Un răsărit romantic

posted in: Surprize WOW | 2

rasarit
Avem nevoie de un concediu în fiecare zi!

După cum ai observat eu am ceva cu stresul de zi cu zi, în sensul că nu îl suport. Nu cred că sunt singurul în această situaţie şi cred că mai mulţi căutăm un răspuns la această problemă.

Nu sunt anti-muncă, chiar îmi place să fac ceva care dă roade, dar nu aş refuza un concediu prelungit :D.

Însă, cum nu ne permitem mereu o pauză mai lungă de un weekend, trebuie să găsim diverse metode de ne relaxa într-un timp din ce în ce mai scurt.

Pe blog am mai scris diverse articole cu aceeaşi intenţie, printre care şi despre o cină romantică, însă azi vă voi detalia cum să pui la cale un mic dejun romantic.

Un mic dejun cu răsărit

Ce ar fi mai frumos decât să serveşti prima masă a zilei pe o plajă liniştită de pe o insulă din arhipeleagul Galapagos?

Poate toate mesele zilei pe aceeaşi insulă 😀

Într-adevăr acesta este un vis din care nu aş vrea să mă trezesc prea devreme, însă nu trebuie să rămână neaparat un vis.

Dacă nu ai resursele financiare şi timpul necesar să ajungi până la insula preferată mâine dimineaţă, atunci ai putea încerca o alternativă. Serveşte micul dejun alături de persoana dragă ţie la prima rază a soarelui într-o locaţie frumoasă de pe lângă tine.

Într-adevăr, nu este aceaşi senzaţie, dar te asigur că nici acest eveniment nu este lipsit de magie. Răsăritul este minunat oriunde l-ai prinde, chiar şi în periferia unui oraş, însă mulţi îl pierdem fiindcă preferăm să dormim. Şi în ciuda frumuseţii ei, această surpriză este şi foarte practică.

Ce ai nevoie pentru această surpriză?

Nu de foarte multe. Având în vedere că este vorba de un mic dejun, nu o să ai nevoie de extraordinar de multă mâncare. Ca posibile variante îţi pot sugera:

– suc natural,

– cafea,

– fructe,

– croissanturi,

– clătite,

– brioşe,

– fagure cu diverse topping-uri,

– etc.

Însă ai grijă să nu exagerezi cu mâncarea, doar nu vrei să adormiţi acolo după ce aţi terminat masa :D.

Din punct de vedere al locaţiei ai mai multe posibilităţi, însă depinde foarte mult şi de zona în care locuieşti.

Dacă ai norocul să stai pe litoral sau la munte, atunci alegerea este destul de clară. Însă, dacă nu asta e situaţia ta, să ştii că mai ai şi alte posibilităţi:

– parcul sau altă zonă în care soarele răsare peste un peisaj natural;

– pe acoperişul blocului;

– în pădure sau chiar şi într-o zonă de câmp.

Însă ai grijă la condiţiile meteo: dacă sunt şanse de ploaie sau dacă o să fie înnorat. De asemenea, e bine să ştii din avans exact la ce oră răsare soarele, ca nu cumva să îl pierzi.

Iar dacă vă permite timpul aţi putea începe acest mic dejun romantic cu o seară înainte. Adică să petreceţi noaptea sub cerul liber. Este o ocazie unică de a petrece timp împreună departe de toate grijile de zi cu zi şi de a te bucura mai mult de persoana iubită.

La sfârşit vă urez o dimineaţă dulce şi să nu vă mănânce ţânţarii,

Shorin

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te rog frumos să îl dai mai departe printr-un share ca să ajuţi şi alţi prieteni care sunt în pană de idei!

Dacă te-am ajutat în vreun fel, te rog să dai like la această pagină.

Dacă vrei să primeşti idei de surprize si cadouri regulat, te rog abonează-te la Newsletter.

2 Responses

  1. Adela

    Interesant articolul. Este o idee buna, insa prefer sa prind rasaritul soarelui undeva la munte sau (de prefear) pe malul marii, nuuuu in Bucuresti. 🙂

    • Andru

      Intr-adevar este mai placut un rasarit de soare la munte, dar stiu sigur ca si in Bucuresti sunt cateva locuri (parcuri mari destul de bine amenajate si frumoase) in care ar iesi super un mic dejun matinal sau mai degraba picnic la primele ore ale diminetii.

Leave a Reply