Trei pași pentru o relație mai strânsă și mai veselă cu iubitul și familia

posted in: Surprize WOW | 0

Cuplu dans strada  SurprizeWOW

Fii un întreprinzător al zâmbetelor!

Într-o relație de cuplu sau de familie, nu doar cadourile sau surprizele sunt cele care întrețin o atmosferă veselă și plină de dragoste, ci și micile gesturi, de zi cu zi.

Dacă nu ești tocmai o persoană care emană energie și nu te pricepi să scoți mereu zâmbete de la persoanele iubite, stai liniștit, nu este nimic în neregulă cu tine. Dezavantajul este că va trebui să muncești mai mult decât o fac cei care s-au născut cu aceste abilități.

Într-adevăr, toată lumea invidiază personajul glumeț de la masă al cărui râs umple toată camera și molipsește de voie bună oamenii din jur. Toți își închipuie că în familia lui sau în relația cu partenerul de viață domnește veselia și totul merge ca pe roate.

Poate că așa este sau poate că nu, dar ce putem învăța de la un astfel de personaj? Că buna dispoziție, râsul și glumele sunt molipsitoare și că foarte puține sentimente se pot compara cu cel de bucurie transmis de veselia celuilalt.

De ce să privăm persoanele iubite de o astfel de bucurie? Dacă nu te încadrezi în tiparul personajului ce deține o veselie molipsitoare, iată câteva sfaturi pe care, dacă le aplici, sigur vei aduce zâmbete proaspete în viața persoanelor iubite.

1. Dansează!

Dacă ești cu soția, cu prietena, logodnica sau cu fetița ta, prin magazin, pe stradă, la școală sau grădiniță, la prieteni acasă sau la rând la casa de bilete și se aude un cântec plăcut, invit-o la dans!

Nu contează că o să se simtă rușinată, nu contează că te simți tu rușinat, important este că ai făcut ceva neobișnuit care întărește legătura dintre voi și care va produce zâmbete nu numai partenerului de dans, ci tuturor celor din jur. Să ia și ei aminte!

Dansează pe orice fel de melodii, fie că se aud tare sau încet, fie că sunt lente sau vesele.

Desigur, nu trebuie să dansezi pe o întreagă melodie dacă nu îți permite locul, timpul sau starea de spirit, dar trebuie să dansezi!

A nu știi să dansezi (cum declară multe persoane în ziua de astăzi) nu este un motiv să nu aplici această metodă! A dansa nu presupune a face scheme complicate sau a conduce un tango vienez în doi (idealul), ci măcar a obține o serie de piruete de la parteneră.  

2. Mulți pupici!

Sună tare infantil, dar rezultatul este garantat. Alintă-ți iubitul sau iubita cu mai multe sărutări. Nu contează că el se spală pe dinți, sărută-l pe obraz! Ești în vizită la cineva? Nu este o scuză să te abții. Există o mulțime de momente în care poți strecura sărutări (de exemplu, o săruți când îi dai paharul de suc).

Sărută mâna soției după ce ai ajutat-o să coboare din autobuz. Ce te împiedică să faci asta? Mâna ei este deja la jumătate de drum de buzele tale!

Înmulțește sărutările și pupicii! Noi îți garantăm un rezultat pozitiv. Ce dacă ți se spune că nu trebuie sau că nu este frumos: sărutările scurte sau pupicii sunt acceptați oriunde!

3. Prețuiește!

Laudă-ți iubitul, iubita, soțul, soția, fiul, fiica, fratele, sora, părinții, prietenii, vecinii, etc. Mulțumește pentru orice, apreciază fiecare lucru pe care îl fac ei prin cuvinte generoase și, acolo unde se poate :-), combină prețuirea cu pupici/sărutări și îmbrățișări.

De exemplu, dacă soția, la rugămintea ta, ți-a adus o cană de apă, mulțumește-i, spune-i că o iubești și sărut-o. Nu-i așa că a trecut ceva timp de când ai făcut lucrul acesta? De când nu i-ai mai spus mamei tale că nu există nici o ciorbă în lumea asta mai bună ca a ei?

Prețuiește verbal oamenii din jurul tău. Nu este nevoie să exagerezi, dar oamenii simt permanent nevoia de a fi apreciați pentru ceea ce fac, chiar dacă încearcă să ascundă acest fapt.

Așadar, mâine dimineață, când iubitul îți gătește ceva ca să poți fugi repede la muncă, oprește-te să-i mulțumești și să-i spui că ești fericită că ai propriul MasterChef.

Îți propunem să începi cu acești trei pași, indiferent de ordinea lor.

De ce să o faci? Pentru că nu te costă nimic, dar rezultatele sunt mai prețioase decât aurul; pentru că nu trebuie să fii mereu cu gura până la urechi ca să întreții o relație de cuplu sau familială veselă și armonioasă și pentru că, indiferent dacă recunoști sau nu, fericirea persoanelor apropiate dictează ritmul fericirii tale.

Sfatul nostru: haideți să începem cura de dans, sărutări și aprecieri. Ce vă împiedică?

Încearcă și împărtășește-ne experiența ta!

Oana

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te rog frumos să îl dai mai departe printr-un share ca să ajuţi şi alţi prieteni care sunt în pană de idei!

Dacă te-am ajutat în vreun fel, te rog să dai like la această pagină.

Dacă vrei să primeşti idei de surprize şi cadouri regulat, te rog, abonează-te la Newsletter.

Sursa foto

 

Leave a Reply