Aventura aniversară

posted in: Surprize | 0

Amintiri
O „plimbare” pe poteca amintirilor

Această surpriză este un pic mai interactivă decât cele prezentate până acum. Poţi să o faci singur, dar te asigur că este mult mai amuzantă dacă sunteţi mai mulţi.

Ideea generală este să plimbi persoana care va primi cadoul prin cât mai multe locuri până să ajungă la destinaţia finală.

O reţetă amuzantă

Ingredientele acestei ”vânătoare” sunt destule de simple. În primul trebuie să îţi programezi un traseu, pe care îl va urma „victima”.

Fă-ţi o listă de minim 5 locuri, unde tu şi respectivul care va primi surpriza aveţi o amintire plăcută. Eventual, dacă i-ai dăruit deja o hartă de amintiri, ai putea să te foloseşti de aceasta pentru a-ţi planifica drumul.

Următorul pas este să faci o ghicitoare despre acel loc. Fie un joc de cuvinte despre denumirea acestuia, fie ceva legat de amintirea voastră. Important e să ghicească răspunsul.

Pregatire-surprizăPas cu pas

Aproape toate indicile le vei scrie pe câte un bileţel. Iar primul mesaj poţi să îl pui undeva prin casa sărbătoritei, unde îl va găsi uşor, sau îi mai poţi trimite un SMS, o scrisoare, sau orice altă formă.

Cheia ar fi să găsească singură indiciul în cursul zilei prezente. Este mult mai palpitant aşa.

Este alegerea ta cum plănuieşti surpriza. Fie îi dai curs când amicul tău are timp liber şi poate să se ocupe numai de chestia asta, deci poate fi ca o plimbare.

Sau ai putea integra această excursie în cursul unei zile normale. Adică indiferent la ce oră ajunge la penultimul pas, să te asiguri că la o anumită oră va fi în locul unde va primi surpriza finală.

Primul bileţel l-ai pus la îndemână, iar celelalte le vei pune la fiecare locaţie. Ai grijă să le pui la vedere, dar să te şi asiguri că nu le rupe sau dă jos careva până când îşi servesc scopul.

Ai putea să le pui pe stâlpi, pereţi, garduri, şi dacă se poate să nu fie la îndemâna unui om de înălţime medie. Când pui bileţelele, nu ar strica dacă ai avea cu tine un amic mai înalt.

Ahh, da, şi să sară în ochi mesajul. Fă-l de o culoare puternică: verde deschis, roşu aprins, galben.

Surpriza-aventuraDeznodământul

La final poţi să îl aştepţi cu o petrecere surpriză sau să fi tu şi toţi prietenii voştri cu un semn mare de „La mulţi ani!” şi baloane. Asta depinde de fiecare în parte.

Surpriza e relativ simplă. Ai nevoie doar de câteva idei bune şi multă răbdare pentru a o duce la capăt. Aceasta se poate şi adapta în funcţie de nevoile fiecăruia. Poţi să o faci şi pentru persoana iubită dacă crezi că i-ar plăcea.

Cu puţină creativitate poţi obţine nişte zâmbete mari, aşa că vă urez succes!

Leave a Reply