9 idei pentru o intalnire originala

posted in: Surprize | 0

intalnire_cuplu_rasarit

Sătul/ă să ieşi la aceeaşi întâlnire mereu?

Mai ţii minte „te scot la un Cico?”? Acum fiind ceainăriile la modă, mai auzi „te scot la un ceai prin centrul vechi?”.

Şi mie îmi plac cafenelele, dar la un moment dat ţi se cam acreşte de atâta suc / ceai / cafea în oraş. Sunt sigur că amândoi vreţi o întâlnire un pic mai altfel.

Până acum a fost un pic mai greu datorită vremii urâte. Dar, uite că a ieşit soarele şi pe strada noastră şi sperăm să nu mai plece.

Pe unde mai ieşiţi zilele astea?

Iar vă plimbaţi prin parc?

În ultima vreme, am început şi eu să mă gândesc ce să mai fac cu Andru ca să o surprind. Noi nu suntem înnebuniţi după barurile pline de fum şi deşi ne plac plimbările, am cam bătut majoritatea drumurilor din Constanţa.

În concluzie, m-am gândit să fac o listă de întâlniri perfectie pentru tine şi jumătatea ta (pe care o voi folosi şi eu).

1) O întâlnire pe fugă – la propriu

Dacă tot ieşiţi să vă îngrăşaţi împreună, adică … la masă în oraş, atunci de ce să nu daţi şi kilogramele jos împreună? Este o activitate sănătoasă, te scapă de stres şi faptul că treceţi împreună printr-o provocare, chiar şi fizică, vă întăreşte relaţia.

2) Pierdeţi-vă printre stele

Dacă ai noroc de câteva seri mai frumoase cu un cer senin, îţi propun să luaţi o pătură, să găsiţi o zonă cu puţină iarbă şi cât mai ferită de gălăgia şi lumina oraşului. Am încercat şi eu asta vara pe malul mării. Nu prea am avut intimitate, fiind vară şi pe plajă, dar cerul a fost frumos.

3) O întâlnire la lumina lumănării

Mai ţii minte ultima oară când a fost pană de curent şi erai cu jumătatea ta? Ştiu că amândoi de abia aşteptaţi să vina lumina, dar, ce ar fi dacă de data asta v-aţi bucura de întuneric?

Scoateţi siguranţele din panoul electric, aprindeţi câteva lumânări, deschideţi o sticlă de vin şi vedeţi voi ce faceţi …

Există şi un mit că la 9 luni după o pană de curent creşte considerabil rata de naşteri 😆 . Deci vezi ce faci!

4) Ieşiţi la o întâlnire în primul oraş de lângă al tău

Nu e aşa că v-aţi cam plictisit un pic de aceleaşi localuri, aceleaşi străzi, aceleaşi parcuri? Faceţi ceva nou. Ieşiţi în oraş în alt oraş.

Ştiu că nu sună chiar aşa de Wow, dar ai fi surprins cât de interesant este să mergi într-un loc nou pentru tine, să vezi alţi oameni, alte localuri, chiar dacă e doar la câţiva kilometri de casa ta.

5) O seară în costumul lui Adam şi Eva

Dacă eşti bărbat, sigur o să îţi placă această idee. Planificaţi o întâlnire în casă: o cină, un film, twister etc. Costumaţia este obligatorie, activităţile sunt la alegere. O să ţineţi minte această seară mulţi ani după.

6) Învăţaţi să dansaţi împreună

Dacă eşti ca mine şi ai 3 picioare stângi, presupun că nu te simţi în floare pe ringul de dans. Dacă ai noroc, nici jumătatea ta nu este foarte talentată în acest departament. Dar, amândoi vreţi să vă îmbunătăţiţi (cel puţin aşa suntem noi, tot încercăm).

Ieşiţi într-o o seară, două la o şcoală de dans. Învăţaţi un tango, un salsa, o ciuleandră, depinde ce vă place. O să fie un pic stresant la început, dar o să vă încălziţi încet-încet sau vă luaţi la bătaie 😆 . În orice caz faceţi mişcare şi veţi avea o amintire reuşită.

7) Luaţi cina pe acoperişul unui bloc

Cu puţin chiu şi vai poţi să îi faci o surpriză originală sau dacă nu ai cum să pui totul la cale fără să afle puteţi să faceţi chestia împreună: unul găteşte, altul pregăteşte acoperişul.

Un sfat din propria experienţă: aveţi grijă la pescăruşi 😆 .

8) O întâlnire prin ploaie

Dacă tot avem parte de atâtea ploi, de ce să nu profităm de ele? Ieşiţi la plimbare când vedeţi că începe să picure un pic.

Preferabil ar fi o ploicică călduţă de vară. Dar, dacă totuşi nu aveţi norocul ăsta, atunci luaţi o umbrelă, nişte încălţăminte impermeabilă şi 2 zâmbete mari.

9) Micul dejun la răsărit

Treziţi-vă cu ceva timp înainte de răsărit, pregătiţi un mic dejun uşor şi mergeţi într-un loc unde puteţi vedea răsăritul uşor şi nu vă deranjează nimeni. De preferat este o zonă mai retrasă la marginea localităţii sau puteţi merge pe acoperişul blocului.

Dragostea merge bine şi pe stomacul gol

Amintirile bune au loc de la sine, dar pentru amintirile foarte bune trebuie să munceşti un pic pentru ele.

Toată lumea poate să se îndrăgostească, dar nu oricine poate trăi o dragoste adevărată. Cu puţin efort şi creativitate poţi pune un zâmbet mare pe buzele jumătăţii tale, trebuie doar să vrei.

Îţi urez o întâlnire ieşită din comun,

Shorin

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te rog frumos să îl dai mai departe printr-un share ca să ajuţi şi alţi prieteni care sunt în pană de idei!

Dacă te-am ajutat în vreun fel, te rog să dai like la această pagină.

Dacă vrei să primeşti idei de surprize şi cadouri regulat, te rog, abonează-te la Newsletter.

Photo credit: daystar297 / Foter / Creative Commons Attribution 2.0 Generic (CC BY 2.0)

Leave a Reply