Termeni şi condiţii

Situl va fi utilizat în conformitate cu termenii şi condiţiile descrise mai jos. Acestea reprezintă un contract legal între utilizator şi SurprizeWOW.com. Aşadar, citiţi cu mare atenţie informaţiile de mai jos.

Orice vizită, achiziţionare de pe SurprizeWOW.com şi a altor produse furnizate de societate, atrage în mod direct acceptarea acestor termeni şi condiţii.

Informaţii conţinut site

Absolut toate fotografiile produselor de pe site sunt conforme cu realitatea şi nu au suferit nici un fel de modificări.

Clienţii SurprizeWOW.com vor primi mereu informaţii cu privire la produsele pe care le-au comandat: dacă se poate executa comanda, în cât timp va fi gata şi în cât timp va fi livrată.

Absolut toate imaginile cu produsele, ofertele, preţurile şi concursurile pot fi schimbate în prealabil şi fără nici o notificare specifică.

Produsele comercializate de SurprizeWOW.com sunt creaţia proprie şi mereu vor fi livrate împreună cu factura fiscală.

Comunicarea electronică

Prin vizitarea, trimiterea de e-mailuri sau achiziţionarea de produse, utilizatorul sitului SurprizeWOW.com este de acord să comunice pe cale electronică (e-mail sau pe site) şi este de acord că aceste comunicări electronice satisfac cerinţele legale asemenea comunicării în scris.

Politica de confidenţialitate

SurprizeWOW.com respectă întocmai confidenţialitatea tuturor datelor clienţilor. SurprizeWOW.com se obliga să nu transmită datele clienţilor către terţi şi să le folosească numai în scopul pentru care acestea au fost furnizate (trimiterea de noi informaţii relevante obiectului sitului, efectuarea comenzilor).

SurprizeWOW.com este împotriva Spam-ului. Nu oferă, nu vinde şi nu face schimb cu adresele de e-mail obţinute prin intermediul sitului.

Copyright

Absolut tot conţinutul sitului este proprietatea SurprizeWOW.com şi/sau asociaţilor, partenerilor şi/sau furnizorilor şi este protejat prin Legea drepturilor de autor.

Conţinutul sitului (textele, emblema, antetul, imaginile, script-urile, grafică şi orice alte date) nu poate fi folosit pentru alte produse sau servicii care nu aparţin SurprizeWOW.com, astfel încât să nu se creeze confuzii sau discreditări pentru SurprizeWOW.com

Legături

SurprizeWOW.com nu îşi asumă responsabilitatea pentru vizitarea site-urilor la care se ajunge prin intermediul SurprizeWOW.com şi nici a conţinutului, calităţii sau natura respectivelor site-uri.

Conectarea SurprizeWOW.com cu alte site-uri nu atrage în nici un caz asocierea, afilierea cu acestea şi nici nu răspunde de materialele publicate pe aceste site-uri. De asemenea, utilizatorul este unicul responsabil pentru măsurile luate împotriva viruşilor şi a altor programe dăunătoare.

Accesul la site

SurprizeWOW.com oferă acces doar în scop personal şi interzice reproducerea materialelor sau a sitului, nu oferă dreptul de a prelua integral sau parţial conţinut fără acordul scris al SurprizeWOW.com .

De asemen, este interzisă folosirea link-urilor către SurprizeWOW.com, prin care să se creeze confuzii sau discreditări pentru SurprizeWOW.com

Posibile erori

SurprizeWOW.com nu se face responsabilă de eventualele erori, neactualizări sau lipse de informaţii în descrierea produselor sau al conţinutului sitului. SurprizeWOW.com nu se face responsabilă în cazul în care produsele achiziţionate nu corespund scopului clientului.

Limitarea responsabilităţii

Conţinutul sitului SurprizeWOW.com oferă materialele aferente atât cât sunt disponibile şi exact aşa cum sunt prezentate.

SurprizeWOW.com nu garantează şi nu este responsabilă în nici un fel pentru buna funcţionare a sitului, a conţinutului, a produselor şi nici de folosirea lor într-un scop anume. Utilizatorii sunt de acord că folosirea sitului şi achiziţionarea produselor se face pe propria răspundere şi propriul risc.

SurprizeWOW.com nu este responsabilă pentru nici un fel de pagube, de orice tip, orice daune directe, indirecte sau incidentale.

SurprizeWOW.com nu se face responsabilă pentru pierderile de informaţii cauzate de defecţiuni sau erori ale softului cu care este conceput şi găzduit site-ul şi nici nu garantează faptul că site-ul, serverul sau mailurile expediate de SurprizeWOW.com nu conţin viruşi sau alte componente dăunătoare.

Dispute. Conflicte. Litigii. Drepturi.

Orice tentativă şi încercare de fraudă SurprizeWOW.com va fi raportată autorităţilor competente.

Prin folosirea site-ului, utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile romane vor guverna Condiţiile şi Termenii de utilizare de mai sus şi orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizator şi SurprizeWOW.com .

Pentru orice defect constatat în urma cumpărării unui produs de pe site-ul SurprizeWOW.com , cumpărătorul poate solicita cf. HG 665/1995 (Art. 5, 6) repararea sau înlocuirea produsului defect. Aceasta se va face în urma prezentării produsului de către cumpărător şi a constatării de către SurprizeWOW.com a defectului reclamat.

Modificări

SurprizeWOW.com îşi rezervă dreptul de a efectua schimbări în orice moment cu privire la conţinutul site-ului SurprizeWOW.com , politica, condiţiile şi termenii de utilizare, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă către utilizatori în acest sens.

Utilizatorii SurprizeWOW.com au obligaţia de a verifica în mod regulat termenii şi condiţiile de utilizare. În cazul în care nu este de acord cu modificările aduse acestora de către SurprizeWOW.com , va înceta utilizarea sitului. Dacă utilizatorul continuă să folosească situl, se consideră că este de acord cu modificările efectuate.

 

Firma noastră pune şi mereu va pune clientul pe primul loc. Vom face totul pentru a ne asigura că experienţa de cumpărare este unică şi placută pentru tine. Aşadar, te invităm să vizitezi şi pagina noastră de produse.