Dorinte pe lampioane zburatoare

posted in: Surprize | 0

???????????????????????????????Şi acum mă bufneşte râsul când mă gândesc la aniversarea lui Shorin pentru cei 28 de ani frumoşi.

Am plănuit ca ziua lui de naştere să o sărbătorim seara …. în aer liber … mirosind iarba proaspătă … stând sub un copac umbros şi sănătos de verde … vorbind şi făcând glume hazlii. Visam ca totul să fie exact pe gustul lui Shorin.

Am sperat până în ultima clipă că nu va ploua şi, din super mare păcate, exact de ziua lui s-a înnorat şi a început să plouă cu găleata. Am fost un pic dezamăgită pentru că, înainte de aniversarea lui, a fost o vreme foarte frumoasă şi plină de soare. Dar ce să îi faci?! Viaţa este frumoasă şi cu ploaie!

Timp bun pe vreme capricioasă + suspans

Aşadar, pentru că a plouat, am fost nevoiţi să ne băgăm la adăpost şi să „o facem lată” acolo. Iar asta nu a fost un impediment pentru noi şi credem că per total a ieşit super frumos.

Am avut parte de veselie, glume, jocuri, „vorbăraie”, muzică, pizza, tortul preferal al lui Shorin şi bineînţeles am pregătit suspansul pentru surpriza pe care i-am pregătit-o pentru sâmbătă (am amânat-o din pricina ploii … aveam nevoie de vreme frumoasă pentru ea).

Surpriza pentru Shorin

Suspansul, pentru surpriza de sâmbătă, l-am creat cu ajutorul unei cutiuţe. În interiorul ei am scris o ghicitoare din care a reieşit locul unde ea va avea loc.

Ghicitoarea era „Acolo unde pasărea cea albă stă mărturie zilnic naşterii Afroditei, vântul te aşteaptă să îi aduci ofrande vii pe data de 20 iunie 2015 la ora 20:00”, iar răspunsul era hotelul Ibis, lângă plajă.

Ziua cu pricina a venit destul de repede şi surpriza i-a fost dezvăluită: vom ridica pentru tine, Shorin, multe lampioane zburătoare pe care sunt scrise dorinţele tale!!!! Original, nu?

Pregătiri necesare

1. Cumpără multe lampioane zburătoare.

2. Ia cu tine carioci groase şi brichete antivânt.

3. Nu uita de prima impresie. Aşteaptă sărbătoritul cu multe baloane şi mesajele scrise cu creta.

4. Întâmpină sărbătoritul cu voie bună şi zâmbete molipsitoare.

5. Simţiţi-vă bine, râdeţi, glumiţi şi scrieţi dorinţele sale pe lampioanele pregătite.

6. Lansaţi lampioanele şi priviţi-le cum se înalţă şi cât de frumos luminează cerul.

Bine de ştiut

1. Ai grijă ca afară să nu plouă, să nu bată vântul şi ca surpriza să aibă loc pe un câmp deschis. Altfel totul o să fie în zadar.

2. Cumpără mai multe lampioane zburatoare decât îţi trebuie pentru că unele se pot strica înainte de lansare.

3. Înarmează-te cu mai multe brichete bune. Posibil ca unele să se termine sau să facă mofturi.

4. Aprindeţi lampioanele când este seară. Noi le-am aprins pe majoritatea când se însera. Cele aprinse în întuneric se vedeau mult mai frumos şi sentimentul era wow.

5. Un alt aspect este să te distrezi în timp ce pregăteşti şi faci surpriza. Aşa o să fie mai mişto şi mai sănătos.

Ceva nou nu are cum să dea greş

Pentru toţi participanţii la surpriză, ridicarea lampioanelor a fost ceva nou. De fapt a fost o primă dată şi asta a fost super.

Am râs când am mai rupt câte un lampion, când nu se ridicau sau când se uitau toţi trecătorii la noi ca la nişte ciudaţi. Am sărit în sus de bucurie când lampioanele s-au înălţat şi mai ales când oamenii se opreau să le admire.

A fost frumos şi de abia aşteptam să repetăm surpriza şi pentru alţi sărbătoriţi.

Dovada că iese fantastic o ai în fotografia de mai sus. Este frumos, nu-i aşa?

Andru

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te rog frumos să îl dai mai departe printr-un share ca să ajuţi şi alţi prieteni care sunt în pană de idei!

Dacă te-am ajutat în vreun fel, te rog să dai like la această pagină.

Dacă vrei să primeşti idei de surprize şi cadouri regulat, te rog, abonează-te la Newsletter.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.