Ziua cu noroc chior

posted in: Surprize | 0

Ziua cu noroc chiorDe mici ne sclipeau ochii când găseam pe afară ceva valoros pentru noi. Fie că era vorba despre o mică jucărie, un bănuţ sau un prieten pe care nu l-am văzut de ceva timp.

Acum că ne-am făcut mari mă îndoiesc că ne-am schimbat prea mult. Tot ne mai bucurăm când găsim pe stradă o bancnotă de 5 lei sau un cercel care poate fi valoros … şi de ce nu un portofel plin cu hârtii albastre 😉 .

Ideea este că ne place să găsim sau să primim lucruri gratis parcă picate din cer. Acum gândeşte-te cum ar fi dacă ai avea noroc o zi întreagă? Exact ca în filmul ăsta … exceptând schimbul de noroc.

Zâmbetele răsar când avem noroc

Azi îţi propun o nouă idee de surpriză care te va ajuta să pui câteva zâmbete bune pe faţa cuiva drag ţie. Este vorba de un plan simplu, dar de mare efect.

Planul, care trebuie să fie absolut secret, constă în organizarea unei zile extraordinar de norocoase pentru cel pe care vrei să îl surprinzi. Faza cea mai tare este că va fi atât de norocoasă încât va părea chiar ciudată … poate un pic înfricoşătoare de mişto 😆 .

Planul cu şi de NOROC

Mai jos ai prezentate câteva idei despre cum să creezi norocul. De asemenea, dacă cumva ai şi tu alte “idei de noroc”, te invit să le scrii mai jos printr-un comentariu. Astfel vei ajuta şi alţi cititori şi te asigur că efortul tău va fi apreciat.

1. Ascunde 10 lei în jacheta sau geaca sa. Acum recunoaşte că tuturor ne plac banii uitaţi pe undeva!

2. Fă găsită o cămaşă, un articol vestimentar sau orice altceva pe care îl avea şi nu îl găseşte de ceva timp. Aici surpriza trebuie pregătită cu o săptămână înainte pentru că tu vei ascunde acest mic lucru.

3. Pune alţi 10 lei lângă maşina voastră parcată. Ai grijă ca atunci când urcă în maşină să vadă bancnota şi mai ales să nu o ia altcineva. Fă cumva şi pune-o chiar în dimineaţa aia.

4. Roagă pe cineva care îi este drag (părinţi, prieteni sau rude) să îi dea un apel telefonic în care îi va spune că este o persoană minunată, iubită, apreciată şi că îi este dor de momentele petrecute împreună. Asta va face ziua mai plăcută pentru el şi celălalt pentru că acel apel va fi considerat noroc fericit.

5. Bagă în teancul de plicuri cu facturi o scrisoare de mulţumire sau apreciere expediată de o persoană dragă surprinsului tău. Oricui îi place să găsească şi altceva decât facturi şi obligaţii în cutia poştală.

6. Pe covoraşul de la uşa casei voastre pune un cercel sau un mic inel de aur. Asigură-te că îl va găsi atunci când se va întoarce acasă. Articolul de aur îl poţi cumpăra destul de convenabil de la magazinul de amanet.

7. Luaţi cina în oraş şi plăteşte în avans consumaţia. Vorbeşte cu personalul restaurantului mai devreme sau atunci când mergi la toaletă şi achită nota de plată pe ascuns.

Roagă chelnerul care v-a servit să spună că masa respectivă este câştigătoarea concursului organizat de restaurant cu ocazia împlinirii a 5 ani de activitate, iar premiul este o masă gratuită. Arată-te foarte surprins de această veste şi la fel va fi şi cel de lângă tine.

8. Lasă-l să câştige de fiecare dată când vă jucaţi. Ajunşi acasă jucaţi ceva (cărţi, rummy sau orice altceva) şi fă în aşa fel încât tu să pierzi la fiecare rundă.

9. La finalul zilei oferă-te să îi faci seara norocoasă aşa cum îşi doreşte. Asta depinde de relaţia care este între voi … puteţi fi soţ şi soţie, iubiţi, amici sau mama şi fiu … etc.

Norocul ţine atât cât vrei tu

Ideiile de mai sus pot fi modificate în aşa fel încât să se potrivească pentru oricine, fie că este vorba despre fete sau băieţi, ori pentru părinţi, copii, prieteni sau iubiţi.

Un alt plus pe care îl are ideea de azi este că poate fi plănuită atât pentru zile speciale, de sărbătoare, cât şi în orice altă zi fără o semnificaţie anume.

Sper să pui şi tu în aplicare ideea de azi şi ai să rămâi plăcut surprins de originalitatea ei.

Mult noroc chior şi nu uita că norocul ţi-l faci singur,

Andru

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te rog frumos să îl dai mai departe printr-un share ca să ajuţi şi alţi prieteni care sunt în pană de idei!

Dacă te-am ajutat în vreun fel, te rog să dai like la această pagină.

Dacă vrei să primeşti idei de surprize şi cadouri regulat, te rog, abonează-te la Newsletter.

Sursă foto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.