Pușculița romantică

posted in: Diverse, Surprize WOW | 0

Pusculita2

Banii…veșnica noastră problemă.

Ni se întâmplă de multe ori să rămânem fără bani exact atunci când au loc aniversări importante din relația noastră. Și uite așa renunțăm la unele lucruri sau nu ne plătim facturile la timp pentru că trebuie, de pildă, să organizezi o excursie cu ocazia împlinirii a trei ani de relație. Momentul se va dovedi a fi incredibil de romantic și ne va crește nota, dar buzunarul va suferi multă vreme și cutia poștală se va umple de atenționări de plată.

Soluția? Desigur, ar fi să găsești un job mai bine plătit, dar cum asta rar se întâmplă, renunțăm la idee. Așa că, dacă ești încă student sau nu ai un loc de muncă fantastic, sau pur și simplu ești mână spartă și rămâi mereu fără bani, îți propunem PUȘCULIȚELE ROMANTICE.

Ce este o pușculiță romantică?

Este pușculița pe care o vei sparge în următoarele momente:

– este aniversarea zilei în care ați devenit un cuplu și vreți să organizați o ieșire specială;

– vă doriți o vacanță, numai voi doi, porumbeii;

– aveți o urgență care implică participarea amândurora. De exemplu, ni s-a întâmplat să nu avem bani pentru a participa la nunta unui prieten drag, așa că am spart pușculița și am plecat! A fost un moment special. A meritat!

Cum alegem pușculița?

Noi am ales o pușculiță funny (vezi foto). De fapt, a fost cadoul primit de Crăciun de la Oana. Am transformat-o în pușculița noastră…doar reprezenta două flăcări, nu?

De-a lungul timpului am avut mai multe pușculițe și toate au fost amuzante. Uneori, arătau așa de frumos încât ne-a fost tare milă să renunțăm la ele.

Cu toate acestea, ne-am hotărât să le spargem de fiecare dată. Doar trebuie să mergem înainte, nu? Sau, cine știe, poate speram că următoarea o să cuprindă valori mai mari! 🙂

Cum se umple o astfel de pușculiță?

Desigur, modul în care sunt adunați banii trebuie să fie unul special.

De exemplu, alegeți să puneți numai 50 de bani. Astfel, de fiecare dată când primiți rest, păstrați monedele și umpleți pușculița. Va fi caraghios atunci când veți dori să cumpărați o pâine la 1.50 lei și nu veți putea da vânzătoarei cei 50 de bani din buzunar, trebuind să schimbați o nouă bancnotă de 5 lei. 🙂

O altă modalitate de umplere este aceea a bancnotelor iubărețe. Hotărâți o sumă de bani (de exemplu, 3 lei) și adăugați-o după fiecare partidă de amor. La sfârșitul unei anumite perioade, stabilită de voi, veți avea bani, dar și o privire cât se poate de clară asupra activității voastre “super romantice” 🙂

Depinde doar de voi cât contribuiți zilnic la pușculița romantică și când o veți sparge.

Tot de voi depinde și câte pușculițe “hrăniți”. Noi avem două 🙂

Regula generală: banii sunt destinați distracției, momentelor speciale și nu lucrurilor, facturilor sau datoriilor.

Echipa Surprize WOW dă startul la economii…dar nu de zâmbete! 🙂

Așteptăm impresiile voastre și, pe viitor, motivele pentru care ați spart pușculițele.

Dani

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te rog frumos să îl dai mai departe printr-un share ca să ajuţi şi alţi prieteni care sunt în pană de idei!
Dacă te-am ajutat în vreun fel, te rog să dai like la această pagină.
Dacă vrei să primeşţi idei de surprize şi cadouri regulat, te rog, abonează-te la Newsletter.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.