Surprize pentru 8 Martie

posted in: Surprize | 0

Ziua mamei si ziua femeiiCe bine că scumpa şi frumoasa primăvară a sosit. De ieri tot vezi domniţe drăgălaşe cu flori în braţe. Partea bună este că ai să tot vezi buchetele colorate până pe la jumătatea lui martie. Frumos, nu?

Lăsând melancolia la o parte, ar fi bine să ne pregătim din timp pentru sărbătoarea de 8 Martie. Să plănuim cu drag şi spor ziua mamei şi a tuturor femeilor.

De ce să faci surprize de 8 Martie

Pentru că fără frumoasele femei nu se poate. Pentru că lor le datorăm un pic ceea ce suntem. Pentru că ele merită să fie iubite, apreciate şi surprinse plăcut. Pentru că şi ele se gândesc la noi şi ne iubesc 🙂 . Pentru că tu ai un suflet bun şi o inimă mare!

Aşadar, hai să le dăruim un 8 Martie de neuitat în care ele să se simtă adevărate prinţese şi cu adevărat importante.

Mici surprize pentru 8 Martie

1. Exact ca la început. Fă-i mamei tale o felicitare exact cum le făceai pe cele când erai în clasa I. Surprinde-o pe iubita ta cu aceeaşi surpriză cu care ai surprins-o prima şi prima dată.

2. Biletul emoţionant. Dis de dimineaţă lasă-i un bilet în care îi spui câteva cuvinte de mulţumire pentru ce este şi ce a făcut pentru tine. Fă-o să înţeleagă cât de importantă este pentru tine.

3. Cina la restaurantul preferat. În seara cu pricina mergeţi la restaurantul care îi place cel mai mult. Nu uita să faci rezervarea din timp pentru că sigur o să fie destul de aglomerat.

4. Locul special. Du-o la plimbare în locul care-i place cel mai mult, acolo unde se simte liberă şi liniştită.

5. Flori parfumate şi colorate. Oferă-i un buchet super mare cu multe flori diferite ca parfum şi culori. De asemenea îi poţi dărui un buchet de trandafiri curcubeu.

6. Majordomul vesel. În ziua de 8 Martie, fă-i toate poftele, serveşte-i micul dejun, pregăteşte-i hainele şi lucrurile de care are nevoie în ziua respectivă. Fă în aşa fel încât să fie răsfaţată din toate punctele de vedere.

7. Amintirile zâmbăreţe. Povesteşte-i despre cele mai dragi amintiri pe care le ai cu ea. Seara, la un pahar de vin sau la o ciocolată caldă delicioasă, depanaţi amintiri vesele.

8. Micul gest. Pregăteşte-i o mică atenţie, un mic cadou care garantat o să o facă să zâmbească. Poate să fie o felicitare, 2 bilete la un film, o carte, un obiect personalizat, o brăţară ce simbolizează ceva frumos, o fotografie, ş.a.

9. Vacanţa promisă. Pregăteşte-i, pentru viitorul apropiat, o mică excursie într-un oraş frumos ca Napoli, Nantes, Amsterdam, Viena, Budapesta, ş.a. Dăruieşte-i biletele respective într-un plic frumos atunci când sunteţi la masă.

10. Prăjitura gătită de tine. Fă rost de reţeta pentru prăjitura sa preferată şi găteşte-o tu cu propriile tale mâini şi fără nici un fel de ajutor. Numai rămâne decât să i-o dăruieşti.

Micile surprize te binedispun

Lista de sus reprezintă doar începutul unui şir lung de idei de surprize pentru cele mai importante femei din viaţa ta. Inspiră-te din ele şi crează-le pe cele care se potrivesc perfect pentru viitoarele tale surprinse.

Nu încape îndoială că vei reuşi să le faci să se simtă minunat în ziua care le este dedicată. Sper din suflet ca şi tu să te simţi special prin intermediul suprizelor care urmează să le faci.

Aşadar, mult spor în a crea o zi a mamei şi a femeii cu totul specială.

Un 8 Martie cât mai perfect,

Andru

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te rog frumos să îl dai mai departe printr-un share ca să ajuţi şi alţi prieteni care sunt în pană de idei!

Dacă te-am ajutat în vreun fel, te rog să dai like la această pagină.

Dacă vrei să primeşti idei de surprize şi cadouri regulat, te rog, abonează-te la Newsletter.

 

Leave a Reply