Un „afiş” de neuitat

posted in: Surprize WOW | 0

AFIS DE NEUITATO scurtă poveste

Ca să îţi arăt cât de frumoasă este surpriza asta, o să încep articolul de azi cu o scurtă amintire. Vara trecută m-am operat pentru o deviaţie de sept la nas.

Operaţia a fost destul de uşoară, dar perioada de după operaţie a fost un pic mai dificilă fiindcă era foarte cald în spital şi încă mai aveam câteva dureri ocazional.

Lumea mă vizita în fiecare zi, dar tot eram un pic posomorât fiindcă nu aveam răbdare … vroiam să scap din spital. Astfel, în aceea perioadă am primit o surpriză care mi-a pus un zâmbet foarte mare şi persistent pe faţa mea.

Prietena mea lucra într-o clădire în apropierea spitalului şi eu eram internat exact în partea în care aveam posibilitatea să îi văd biroul. Astfel, ea profitând de acest lucru, mi-a dat într-o dimineaţă oarecare un mesaj pe telefon cu aceste cuvinte: „să mă uit pe geam”.

Şi văd atârnând de la fereasta biroului, de la etajul 9, unde lucra ea un afiş lung pe care scria în litere mari şi îngroşate „TE IUBESC!”.

Îţi dai seama că restul zilei mele a trecut mult mai uşor şi că de abia aşteptam momentul în care mă va vizita ca să o îmbrăţişez şi să îi mulţumesc pentru gestul ei frumos.

Dacă te uiţi un pic atent la fotografia din articolul ai să vezi la pentultimul etaj un fel de banner alb vertical. Îmi cer scuze pentru calitatea slabă a imaginii, dar am făcut-o cu telefonul (click pe poză ca să vezi mai bine scrisul). Când m-am internat nu m-am gândit că ar trebui să iau şi aparatul foto cu mine :).

UN AFIŞ DE NEUITAT

Dacă ţi se pare o idee faină, uite cum ai putea să o pui în practică

Ca să faci afişul acela ai mai multe posibilităţi, dar o să îţi zic cum a procedat prietena mea. El este alcătuit dintr-o serie de mai multe coli format A4.

Când ai să te apuci să faci şi tu unul trebuie să ţii cont de două lucruri: să nu ţi se rupă şi să stea drept când îl scoţi afară.

Ca să nu se rupă, te sfătuiesc să pui vreo 3-4 foi una peste alta în loc de una. Şi ai să le prinzi între ele cu un capsator. Ai grijă să fie foarte bine capsate foile. Iar ca să nu ţi se răsucească semnul din cauza vântului, ar fi bine să aibă un fel de greutate prinsă de partea inferioară.

Pentru asta ai putea să prinzi mai multe coli la sfârşitul afişului sau să capsezi pe verso o folie de plastic şi să o umpli cu nisip sau altceva care să atârne un pic.

Poţi să foloseşti orice text doreşti, dar ai grijă să nu fie nici prea lung fiindcă s-ar putea să ai probleme cu afişul când încerci să îl expui.

De asemenea, ai grijă ca să faci litere cât mai distincte, să le îngroşi bine ca să se vadă şi de la distanţe mai mari. Afişul despre care ţi-am vorbit a avut câte o literă îngoşată pe fiecare foaie A4.

Afişul nu trebuie să fie neaparat unidimensional. Ai putea chiar să îl faci pe o foaie mai mare (format A1, A0). Doar ai grijă să nu se deterioreze până când apucă să îl vadă cine trebuie.

Câteva metode de afişare:

– când ieşi la plimbare cu partenerul tău, vorbeşti cu un amic să îl pună într-un loc pe unde urmează să treceţi;

– când trece partenerul tău pe undeva, poţi să îi pui afişul în cale şi apoi să îl aştepţi ascuns cu un buchet de flori, o ciocolată sau altceva ce i-ar plăcea;

– ai putea să îl expui oriunde ar putea să îl vadă când se uită pe geamul din camera lui ş.a.

Sper să îţi fi dat o idee bună şi dacă ai vreo nelămurire sau vrei să ne zici cum ţi-a ieşit surpriză te rog nu te abţine. Chiar am aprecia dacă ai putea să ne trimiţi o poză de la surpriza ta, ca să o punem pe blog să vadă şi alţii.

Îţi urez o zi efervescentă,

Shorin

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te rog frumos să îl dai mai departe printr-un share ca să ajuţi şi alţi prieteni care sunt în pană de idei!

Dacă te-am ajutat în vreun fel, te rog să dai like la această pagină.

Dacă vrei să primeşti idei de surprize si cadouri regulat, te rog abonează-te la Newsletter.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.