Surpriza sexy pentru ea

posted in: Surprize WOW | 2

silueta feminina_sexy_dragoste

Câte surprize originale ai făcut în trecut pentru iubită?

Tu o să zici „prea multe” :), fiindcă deja eşti în pană de idei. Ea o să zică „nu destule”, fiindcă i-a plăcut ce i-ai dăruit până acum. Adevărul este undeva pe la mijloc.

La începutul relaţiei erai un adevărat erou dacă aduceai un buchet de flori sau un ursuleţ de pluş (şi eum-am bucurat de această etapă). Dar, odată cu trecerea timpului au crescut pretenţiile amândurora. Nu mai poţi cumpăra doar o cutie de bomboane şi să ai speranţa că ai s-o laşi mască.

Trebuie să fi:

– original,

– amuzant,

– sexy şi

– surprinzător.

O listă destul de lungă, nu? Ai fi surprins cât de uşor poţi să o cucereşti uneori.

Cu ce s-o mai vrăjeşti când deja ţi-a văzut toate trucurile?

Când eşti femeie nu e neaparat uşor să fii sexy, dar măcar ştii ce ai de făcut.

Ce te faci în schimb dacă eşti bărbat?

Păi, în afară de un duş, să te berberieşti şi să te dai cu un parfum, ce mai poţi face? Câteva flotări :).

Chiar dacă nu ai abdomenul „mozaic” şi braţe de „oţel”, nu trebuie neaparat să îţi faci griji. Cel puţin nu încă.

După cum ai observat deja, să fii sexy pentru o femeie nu înseamnă neaparat să ai un corp de fotomodel, deşi nu cred că ar strica. Ca să primeşti calificare de „sexos” trebuie să îndeplineşti mai multe criterii.

Din păcate, ca orice alt lucru legat de femei, aceste criterii nu sunt universal valabile, nu sunt mereu aceleaşi, chiar dacă vorbim despre aceeaşi persoană, şi nu sunt stipulate clar ca într-o prezentare de produs :).

O listă de lucruri care să îţi garanteze statutul „sexy”

Oana a scris în ultimul articol cam ce ar trebui să facă o fată ca să îşi vrăjească iubitul în pat. Încă un pont pentru fete, care probabil îl ştiu deja: este destul doar să apari în pat dezbrăcată şi sigur îi vei pune zâmbetul pe buze.

Însă, pentru noi, „sexul puternic”, povestea nu este neaparat chiar aşa de simplă. Uite câteva idei pentru a-ţi surprinde iubita în pat:

1) Ca să o înnebuneşti în pat nu e musai să fiţi în pat

Încearcă o locaţie nouă:

– pe masa din bucătărie,

– pe balcon,

– pe terasa blocului,

– în curtea din spatele casei,

– în cadă,

– într-un loc public,

– în pădure.

Nu contează că sunteţi de 10 săptămâni, luni sau ani împreună. Dragostea trebuie să fie mereu incitantă, provocătoare şi să facă inima să pulseze lejer peste 110 bătăi pe minut.

Îţi cunoşti destul de bine iubita şi bănuieşti cam ce ar fi în stare să încerce nou cu tine. Indiferent de locaţia pe care o alegeţi, ai grijă ca ea să fie mereu comodă atât fizic cât şi psihic cu noul aranjament.

Adică dacă vreţi să vă iubiţi pe terasa blocului, asta nu înseamnă că trebuie să fiţi neaparat incomozi sau să vă supuneţi unui risc prea mare de a fi văzuţi de vecini (decât dacă asta vreţi :)).

2) Uită de faptul că nu mai este prima oară

Mai ţii minte cât de incitantă era prima voastră „întrevedere” în pat?

Cât de stângaci şi emoţionaţi eraţi?

Cât de timid vă studiaţi amândoi?

La această întâlnire „faceţi din nou cunoştinţă”. Cercetează-i corpul, nu te grăbi, oferă atenţie maximă la fiecare sărut, mângâiere, înroşeşte-te în faţa ei.

Probabil ţi se pare ciudat, dar ea o să observe ce încerci să faci şi o să aprecieze gestul tău. Nu este ceva mai sexy decât prima întâlnire!

