Sms de la necunoscuti

posted in: Surprize | 0

Sms de la necunoscutiZilele trecute am citit un articol care mi-a plăcut super mult. Era vorba despre o surpriză pe care un cunoscut blogger, Ariel, a făcut-o mamei sale când a împlinit frumoasa vârstă de 46 de ani.

Ideea lui mi s-a părut atât de wow, că am decis să scriu câteva cuvinte despre ea.

Câte un sms de la cât mai mulţi

Surpriza are ca ingrediente principale, banalul sms şi cât mai mulţi oameni. Iar când spun cât mai mulţi, mă refer de la zeci până la sute de oameni. Şi unde îi poţi găsi? Păi pe Facebook, Youtube, Twitter … mai exact în social media.

Treaba este simplă, faci o mică rugăminte prietenilor tăi ca să împrăştie vorba despre ce speri că ei să facă pentru cineva drag ţie. Adică să îi trimită un sms de „la mulţi ani” şi urări frumoase în ziua cu pricina.

Pregătiri necesare                                                   

1. Creează un mesaj pentru status în care îi rogi pe cei care îl citesc să trimită un sms simpatic şi frumos la un anumit număr de telefon.

2. Explică-le clar de ce vrei să îi trimită un sms, cu ce ocazie, pentru cine vrei să trimită sms-ul, o scurtă descriere a sa şi cât de mult înseamnă pentru tine acel cineva la care ţii super mult.

3. Postează statusul în cât mai multe locuri.

4. Aşteaptă să curgă mesajele, apoi să vezi entuziasmul şi bucuria care îl cuprinde pe cel surprins.

Zeci de sms-uri aduc multe zâmbete

Partea cea mai bună a acestei surprize este că cel surprins va fi uimit de numărul mare de urări care îi vor veni pe telefon de la numere necunoscute. Ariel garantează şi demonstrează că rezultatul este de-a dreptul wow!!!

În plus, toţi participanţii la surpriză se vor bucura, vor fi entuziasmaţi şi vor simţi nevoia să transmită gânduri bune şi la cei dragi lor. Aşa toată lumea are de câştigat! Prin urmare ai să vezi ce stare de bine va pluti prin aer şi cât de multe zâmbete te vor înconjura 🙂 .

P.S. Această idee este potrivită pentru diferite ocazii speciale (aniversare, nuntă, botez, absolvire, atingerea unui ţel) şi pentru diferite persoane (părinţi, copii, îndrăgostiţi, fraţi, surori, prieteni).

Mult spor la sms-uri minunate!

Andru

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te rog frumos să îl dai mai departe printr-un share ca să ajuţi şi alţi prieteni care sunt în pană de idei!

Dacă te-am ajutat în vreun fel, te rog să dai like la această pagină.

Dacă vrei să primeşti idei de surprize şi cadouri regulat, te rog, abonează-te la Newsletter.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.