Website declaraţie

posted in: Surprize | 0

Surpriza - site
O pagină amoroasă pe internet

Indiferent de cum o faci, o scrii în nisip, graffiti pe un perete, laşi un mesaj pe o oglindă aburită, partenerul tău va sări în sus de bucurie când îţi va citi mesajul amoros.

Metode sunt o grămadă, însă de ceva vreme a apărut una nouă de care nu am văzut să profite careva până acum: website-ul „declaraţie de dragoste”.

Această mărturisire sentimentală sigur îţi va da partenerul pe spate. Aşa ceva sigur nu a mai văzut la altcineva şi până când o să devină această idee ultima modă, are cu ce să se laude.

Ştii ce îi place unei fete mai mult decât să îi faci o declaraţie de dragoste? Să o faci în public, să vadă cât mai mulţi oameni posibil.

Ştiu că este un pic sau chiar mai mult jenant un astfel de moment pentru tine, dar merită efortul. Lucrul ăsta e prezent în atât de multe filme încât a devenit un stereotip. Dar nu îţi face griji, e un stereotip din ăla bun.

Nu îţi ascunde sentimentele, postează-le ca să le vadă toată lumea

Ce poate fi mai public şi mai vizualizat în ziua de azi decât un website? Ar mai fi luna şi soarele, dar cum încă nu s-a inventat o metodă de a desena o inimioară cu iniţialele voastre înăuntru pe lună, o să ne limităm la o pagină virtuală.

Apropo de internet, la pasul accelerat cu care avansează tehnologia în ziua de azi, am impresia că în scurt timp unele website-uri vor primi mai multe vizualizări decât luna.

Un website pe care îţi înscrii sentimentele poate fi un cadou minunat. Nu trebuie să fie cine ştie ce site cu un design de ultimul răcnet.

O pagina web cu un aspect minimalist va fi mai mult decât suficient. Important este să îi transmiţi un mesaj sincer şi din inimă.

Pe acest site practic poţi să pui orice îţi trece ţie prin cap, limite nu prea există, dacă te duce capul. Poţi să pui poze cu voi, un album foto, sau poate chiar o poezie.

poezieO poezie modernă

O poezie e un lucru frumos. Nu ştiu dacă există vreo fată care nu ar fi impresionată dacă ar primi o poezie de la cel drag. Practic pentru asta a fost creată poezia romantică: pentru a cuceri o fată.

Mulţi poeţi şi-au pierdut ani întregi din viaţa lor scriind diverse texte pentru a atrage simpatia sexului frumos.

Toţi facem lucrul ăsta. Poate nu compunem poeme, dar un echivalent modern tot creăm. Fie mergem la sală, încercăm să fim mai amuzanţi, ne cumpărăm o maşină mai arătoasă sau orice altceva ca să le atragem atenţia.

Toate bune şi frumoase până acum, numai că tu nu prea ai talentul lui Eminescu de a scrie versuri pentru suflete nemuritoare.

Îţi mai zic încă o dată: nu îţi face griji fiindcă şi le-au făcut deja alţii înainte ta. Tu doar trebuie să ştii cum să te foloseşti de munca altora care au avut deja succesul pe care tu îl doreşti în dragoste. Sunt două variante mari şi late.

Iubeşte cu toate literelele din alfabet

Fie poţi pune o poezie scrisă de altcineva şi poţi zice că ai citit din întâmplare acea poezie şi ţi-a adus aminte de persoana iubită, sau poţi face ce am făcut şi eu. O poezie A-Z.

Este o poezie simplă care poţi să o compui şi tu. Faci câte un vers pentru fiecare litera din alfabet şi te trezeşti poet. Nu trebuie să ai cine ştie ce versuri. Fă-le mai simple, dar frumoase.

Dacă nu îţi iese poezia extraordinar de estetică este şi mai bine. Să îţi zic de ce: dacă pare prea frumoasă o să creadă că ai copiat-o de pe undeva. Dacă e mai stângace nu o să mai aibă nici un dubiu că ai scris-o tu.

Acest cadou este testat de mine personal şi reacţia a fost mai mult decât plăcută.

Îţi urez succes şi dacă ai întrebări, comentarii sau vrei să imi ceri vreun sfat te rog contactează-mă.

Să fiţi iubiţi!

Leave a Reply