3) I-a o pe nepregătite

Întâlnirea amoroasă nu trebuie să fie seara după ce aţi luat cina şi aţi pus copii la culcare :). Oricând apare un moment oportun profită de el.

Dacă poţi să prevezi din timp această situaţie şi poţi să ai pregătit „culcuşul”, atunci este foarte bine. Dar dacă „miroşi” o oportunitate, acţionează, nu sta pe gânduri.

Spontaneitatea e un factor foarte important într-o relaţie armonioasă. Arată-i că nu mai poţi să stăpâneşti amorul din tine!

4) Romanţa nu începe în momentul în care aţi intrat în dormitor

Ai grijă de ea, fii atent la nevoile ei, fă-i complimente. Fă-i toată ziua mai frumoasă, nu doar seara. Pentru o femeie, poţi fi sexy şi fără să te dezbraci sau măcar să o atingi.

Dacă vrei să o vrăjeşti în pat seara, începe magia dis de dimineaţă. Cu cât îi faci ziua mai frumoasă, cu atât ea o să fie mai inamorată seara.

5) Ia o pauză

Dacă voi doi aveţi obiceiul să faceţi dragoste de 2-3-4 ori pe săptămână (sau pe zi :)), introdu o mică pauză în programul vostru amoros.

Dar ai grijă să nu o superi. Fă această pauză într-un mod cât mai elegant posibil.

Fă-o să aştepte, să crească pasiunea în ea, să îi simtă dorul. Dar ai grijă să nu depăşeşti limita, fiindcă nu cred că vrei să te cerţi cu ea pe acest subiect. Cu cât o atingi mai puţin, cu atât vei fi mai sexy în ochii ei.

6) Continuă romanţa şi după ce aţi făcut dragoste

Ştii care este una din cele mai mare plângeri care le auzi de la femei?

„După ce s-a simţit bine m-a lăsat baltă!”

Sună cunoscut, nu? Nu mai repeta chestia asta. Nu îi place şi o să te ţină minte. Aşa că, după ce aţi făcut dragoste, nu te culca. Ştiu că e plăcut, şi mie îmi place, dar nu fă această greşeală. Bea o cafea sau mănâncă o ciocolată înainte ca să nu adormi după.

Vorbeşte cu ea când staţi îmbrăţisaţi împreună după „eveniment”. Ascultaţi muzică, vorbiţi despre ziua voastră, despre visuri, etc. Faptul că te lupţi cu puterea somnului ca să o faci pe ea să se simtă apreciată o face pe ea să te vadă şi mai sexy. Cine ştie, poate apare un „bis” mai repede decât ai planificat :).

Vine 14 februarie, dar asta nu e o scuză să dormi pe o ureche până atunci

Vrei să ai o seară romantică de 14 februarie? Atunci, surprinde-ţi iubita cu gesturi frumoase chiar de acum şi continuă această activitate şi după evenimentul în sine.

Ştiu că nu este ceva foarte „bărbătesc”, dar sincer, ai o iubită acuma. Dacă aţi face numai ce ţi-ar plăcea ţie nu ar mai fie o relaţie armonioasă.

Ştiu că toate „surprizele” astea implică timp, dar dacă te organizezi un pic nu înseamnă neaparat multă muncă. Până la urmă tu decizi dacă vrei să o vezi zâmbind în braţele tale sau sictirită în cealaltă parte a camerei.

Să fiţi iubiţi,

Shorin

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te rog frumos să îl dai mai departe printr-un share ca să ajuţi şi alţi prieteni care sunt în pană de idei!

Dacă te-am ajutat în vreun fel, te rog să dai like la această pagină.

Dacă vrei să primeşti idei de surprize si cadouri regulat, te rog abonează-te la Newsletter.

Photo credit: Corie Howell / Foter.com / CC BY-NC-ND

2 Responses

  1. Florel

    Mersi fain avand in vedere ca se aproprie 14 februarie nu pot spune decat ca un astfel de articol vine mai bine decat manusa, motiv pentru care nu pot spune ca e decat o incatare pentru mine.

    • AndruShorin

      Ne bucurăm că ţi-a plăcut. Vezi că tocmai ce am publicat un nou articol tot pentru Ziua Îndrăgostiţilor. Succes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.