Show special pentru cineva special

posted in: Surprize WOW | 0

Show de neuitat

Surprize care fac toţi banii

Mă bucur atât de mult atunci când văd lacrimi de fericire în ochii oamenilor care primesc surprize emoţionante şi pline de originalitate. Practic, îţi este imposibil să rămâi indiferent la astfel de momente.

Uneori se întâmplă să deschizi e-mail-ul şi să îţi apară tot felul de exemple pe care unii oameni le fac celor dragi sau apropiaţi în ideea de a aduce un strop de bucurie.

Aici mă refer la o cerere în căsătorie originală care a strâns mii de like-uri pe facebook în doar câteva ore sau la un gest emoţionant care a produs o reacţie în lanţ şi care a dus la o adevărată mişcare a tinerilor.

Şi în momentul în care citeşti despre acestea, oarecum ţi-ai dori şi tu să fii în locul lor sau măcar să ai parte de ceva similar. Însă, consideri că este departe realizarea unui asemenea moment pentru tine.

Consider că a te lăsa resemnat şi a rămâne în stadiul de vis este doar o modalitate de a sta cuminte în banca ta, de a-ţi plânge de milă şi de a aduna o oarecare ciudă pe cei care se bucură de viaţă din plin.

Chiar vrei să fii numai un spectator şi niciodată un actor? Eu nu îmi doresc aşa nici pentru mine, nici pentru tine. Deci ai face bine să nu îţi doreşti nici tu asta şi să îţi pui sufletul şi mintea la contribuţie să aduci o rază de soare în fiecare zi în viaţa ta şi a celor dragi ţie.

Surprize originale uşor de realizat şi bune de primit

Din moment ce te-ai hotărât să trăieşti frumos ca în filme înseamnă că ai ajuns cu optimismul mai sus. Felicitări şi bine ai venit în echipă!

Recunoaşte că atunci când vine vorba despre originalitate o dai în bară destul de uşor. Cum bine ştii şi se întâmplă, cauţi în stânga şi în dreapta ceea ce se potriveşte ocaziei care se află pe farfurie în momentul respectiv.

Culmea ironiei este că depui atât de mult efort în stadiul de căutare, încât îţi pierzi entuziasmul atunci când trebuie să o pui în aplicare şi şansele să nu iasă surpriza tocmai pe placul tău sunt destul de mari.

Tocmai din cauza asta îţi recomand să fii atent la orice este în jurul tău, să încerci că găseşti o utilitate pentru orice şi să reuşeşti să îţi imaginezi cum să transformi într-un mare WOW micile întâmplări prin care treci, pe care le vezi sau la care iei parte.

Este o modalitate excelentă să rămâi concentrat şi plin de motivaţie de la început până la sfârşit.

De exemplu, ideea cu surpriza pe care ţi-o voi descrie azi mi-a venit în minte atunci când am urmărit un videoclip care mi-a făcut ziua mai frumoasă şi plină de zâmbete.

Exact cum bine bănuieşti, este vorba despre un spectacol în aer liber organizat special pentru cel pe care vrei să îl surprinzi. Poate să fie vorba despre oricine: părinţi, bunici, copii, îndrăgostiţi, soţi sau prieteni. Acum depinde la ce scenariu vrei să fii regizor şi pentru cine vrei să îţi baţi capul.

Cum să fac să organizez totul?

Ai posibilitatea să apelezi la prietenii tăi sau la nişte studenţi la Facultatea de Arte – cinematografie sau teatru care vor să îşi facă cunoscut talentul. De asemenea, dacă ai bugetul mai gras, poţi să angajezi adevăraţi actori care îţi vor face treaba mult mai uşoară.

În continuare, voi presupune că bugetul tău este destul de mic şi că vrei ca tu să organizezi totul.

Trebuie să ai grijă doar de câteva aspecte şi anume:

1. Locul în care vrei să se petreacă toată acţiunea ar trebui să fie mai puţin aglomerat şi îţi recomand să nu fie chiar izolat pentru că este mai emoţionant atunci când sunt spectatori la acţiune şi alţi oameni.

