Dragobete pe ultima suta de metri

posted in: Valentine's Day | 0

Dragobete pe fugaCea de-a doua sărbătoare a iubirii a sosit şi tare bine este. Chiar dacă afară este cam posomorât, iubirea care pluteşte în aer face ca toată atmosfera să fie caldă şi romantică. Exact ca într-un film alb-negru 🙂 .

Însă, există o mică problemă! Pe mine m-a prins sărbătoarea de Dragobete cam nepregătită 🙁 . Deci trebuie să îmi surprind jumătatea chiar dacă sunt în criză de timp.

Aşadar acordă atenţie mărită la cele ce îţi voi spune pentru că îţi vor folosi măcar o dată în viaţă.

Mici surprize pentru Dragobete

1. Lasă-i prin casă o floare/ bomboană cu un bileţel pe care ai desenat o inimioară. Pune floarea/ bomboana într-un loc pe care îl vede de îndată ce intră în cameră. Dacă mă gândesc mai bine ar merge să îi pui prin toată casa flori sau bomboane cu bileţele de dragoste.

2. Trimite-i poze cu tine. Din când în când fă-ţi câte o poză în timp ce te aranjezi, te pregăteşti să pleci la treabă, atunci când lucrezi ori înveţi sau când aranjezi ceva pe acolo pe unde eşti azi. Practic, fă-ţi poze în orice moment al zilei de azi şi trimite-i una câte una pe tot parcursul zilei. Aşa o să te simtă chiar aproape.

3. Livrează-i prin curier un cupcake. Indiferent că în timpul zilei este la şcoală, la serviciu sau altundeva cu orice altă treabă, trimite-i un cupcake ornat cu inimioare simpatice care să sugereze dragostea voastră. De asemenea, ai putea folosi şi prăjituri pentru surpriza de mai sus.

4. Trimite-i un scurt mesaj de dragoste la fiecare 15 minute. Exact din 15 în 15 minute trimite-i câte un mesaj care îi aduce aminte de tine. Poate să fie un scurt “pup”, “te sărut”, “mă gândesc la tine”, “îmi e dor de tine”, “te vreau în braţele mele”, etc.

5. Fă-i un jurământ de dragoste. Gândeşte-te la ceva ce poţi să îi promiţi, ceva ce nu vei încălca în viaţa ta, ceva care îi demonstrează imensa ta iubire ce i-o porţi. Jurământul este similar cu o declaraţie de dragoste, însă actul în sine este mult mai profund şi vă va uni mai mult decât îţi poţi imagina.

Micile surprize aduc zâmbete sincere

Recunosc că lista de mai sus este una mică şi pe fugă, însă rezultatele nu vor fi deloc mici şi nici pe fugă. Eu voi aplica azi cele de mai sus şi sunt convinsă că voi aduna multă iubire şi multe momente frumoase.

Acelaşi lucru îţi doresc şi ţie. În plus, sper din suflet ca prin intermediul surprizelor să trăieşti o poveste de dragoste minunată.

Aşadar, mult spor în a fii fericit şi nemaipomenit de mulţumit 🙂 .

Un Dragobete plin de iubire,

Andru

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te rog frumos să îl dai mai departe printr-un share ca să ajuţi şi alţi prieteni care sunt în pană de idei!

Dacă te-am ajutat în vreun fel, te rog să dai like la această pagină.

Dacă vrei să primeşti idei de surprize şi cadouri regulat, te rog, abonează-te la Newsletter.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.