Mesajul de pe asfalt

posted in: Surprize | 0

Surpriza pe asfaltSe ştie din moşi, strămoşi că de ziua celor dragi este frumos să le oferi un pic mai mult decât un simplu cadou. Este de fapt sănătos să le faci şi o surpriză care îi vor face de mai multe ori să zâmbească.

Anul trecut, când a fost ziua lui Dani, am vrut să îl surprindem plăcut. Pentru că el cam ştia ce fel de surprize facem de obicei, am fost nevoiţi să găsim o idee de-a dreptul inedită. A trebuit să ne gândim la ceva nou şi care să nu-i dea deloc de bănuit.

Şi nu este mare mirarea că am reuşit să îl surprindem într-un mod frumos şi original. Cum l-am surprins? Cu un mesaj mare de cretă în parcul pe unde el avea să vină.

Povestea mesajului

Pentru că urma ca Dani să fie plecat exact de ziua lui, am decis să sărbătorim aniversarea lui în duminica dinainte de ziua cea mare. Menţionăm faptul că rămăsese să sărbătorim atunci când se întoarce. Însă am vrut să o luăm înaintea lui, ca să îl surprindem.

Ce ne-a plăcut mult a fost că el habar nu avea ce îl aşteaptă, pentru că, de obicei, cu toţii suntem ocupaţi duminică.

În ziua cu pricina, Oana a ieşit cu Dani prin oraş. Noi ne-am dus în toiul zilei în parc şi am scris mare cu creta câteva urări simpatice pentru Dani. Ne-am înţeles ca la un moment dat Oana să îl ducă pe Dani pe aleea respectivă ca el să vadă mesajul de pe jos. Şi chiar aşa s-a întâmplat. Mare a fost surpriza pentru el deoarece, în timp ce citea, tot râdea şi zicea că i-am făcut-o şi de data asta.

După ce a terminat de citit mesajul, noi am ieşit cu baloane colorate din spatele tufişurilor după care iniţial ne-am ascuns, l-am felicitat, am râs, ne-am îmbrăţişat şi bineînțeles că ne-am pupat 🙂 .

Apoi am fost să sărbătorim ziua lui Dani aşa cum se cuvine şi este frumos.

Pregătiri necesare

1. Înarmează-te cu multă cretă şi alege locul unde vrei să scrii mesajele.

2. Mergi acolo la ora stabilită şi scrie pe asfalt urări simpatice, special compuse pentru surprinsul tău.

3. Ascunde-te pe undeva în apropiere ca să îl surprinzi încă o dată.

4. Ieşi să îl feliciţi şi să vă distraţi ca buni prieteni ce sunteţi.

Bine de ştiut

1. Ai grijă să nu plouă afară că altfel surpriza este compromisă.

2. Scrie undeva unde nu te sâcâie nimeni. Noi am avut parte de câţiva oameni care au zis că facem mizerie şi chestii dinastea. Încă o dată mi s-a dovedit că spiritul de a face ceva frumos pentru ceilalţi lipseşte la unii 🙁 .

3. Un alt aspect este să te distrezi în timp ce pregăteşti surpriza pentru că aşa o să fie mai mişto şi mai sănătos.

Fă ceva frumos din nimic

După cum vezi, nu am folosit multe resurse şi nu am depus cine ştie ce mare efort. Practic, din nimic sau chestii banale, am făcut ceva frumos care ne face să râdem şi să zâmbim.

Exact în asta constau surprizele: lucruri obişnuite puse într-o formă care subliniază prietenia şi simpatia care ne leagă.

Iar dovada că am dreptate o ai în fotografia de mai sus. Rezultatul este frumos, nu-i aşa?

Andru

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te rog frumos să îl dai mai departe printr-un share ca să ajuţi şi alţi prieteni care sunt în pană de idei!

Dacă te-am ajutat în vreun fel, te rog să dai like la această pagină.

Dacă vrei să primeşti idei de surprize şi cadouri regulat, te rog, abonează-te la Newsletter.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.