Acasa iti vorbeste

posted in: Surprize | 0

Surpriza de acasaEu şi Shorin, ne-am propus la începutul anului ca prin luna mai să facem turul Europei. Iar după lungi pregătiri a sosit momentul să ne luăm bagajele şi să plecăm în spectaculoasa noastră aventură.

Aşadar, acum o lună, am plecat entuziasmaţi prin Europa pentru 3 săptămâni minunate.

Azi mă voi abţine să îţi vorbesc despre surprizele pe care le-am avut în această vacanţă şi îţi voi vorbi despre surpriza pe care am avut-o atunci când ne-am întors acasă.

Deschidem uşa de acasă …

După ce, în 3 săptămâni şi 2 zile, ne-am plimbat, am râs, am vizitat, ne-am enervat, am obosit, am străbătut 8 ţări de la cap la coadă, am parcurs cu maşina 10.000 de km şi am făcut o mulţime de poze, am ajuns şi noi acasă.

Deschidem uşa şi … ce să vezi? Pe fiecare lucruşor din casă era lipit câte un bileţel. Eu, curioasă de fel, merg repede să citesc ce scrie.

Primul bileţel pe care l-am citit era lipit pe o plantă şi spunea aşa: „Nici adierea vântului nu este mai gingaşă decât privirea ta. Bine ai venit!(semnat de „Floarea”).

Apoi a urmat al doilea bileţel care spunea: „Am aşteptat atât de mult să te îmbrăţişez … De ce nu te-ai grăbit?(semnat de „Fotoliul”).

Iar cel de-al doilea fotoliu nu s-a lăsat mai prejos şi a spus: „Ba mie mi-a fost dor mai mult! Ţie cine ţi-a lipsit? Spune că eu!(semnat de „Fotoliul de lângă balcon”).

Cine ne-a surprins?

Clar că au fost Oana şi Dani! Ei au avut cheile de acasă ca să hrănească puiul şi să ude florile care înveselesc casa.

Acum ce pot să îţi mărturisesc? A fost o surpriză frumoasă care ne-a făcut curioşi şi zâmbăreţi! Faptul că masa, patul, cuptorul, caloriferul şi toate celelalte „ne-au simţit lipsa” a fost minunat.

Altfel de bileţele lipicioase

La fel ca şi bileţelele de dragoste lipicioase, acestea transmit mesaje simpatice. Într-un fel, Oana şi Dani, au dat viaţa lucrurilor din casă şi ne-au făcut să uităm că vacanţa s-a terminat. Ei doi ne-au făcut să ne bucurăm de casa care ne aştepta.

Aşadar, tot ce au făcut a fost să se pună în locul obiectelor din casă ca să ne transmită mesaje amuzante. Uşor şi original, nu-i aşa?

Eşti înconjurat de veselie

Morala articolului de azi este să facem din fiecare zi o zi veselă.

Să ne surprindem prietenii cu tot felul de chestii simpatice. Să îi facem pe ceilalţi să zâmbească, mai ales atunci când nu se aşteaptă.

Şi nu în ultimul rând, să ne bucurăm şi să apreciem absolut tot ce ne înconjoară.

Andru

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te rog frumos să îl dai mai departe printr-un share ca să ajuţi şi alţi prieteni care sunt în pană de idei!

Dacă te-am ajutat în vreun fel, te rog să dai like la această pagină.

Dacă vrei să primeşti idei de surprize şi cadouri regulat, te rog, abonează-te la Newsletter.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.