2. Actorii pe care îi alegi trebuie să aibă habar ce fac şi cum să îşi stăpânească emoţiile. Nu vrei ca scenariul să pară neprofesionist şi stângaci. Deci, apelează la nişte prieteni care sunt dispuşi să te ajute cu adevărat, care vor să depună efortul necesar şi să facă repetiţii ori de câte ori este nevoie. De asemenea trebuie să ţii cont că ai nevoie şi de costumaţie dacă piesa cere aşa ceva. Poţi să închiriezi hainele, să improvizezi sau să le cumperi.

3. Piesa sau scenariul care vrei să prindă viaţă trebuie neapărat să fie potrivit pentru persoana pe care vrei să o surprinzi. Ar fi bine să ştii deja ce anume preferă şi ce îi face plăcere să urmărească.

Iată câteva idei de scenarii dintre care poţi alege cu uşurinţă:

Pentru fete, băieţi sau copii mici: o secvenţă dintr-un desene preferat cu Mikey Mouse, Albă ca Zăpada, Spider Man, Tom şi Jerry, Popeye, Dexter şi mulţi alţii.

Pentru părinţi: o scenă care să le aducă aminte de prima oară când s-au cunoscut şi cum a luat naştere dragostea dintre ei. Bănuiesc că ştii oarecum povestea lor de dragoste. Dacă nu o cunoşti deja, întreabă şi vei afla.

Pentru bunici: o scenă cu trecutul lor, exact aşa cum era în tinereţile lor. Imaginează-ţi numai cum ar fi pentru ei dacă ai putea să le arăţi simplitatea şi frumuseţea de acum câţiva zeci de ani: modul în care se îmbrăcau înainte, muzica de altă dată, maşinile vechi şi obiceiurile de atunci.

Pentru soţi: o scenă care să le aducă aminte de scumpa lună de miere sau de o vacanţă reuşită pe care au avut-o. De asemenea ai putea să faci în aşa fel încât să prezinţi o secvenţă cu traiul dintr-o parte a lumii pe care vrea să o cunoască şi la final ar fi super bine dacă i-ai dărui şi 2 bilete pentru voi doi cu destinaţia respectivă.

Pentru îndrăgostiţi: o scenă din Romeo şi Julieta sau ceva similar ca cea a soţilor.

Pentru amici şi cei mai buni prieteni: o scenă cu modul în care v-aţi cunoscut şi aţi simţit că o să fiţi cei mai buni prieteni sau o secvenţă cu un moment memorabil pe care l-aţi trăit împreună şi care vă amuză.

Acestea sunt doar câteva mici exemple pe care le poţi prealua sau îmbunătăţi. Dacă ai alte idei, fii bun şi împarte gândurile tale printr-un comentariu cu noi toţi.

Ar fi destul de bine dacă ai reuşi să filmezi momentul respectiv pentru ca peste câţiva ani să vă bucuraţi din plin de aceste amintiri minunate.

Consider că nu mai are rost să îţi spun care va fi reacţia surprinsului tău pentru că deja bănuieşti şi tu. Sper din toată inima ca zâmbetele pe care le vei primi să fie pe măsura speranţelor tale şi a efortului tău.

Ia aminte că o surpriză originală şi unică nu are cum să dea greşi şi să nu fie pe placul oricui!

Nu ezita să pui în aplicare ce ai învăţat şi nu uita că te aştept la un nou articol pentru o nouă surpriză.

Cât mai multe momente frumoase îţi doresc,

Andru

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te rog frumos să îl dai mai departe printr-un share ca să ajuţi şi alţi prieteni care sunt în pană de idei!

Dacă te-am ajutat în vreun fel, te rog să dai like la această pagină.

Dacă vrei să primeşti idei de surprize si cadouri regulat, te rog abonează-te la Newsletter.

 

Leave a Reply