Cadoul de Ziua Indragostitilor: Povestea voastra in imagini

posted in: Valentine's Day | 0

Cadou pentru ziua indragostitilorÎncă un pic şi vine ziua în care cei mai mulţi înamoraţi îşi vor sărbători minunata dragoste. Sunt convinsă că, la fel ca mulţi alţii, vrei să îţi surprinzi jumătatea în cel mai original mod. Nu speri oare să obţii o super reacţie, multe sărutări, mângâieri şi mai ales zâmbete sincere?

Eu cred că da şi tocmai de asta am decis să îţi dezvălui ce cadou îi pregătesc lui Shorin de Ziua Îndrăgostiţilor. Mă gândesc că poate îţi va fi de folos la un moment dat 😉 .

De ieri am început să “lucrez” la el şi cu cât înaintez mai mult cu atât mi se pare că iese mai frumos. Şi partea cea mai bună la ideea de azi este că se potriveşte de minune pentru sărbătoarea iubirii dintre doi îndrăgostiţi.

Toate bune şi frumoase până aici, dar care este ideea?!

Păi, este vorba de un carneţel în care voi desena chiar eu povestea de dragoste dintre mine şi Shorin. Vor fi desene din ziua în care ne-am cunoscut până în prezent …. şi de ce nu … mă gândesc că ar merge să adaug şi câteva “amintiri viitoare” pe care vreau să le creez cu el.

Oferă-i iubirea voastră în desene

Câteva imagini create tocmai de tine pentru cineva anume au un impact fantastic. Nu ştiu dacă ai experimentat asta până acum, dar îţi garantez că este o surpriză cu adevărat specială, inedită şi emoţionantă. Asta pentru că fiecare desen îl reprezintă şi îl face personajul principal pe cel care-l primeşte.

Şi să recunoaştem acum: tuturor ne place să ne uităm la desene, poze, imagini. Iar dacă astea sunt cu şi mai ales depre noi, cu atât mai bine 🙂

De ce să foloseşti ideea din articol?

Pentru că ideea de azi nu presupune cine ştie ce efort ca să îl faci (vezi poza de mai sus ca să îţi dai seama cât de simplu şi original este).

Pentru că te vei distra într-una atunci când vei desena.

Pentru că te simţi extraordinar când dăruieşti ceva după care sărbătoritul nu îşi mai ia ochii pentru că îi place maxim.

Pentru că oferi acel ceva despre care atunci când vorbeşte îi sclipesc ochii ca două steluţe.

Pentru că fiecare vrea să primească numai ce îi place şi îl binedispune.

Cum să creezi Povestea voastră în imagini

Mai jos ai câţiva paşi simpli pe care eu i-am folosit ca să creez acest super cadou. Te invit să îi urmezi şi tu şi să pui în aplicare ideea de azi. Îţi garantez că totul o să pară o joacă şi astfel vei zâmbi într-una.

1. Fă rost de un carneţel, un blocnotes sau o agendă. Pur şi simplu mergi la o librărie sau la un hipermarket şi cumpără-l pe cel care îţi place.

2. Înarmează-te cu pixuri colorate şi creioane. Trebuie să ai câteva prin casă. Iar dacă nu ai, atunci nu uita să le cumperi şi pe ele când mergi să iei carneţelul.

3. Fă-ţi o listă cu întâmplările pe care le-aţi trăit împreună. Alege întâmplări emoţionante, memorabile, amuzante despre care poţi scrie câteva cuvinte.

4. Desenează fiecare întâmplare pe care ai gândit-o la punctul 3. Fă desene simple, puerile, care aduc zâmbete şi voie bună. Ţine minte că nu trebuie să ai talent pentru asta. Tot ce ai nevoie este dragoste şi sentimente adevărate.

5. Împachetează carneţelul. După ce ai terminat de desenat sau poate chiar înainte, dă carneţelul cu parfumul pe care-l foloseşti cel mai des, cel care te reprezintă. Apoi înveleşte-l frumos cu o hârtie super fiţă pentru cadouri.

6. Leagă cadoul cu o fundă măricică. Ai grijă ca funda să se potrivească cu ambalajul 🙂

7. Dăruieşte cadoul creat de mânuţele tale simpatice. Nu uita să îl oferi cu mult drag şi extra sărutări.

Povestea voastră în imagini continuă

Şi încă se mai scrie sau se desenează pentru că de asta faci surprize şi cadouri originale. Faci toate astea ca să te simţi bine şi să îi molipseşti pe ceilalţi cu bucurie şi momente speciale. Faci asta ca să ai sufletul bun şi plin de bunătate.

Ideea de azi merită pusă în aplicare la orice eveniment care se petrece între doi îndrăgostiţi: Valentine`s Day sau ziua Îndrăgostiţilor, ori la aniversarea de nu ştiu câţi ani sunteţi împreună sau chiar pentru o cerere în căsătorie.

De asemenea, o poţi folosi şi atunci când faci cadou părinţilor, celor mai buni prieteni sau unor copii dragi.

Ai încredere în ideea de mai sus pentru că o să funcţioneze la toţi, aşa cum o să funcţioneze şi la mine. Cu siguranţă cei care o vor primi vor rămâne surprinşi de originalitatea ei

Pentru încheiere: bucură-te cu drag de fiecare zi, fii optimist şi mulţumeşte tuturor prin zâmbete pentru tot ce trăieşti şi eşti.

Multe momente speciale ca tine,

PS. Fii pe fază săptămâna viitoare pentru că lansăm un nou produs inedit care are la bază povestea îndrăgostiţilor … deci şi a voastră.

Andru

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te rog frumos să îl dai mai departe printr-un share ca să ajuţi şi alţi prieteni care sunt în pană de idei!

Dacă te-am ajutat în vreun fel, te rog să dai like la această pagină.

Dacă vrei să primeşti idei de surprize şi cadouri regulat, te rog, abonează-te la Newsletter.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.