunt de părere că surprizele sunt cele mai reuşite cadouri. Aceste momente rămân foarte bine întipărite în memorie şi cu cât trece timpul amintirile devin tot mai dulci.

O bună modalitate de a impresiona şi de a face o surpriză cât mai bună este să pui accent pe suspans. Nu te grăbi să oferi un cadou pur şi simplu. Oferă un fel de preludiu pentru ca punctul culminat să fie mult mai aşteptat şi apreciat.

În acest articol îţi propun să oferi celui iubit o invitaţie scrisă în care dezvălui doar adresa unde trebuie să ajungă la o oră fixată de către tine. Locul de întâlnire va fi o cameră de hotel unde tu vei pregăti toate detaliile unei seri şi nopţi perfecte, dar şi romantice.

Totul depinde de tine şi de felul în care vei organiza totul până la cel mai mic detaliu.

Surpriza va fi mult mai reuşită dacă în zilele de dinainte te vei arăta ocupat, stresat şi fără chef de orice. Ia în braţe orice lucru care necesită toată atenţia ta astfel încât să eviţi să petreci timpul cu partenerul tău. Gândeşte-te că prin această modalitate se va simţi dat la o parte şi nu va bănui că îl aşteaptă ceva special.

Imaginează-ţi numai ce faţă o să facă atunci când va realiza că s-a înşelat. Parcă şi văd cum încet, încet îi apare un zâmbet timid şi începe să roşească ca un copil naiv.

De ce pregătiri am nevoie ca să realizez o noapte de vis la hotel?

Sunt câţiva paşi pe care trebuie să îi urmezi cu mare grijă.

Ai nevoie de o rezervare pentru o cameră la un hotel care îţi place, o cină pregătită, un desert delicios, o valiză pregătită cu tot felul de lucruri utile pentru o seară de neuitat (creme, lumânări parfumate, haine de schimb, lenjerie, etc), răbdare şi siguranţa că partenerul tău va ajunge la destinaţie.

Poţi rezerva camera de hotel de pe diferite site-uri care oferă aceste servicii. Eu când am pus în aplicare aceasta surpriză am apelat la site-ul booking.com pentru că oferă o largă varietate de hoteluri din toată lumea, dar şi multe opinii despre acestea. Am căutat şi am găsit exact ceea ce mi se potrivea la momentul respectiv.

După ce ai terminat cu rezervarea poţi să te ocupi de organizarea evenimentului. Scrie o scrisoare în care îţi dezvălui intenţia şi adresa la care trebuie să ajungă. Te sfătuiesc să scrii într-o manieră cât mai tandră, emoţională şi unică. Nu trânti nişte cuvinte acolo doar de dragul de a da nişte informaţii tehnice.

În continuare asigură-te că ai pe cineva care să îţi livreze cina şi desertul de care ai nevoie la adresa respectivă atunci când trebuie pentru ca mâncarea să fie caldă şi perfectă. Totul trebuie să fie organizat cu mare grijă deoarece organizarea ta are nevoie de cât mai mare succes.

După ce ai stabilit toate aceste detalii, pregăteşte un bagaj sau o valiză cu tot ce ai nevoie ca să petreci o seară de neuitat. Ai grijă să nu lipsească pasta de dinţi, periuţe, gel de duş, creme, ulei de corp, parfumuri, lumânărele parfumate, sursă de foc ca să le aprinzi, schimburi, lenjerie intimă, petale de flori, etc.

Este important ca atunci când le pregăteşti să nu te vadă şi să nu bănuiască nimic. Asigură-te că eşti singur când organizezi acest plan.

Acum urmează să aştepţi momentul ca să te întâlneşti la hotel cu iubirea ta.

Îţi recomand ca scrisoarea să îi fie înmânată de către altcineva exact cu o oră înainte de momentul întâlnirii voastre. Atunci când partenerul tău va sosi la uşa tu îl vei aştepta cu un zâmbet imens, cu cina pusă şi cu un sărut pasional.

Şi cam asta este surpriza „Dragoste de vis la hotel”.

Pe lângă toată această organizare încearcă să oferi exact ceea ce vrei să primeşti. Dăruieşte un masaj, un cântec care să rămână cântecul vostru, un dans, o grămadă te sărutări pasionale şi mângâieri tandre. Realizează o noapte de neuitat pentru voi doi.

Deci …

Ia aminte că dacă vrei o noapte reuşită şi memorabilă trebuie să oferi cele mai frumoase momente!

Acest cadou sau surpriză nu este doar pentru partenerul tău, este pentru amândoi şi tocmai de aceea încercă să pui totul la cale până le cele mai mici detalii.

Amintirile sunt cele mai de preţ cadouri pe care le poţi dărui şi ţine minte că fără ele viaţa devine mult prea plictisitoare.

Pentru alte surprize originale îţi recomand să răsfoieşti site-ul nostru şi cu siguranţă vei găsi ceva care să ţi se potrivească.

Nu ezita să pui în aplicare ce ai învăţat şi nu uita că te aştept la un nou articol pentru o nouă surpriză.

Succes şi la cât mai multe zâmbete,

Andru

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te rog frumos să îl dai mai departe printr-un share ca să ajuţi şi alţi prieteni care sunt în pană de idei!

Dacă te-am ajutat în vreun fel, te rog să dai like la această pagină.

Dacă vrei să primeşti idei de surprize si cadouri regulat, te rog abonează-te la Newsletter.

3 Responses

  1. Anton

    Mersi pt comentariu, cu ocazia asta am descoperit blogul tau…and i love it! 🙂 (in special parul ;;) )FB: Jully BucovanuPS: Am si o sugestie, sper sa nu te superi, pune un buton de Home sus, sau banner-ul sa redirectioneze catre Home 🙂

  2. Mocofanu catalin

    Vreau sa-i fac si eu iubitei mele o cina romantica si caut ceva care sa fie de neuitat. Eu ma gandeam sa fie intr-o camera. Astept raspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.