Harta amintirilor

posted in: Surprize | 0

Harta-amintiri
Amintirile s-au tot adunat

Sunteţi de ceva vreme împreună, nu-i aşa? De-a lungul timpului aţi trecut prin multe împreună.

Aţi avut momente şi bune, şi  rele, v-aţi certat şi v-aţi împăcat, v-aţi distrat şi v-aţi cunoscut mai bine.

V-aţi făcut tot felul de cadouri, aţi mâncat împreună în  diferite localuri şi aţi vizitat multe destinaţii. A fost o călătorie minunată şi plină de peripeţii până acum şi va fi mult mai frumoasă de acum încolo.

Partea bună este că vă cunoasteţi foarte bine din moment ce aţi trecut prin multe împreună. Partea rea este că vă cunoasteţi prea bine, fiindcă aţi trecut prin multe împreună.

Te-am ameţit un pic, nu? Îmi cer scuze.

Ce am vrut să zic este că de-a lungul timpului aţi avut plăcerea să vă faceţi tot felul de surprize şi cadouri, iar acum sunteţi într-o pană de idei. Se întâmplă tuturor, e ceva normal.

Mi se mai întâmplă şi mie destul de des.

Câte o amintire pentru fiecare loc

Surpriza - harta

În cazul de faţă te anunţ că rezolvarea o găseşti chiar in problema ta. Zici că v-aţi dăruit multe cadouri minunate şi amintiri frumoase? Atunci pune-le pe curat.

Notează pe o hartă cât mai multe amintiri  posibile, cât mai multe evenimente din viaţa voastră; chiar şi certuri, dar nu uita să marchezi şi împăcările.

Să nu crezi că doar evenimentele mari contează. Poţi să pui şi câteva amintiri mai specifice. Eu de exemplu am mai notat şi locul unde ne-am întâlnit în seara în care am decis să fim împreună sau un local de unde ne luam cumpăram mâncare înainte de un curs în timpul facultăţii (era „tradiţie” pentru noi).

Aceste mici momente s-ar putea să le aprecieze mai mult decât marile evenimente.

Şi dacă asta nu ţi se pare încă destul de WOW, poţi să mergi chiar şi un pic mai departe. Ai posibilitatea de a pune pe hartă şi o viitoare surpriză: o cină romantică, o plimbare la miezul nopţii sub clar de lună sau orice altceva de care s-ar bucura partenerul tău.

Este un dar frumos, uşor de făcut, de care amândoi vă veţi bucura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.