O aplicatie de smartphone pentru indragostiti

posted in: Surprize | 1

smartphone_aplicatie_indragostiti

Cum ai putea folosi smartphone-ul pentru a-i pune zâmbetul pe buze?

Nu, nu cu un selfie 😀 . Deşi, s-ar putea să îi placă şi asta.

Surpriza din articolul de azi o vei transmite prin unul din lucrurile pe care le ţii cel mai des în mână … telefonul, alias smartphone, sau pentru unii dintre noi – tableta. Acum câţiva ani era calculatorul sau laptop-ul, dar s-a dus şi moda aia.

Dacă tot îl butonezi toată ziua, de ce să nu îi faci şi o surpriză plăcută jumătăţii tale cu el?  Cu această ocazie, îţi prezint aplicaţia pentru smartphone Bitstrips.

În cazul în care nu ai auzit deja despre ea, iată o scurtă descriere: o aplicatie pentru smartphone amuzantă care îţi permite să faci benzi desenate despre tine, prietenii tăi şi, cel mai important, voi doi amândoi.

Bitstrips – o aplicaţie pentru îndrăgostiţi şi nu numai

bitstrips_smartphone_aplicatie

1. Aplicaţia Bitstrips este uşor de instalat şi utilizat. Este disponibilă pentru Android, Apple şi Kindle.

 2. Te loghezi de pe contul de facebook (momentan, nu există o alta variantă de logare).

 3. Îţi creezi avatarul şi

bitstrips_aplicatie_android

 4. Treci la creat benzi desenate.

bitstrips_smartphone_indragostiti

Benzile pot fi doar despre tine, cu prietenii sau cu jumătatea ta. Partea faină este că poţi da share acestor benzi pe facebook sau în interiorul reţelei tale de prieteni de pe bitstrips.com. Ai fi surprins câţi din prietenii tăi ştiu deja despre această aplicaţie de smartphone (eu am fost).

Procesul este foarte sugestiv. Îţi alegi o situaţie care ţi se pare ţie mai potrivită (aplicaţia oferă o gamă destul de variată de opţiuni) şi o mai editezi un pic (text şi expresia feţei).

5 moduri de ai face o surpriză cu smartphone-ul

În majoritatea cazurilor amândoi vă supăraţi când petreceţi mai mult timp cu dispozitivul mobil decât cu celălalt. Iată câteva moduri de-ai pune zâmbetul pe buze cu aplicaţia Bitstrips:

1) Invit-o la o aventură inedită şi comunică-i fiecare pas prin intermediul acestei aplicaţii.

2) Transmite-i 101 de motive pentru care te-a înnebunit (în sensul bun al cuvântului). Ştiu că este ceva muncă pentru a duce la cap această surpriză, dar ştim amândoi că merită.

3) Dacă ai dat-o în bară şi nu au funcţionat alte metode de a vă împăca, cere-i iertare şi prin Bitstrips (s-ar putea să rămâneţi amândoi surprinşi de rezultat).

4) Fă o listă cu cele mai frumoase amintiri ale voastre de-a lungul timpului, transformă-le în benzi desenate şi printează-le sub forma unui album romantic.

5) Mai ţii minte cât de greu este să găseşti prin magazine exact felicitarea pe care o vrei? Nu îţi mai bate capul. În câteva minute pe smartphone, ai găsit animaţia pe care o cauţi. Poţi să i-o transmiţi pe telefon sau chiar să o printezi.

bitstrips_smartphone

Zâmbetul nu vine singur, dacă nu îl ajuţi şi tu un pic

Idei de surprize găseşti peste tot, doar trebuie să vrei să dăruieşti un zâmbet. Toţi vrem să fim fericiţi, dar unii chiar încercăm să o şi obţinem.

Dăruieşte-ţi dragostea, zâmbeşte şi împarte-ţi fericirea cu cel de lângă tine.

Sper să ai o zi spectaculoasă,

Shorin

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te rog frumos să îl dai mai departe printr-un share ca să ajuţi şi alţi prieteni care sunt în pană de idei!

Dacă te-am ajutat în vreun fel, te rog să dai like la această pagină.

Dacă vrei să primeşti idei de surprize şi cadouri regulat, te rog, abonează-te la Newsletter.

One Response

Leave a Reply