Sf. Valentin şi Dragobetele în fiecare zi!

posted in: Surprize WOW | 0

funny-quotes-about-love-quotes-for-valentines-day-quotes14, 13, 12, 11….

Am intrat în luna februarie şi numărătoarea inversă a început deja. Dacă nu te afli printre norocoșii care au găsit cadoul  sau surpriza ideală pentru perechea lor, atunci ai ajuns în locul potrivit.

Răsfoiește site-ul nostru și sigur vei descoperi soluția problemei tale. Sunt multe idei, nu-i aşa? Foarte bine! Înseamnă că nu ai scuze şi trebuie să treci la treabă.

Surprinde-ţi perechea!

Desigur, partenera sau partenerul tău deja se aşteaptă la o surpriză. O să o/îl surprinzi pe moment, vine seara, noaptea, se face dimineaţă şi începe o nouă zi ca oricare alta.

Hai să ieşim din tipar şi să lansăm o altă tradiţie: atmosfera de Ziua Îndrăgostiţilor în fiecare zi!

Ce înseamnă acest concept? Este simplu: surprinde-ţi partenerul sau partenera în fiecare zi…sau măcar în fiecare zi a lunii februarie.

Cum?

Metodele sunt simple şi la îndemână. Deja ştii ce îi place în general sau ce îi place la tine. Foloseşte aceste cunoştinţe şi fă-o/l să zâmbească în fiecare zi.

Pentru pasionaţii de ciocolată/dulciuri:

 1. Pune în cutia poştală câte o ciocolată sau câte o bucată din dulciurile preferate. Nu înseamnă că trebuie să iei în fiecare zi o ciocolată întreagă sau o pungă întreagă de bomboane. Este suficient să pui variantele micuţe, de buzunar sau câte o bomboană.
 2. Ascunde-i în poşetă/rucsac/geanta de laptop/valiză câte o bomboană sau câte o ciocolăţică în fiecare zi.
 3. Pune un biscuit în borcanul cu zahăr. Desenează-i pe ambalajul biscuitului o faţă zâmbitoare sau scrie-i „Te iubesc!”. Astfel, vei putea să îi furi zâmbete tot timpul cât bea cafeaua sau ceaiul.

Pentru pasionaţii de modă sau de aspect:

 1. Zilele acestea îmbracă numai hainele în care el/ea ţi-a spus că îţi stă minunat. O să se simtă apreciat/ă. În acest fel, vei dovedi că părerea ei/lui contează.
 2. Tunde-te şi bărbiereşte-te! Fugi la frizerie şi tunde-te exact aşa cum îi place ei. Degeaba eşti îmbrăcat frumos dacă ai părul vâlvoi şi barba ţepoasă (cu excepţia situaţiei în care ei chiar îi place aşa)!
 3. Fă-ţi programare la coafor şi du-te! Dacă nu eşti genul elegant zi de zi, măcar luna sau săptămâna aceasta fă tot posibilul să arăţi trăznet. Aranjează-te de fiecare dată şi nu uita să îi dai de înţeles că atenţia ta este toată concentrată asupra lui 🙂 !

Pentru cei foarte romantici:

 1. Scrie-i câte o scrisoare de dragoste în fiecare zi! Las-o în cutia poştală. Mai mult ca sigur o va citi pe scări sau pe drum!
 2. Lasă-i bileţele de dragoste în buzunarul hainei sau în poşetă/rucsac/geanta de laptop/valiză. Poţi să schimbi culoarea hârtiei în fiecare zi.
 3. Cumpără în fiecare zi câte un trandafir sau floarea preferată şi aşeaz-o pe pernă dimineaţa.

Pentru cei care deja zâmbesc în fiecare zi:

 1. Desenează-ţi pe faţă ceva caraghios: mustăţi, ochelari, bujori etc. Când va deschide ochii dimineaţa zâmbeşte-i! Va izbucni în râs!
 2. Spune-i că luna aceasta / anul acesta vrei să îi arăţi inima ta în fiecare zi. Ia un tricou, taie o inimă ♥ în stânga pieptului (acolo unde se află inima ta). Pentru zilele reci, taie un pulover sau coase/lipeşte o inimă în stânga pieptului. Poţi adăuga o faţă zâmbitoare pe abţibild sau, dacă porţi tricoul, desenează o faţă zâmbitoare pe piele. Astfel, perechea ta va vedea o faţă zâmbitoare şi o inimioară în fiecare zi.
 3. Dansează din senin! Pe stradă, prin casă, în duş, în bucătărie, pe canapea, în pat! Invită-ţi partenera/partenerul la dans şi, dacă vrei, poţi să-i cânţi! Fii mai activ decât de obicei.

Sfatul nostru

Combină aceste idei şi personalizează-le! Numai tu ştii ce i se potriveşte. Secretul este să nu te prindă în momentul în care pregăteşti micile surprize zilnice. Totul trebuie să fie „din senin”.

Ce te mai opreşte? Fă-ţi perechea să se simtă apreciată zi de zi şi îmbunătăţeşte-ţi sau întăreşte-ţi astfel relaţia. Transformă Sf. Valentin şi Dragobetele în apogeul surprizelor tale!

Dani
Dacă ţi-a plăcut acest articol, te rog frumos să îl dai mai departe printr-un share ca să ajuţi şi alţi prieteni care sunt în pană de idei!
Dacă te-am ajutat în vreun fel, te rog să dai like la această pagină.
Dacă vrei să primeşti idei de surprize şi cadouri regulat, te rog, abonează-te la Newsletter.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.