Prinţesă pentru o zi

posted in: Surprize WOW | 0

Ca o printesa Fără pic de griji

Ce bine ar fi dacă din când în când am avea parte de câte o pauză. Adică, după atâta efort, alergătură după una sau alta şi după atâta slugărit, ne trebuie negreşit o zi de relax.

O zi în care să nu facem absolut nimic, ci doar să ni se facă toate poftele din toate punctele de vedere. Exact ca o regină, rege, prinţ sau prinţesă.

Sunt convinsă că te-ai gândit de câteva ori la ce fel ar fi dacă ai avea un asemenea statut. Cu siguranţă ai zâmbit şi ţi-ai îndulcit ziua cu astfel de vise.

Bine ar fi dacă ar fi, dar hai să ne trezim la realitate şi să acceptăm ceea ce suntem că este bine şi aşa.

Să te laşi răsfăţat este chiar super

Chiar dacă nu trăim într-un palat, nu avem zeci de servitori care să ne copleşească şi nu avem atâta faima, asta nu înseamnă că nu se putem simţi regali măcar o dată în viaţă. De asemenea, putem să facem o asemenea surpriză cuiva drag … de preferat sex feminin.

Gândesc că s-ar potrivi pentru o iubită, soţie, prietenă sau o fiică. Cadoul va veni din partea băieţilor şi a bărbaţilor în toată firea. Acum să fim serioşi!

Nu cred că există o fată pe lumea asta care să nu fie încântată să se simtă în centru atenţiei, să fie răsfăţată mai ales de cei dragi şi să nu îi placă să i se facă absolut toate mofturile. Despre asta este vorba în articolul de azi: o zi ca de prinţesă dedicată celei mai dragi fete din viaţa ta.

Câteva ponturi ca să o uimeşti

– Înainte de toate trebuie să o iei prin surprindere. Nu trebuie să se aştepte că mâine sau poimâine o să aibă parte de o zi relaxantă.

Tocmai de asta ar fi bine ca să aranjezi totul ca să nu fie prezentă la serviciu, facultate, grădiniţă sau şcoală. Deci scuteşte-o de toate obligaţiile din ziua respectivă.

– Intră în rol dis de dimineaţă şi pentru început tu o să o speli. Apoi ajut-o să îşi aleagă hainele într-un mod neobişnuit. Spune-i să stea pe fotoliu şi tu propune-i cu ce să se îmbrace arătându-i fiecare haină în parte.

– Serveşte-i micul dejun într-o atmosferă aparte – în grădină, la o masă imensă, super îmbelşugată şi cu multe sortimente de gustări.

– Pregăteşte-i în intimitatea casei voastre un fel de tron şi o coroniţă din flori sau orice alt fel care crezi că i-ar place. Las-o să se relaxeze în acel scaun sau fotoliu şi întreab-o cum ar vrea să îşi petreacă ziua.

– Propune-i câteva activităţi pe care tu să le ai pregătite deja: plimbare prin parc cu o umbreluţă să nu o bată soarele în cap, o şedinţă foto, un eveniment la care să mergă pe un podium şi să fie admirată de către ceilalţi, o vizită în diferite centre unde mulţi copii sau oameni să îi mulţumească pentru bunătatea ei, etc. Practic trebuie să facă exact ce ar face o prinţesă

– Organizează momente în care unii trecători de pe stradă să îi ceară autografe, să îi dea flori şi să facă o fotografie cu ea.

– Pe lângă activităţile de binefacere, nu ar strica să aranjezi o plimbare cu un yaht, să închiriezi un spaţiu VIP, să o duci la un Centru Spa unde să beneficieze de răsfăţ din cap până în picioare, să îi oferi nişte experienţe de lux, să o duci la plajă unde să fie servitori care să îi facă răcoare cu o creangă de palmier. Mă refer la chestii de acest gen pe care le vezi numai în filme şi în cele mai dulci vise.

Cam asta este surpriza de azi. Dacă ai câteva propuneri, nu ezita să le comunici tuturor cititorilor.

Profită de această idee pentru că rezultatul o să o impresioneze, indiferent că este vorba soţia, iubita sau fiica ta.

Sper să ai parte de o zi plină de surprize şi voie bună. Nu uita să cele mai frumoase momente sunt cele pe care tu le faci aşa.

La cât mai multe zâmbete,

Andru

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te rog frumos să îl dai mai departe printr-un share ca să ajuţi şi alţi prieteni care sunt în pană de idei!

Dacă te-am ajutat în vreun fel, te rog să dai like la această pagină.

Dacă vrei să primeşti idei de surprize si cadouri regulat, te rog abonează-te la Newsletter.

Leave a Reply