Wow! Ce surpriză super tare!

posted in: Surprize WOW | 0

Surpriza super Asta da surpriză!

Cu siguranţă asta îţi vine prima oară în gând atunci când eşti într-adevăr surprins de ceea ce primeşti. Sau măcar gândeşti ceva de genul ăsta…

Hai să recunoaştem acum … Cui nu îi plac surprizele? Cine este cel care spune că nu este încântat când cel drag se străduieşte, transpiră sau îşi stoarce creierii să facă cel mai frumos şi reuşit dar?

Cunosc prea puţini oameni care nu sunt de aceeaşi părere cu mine.

De fapt, sunt atât de puţini încât nu are rost să îi neglijăm pe cei care chiar pun accent pe aceste atenţii.

De ce surprize?

Pot să afirm că eu sunt dependentă de surprize. Îmi place să fac, dar să şi primesc surprize. Fără gesturi de acest gen parcă viaţa devine mai monotonă. Ai impresia că trăieşti numai să mergi la serviciu, să găteşti, să faci curăţenie şi iar să dormi. Iar a doua zi o iei de la început.

Ehe, este mare lucru să ieşi din rutina asta apăsătoare. Şi partea cea mai bună este că nu îţi răpeşte o grămadă de timp.

Orice mică atenţie, chiar şi o vorbă bună spusă atunci când nu ai starea necesară este binevenită. Te distrage de la preocupările şi problemele zilnice. De fapt, înlătură stresul sau stările alea în care ai impresia că eşti prins de mâini, de picioare şi nu ai cum să scapi.

Surprinde-i pe ceilalţi!

Ce mai stai atât pe gânduri? Vrei ca relaţiile tale cu partenerul, familia, copii sau cu cei care îţi sunt dragi să fie cât mai strânse şi vesele? Vrei să te bucuri mai des şi să dobândeşti încredere?

Atunci ia în considerare faptul că poţi să faci ceva pentru toţi aceştia. Chiar şi pentru tine. Şi tu o să te simţi mai bine atunci când ţi se mulţumeşte din suflet şi când te simţi apreciat.

Oh da! Aşa este! Crede-mă pe cuvânt că nu îţi spun falsuri.

Ce surprize să pui în aplicare?

Nu ştii ce anume îi face fericiţi? Nu ai idee cum poţi să aduci veselie? Te simţi presat de timp?

Nici o problemă! Toate au o rezolvare. Nu dispera pentru că aşa nu o să mai gândeşti limpede.

Să îţi dau câteva ponturi care te vor ajuta în găsirea surprizei perfecte celui la care te gândeşti.

Stabileşte pe cine vrei să frapezi.

Aici mă refer la ceea ce te leagă de persoana respectivă. Este mama sau tata, partenerul, soţul, prietenul, amicul, poate şeful sau propriul copil. Sunt o grămadă de posibile situaţii. Nu poţi oferi acelaşi lucru tuturor. Am bănuiala că mama ta nu s-ar bucura dacă ar primi un cadou care i s-ar potrivi prietenei tale sau invers. Aşa este?

Ai grijă la personalitatea sa.

O persoană dinamică nu o să se simtă specială dacă primeşte un abonament la nu ştiu ce seminarii plictisitoare de genul: „cum să te apuci de grădinărit”.

Sau, de exemplu, sunt convinsă că mersul la o petrecere pentru tinerei nu este extraordinară pentru cineva care este deja la vârsta a doua şi care ascultă Abba cu mare intensitate. Acest gen de oameni nu înţeleg distracţia care acum este la modă.

Fiecare este diferit. Deci fiecare are alte preferinţe care sunt destul de importante atunci când vrem să facem un dar.

Nu uita să nu te repeţi.

Cu siguranţă nici ţie nu ţi-ar pica bine dacă ai primi acelaşi cadou de mai multe ori. Exact aşa este şi pentru ceilalţi. Mie mi s-a întâmplat să primesc cam acelaşi gen de cadou şi nu este plăcut. Mai ales atunci când prima dată a dat-o în bară şi a vrut să compenseze printr-o a doua oară. Deci … iar a dat-o în bară.

Un cadou „dublu” arată doar faptul că nu ai mai dat atenţie sau nu ai mai depus efort să te gândeşti la alt dar.

Ţine minte: Nu te repeta!

Optează pentru cadouri „muncite”.

Cum adică muncite? Simplu. Este vorba de ceva compus, manufacturat, realizat de tine. O surpriză muncită este mult mai apreciată când este atât de bine gândită, încât se potriveşte ca o mănuşă celui care o dai. Nu se compară cu un obiect cumpărat dintr-un magazin sau de pe net. Mă refer aici la ceva tipic şi lipsit de originalitate, ceva care pare ieftin.

Fii cât mai original!

În ziua de azi tot mai multă lume pune mare preţ pe originalitate, unicate, naturaleţe. Acelaşi principiu se aplică şi în cazul surprizelor.

Ce să o mai dăm întoarsă? Este un dar care rămâne bine întipărit în minte şi în suflet. Ceva care să te facă să te simţi special, unic, iubit şi apreciat. Asta vrei tu, asta vreau eu, asta vor toţi.

Te încălzeşte atunci când îţi aduci aminte de momente dragi care te fac să zâmbeşti ca un tont.

Nu încerca să copiezi pe ăla ori pe celălalt. Sau dacă tot o faci, adaugă ceva nou care să îl transforme în ceva special şi unic în adevăratul sens al cuvântului.

Deci …

Ia aminte ce ţi-am scris mai sus!

Dacă pui accent pe aceste cinci ponturi sunt slabe şanse să nu reuşeşti. Prin aplicarea lor o să impresionezi pe oricine.

Ai grijă la detalii şi totul o să meargă ca pe roate!

Cam atât pentru azi şi nu uita că te aştept joi la un nou articol în care o să îţi prezint o surpriză pe care o poţi face cuiva drag.

Mult succes,

Andru

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te rog frumos să îl dai mai departe printr-un share ca să ajuţi şi alţi prieteni care sunt în pană de idei!

Dacă te-am ajutat în vreun fel, te rog să dai like la această pagină.

Dacă vrei să primeşti idei de surprize si cadouri regulat, te rog abonează-te la Newsletter.

Leave a Reply