Pasi de dragoste

posted in: Surprize WOW | 0

Pasi de dragosteLuni a fost ziua lui Shorin, soţul meu, şi bineînţeles că am pus la cale o surpriză pentru el. Am vrut să fie ceva nou şi care să nu îi fi trecut prin cap până acum. Pe lângă asta, am mai dorit ca surpriza să fie începutul unei seri de vis, relaxantă şi de ce nu, şi magică 🙂 .

Surpriza pregătită a avut la bază nişte desene amuzante pe care am scris câteva cuvinte de dragoste. De fapt sunt câţiva paşi desenaţi, decupaţi ce duc într-un loc anume.

Rezultatul a fost unul pe care îl aşteptam: un zâmbet timit, doi ochi mari cât cepele şi emoţiile specifice pentru un “ce o să urmeze acum?”.

Fă şi tu câţiva paşi de dragoste

Sunt convinsă că la fel va reacţiona şi surprinsul tău. Spun asta pentru că tuturor ne place să trăim într-o oarecare măsură în suspans. Şi tu vrei să fii surprins cu mici chestii, să primeşti atenţie şi dovezi de dragoste.

Un astfel de gest este chiar ideea de azi pe care o împărtăşesc cu tine. Ai nevoie numai de câteva coli, o foarfecă şi un pix. Doar cu aşa puţin poţi obţine un zâmbet de nepreţuit.

Cum spuneam, foile le vei folosi pentru a crea câţiva paşi simpatici. Vezi poza de mai sus ca să înţelegi şi să îţi faci o idee despre ce vreau să sugerez. Este practic un drum care duce la o activitate în doi. Şi în plus, aşa cum am văzut la Shorin, este începutul unei seri diferite faţă de toate celelalte seri.

De ce să foloseşti ideea din articol?

Pentru că eşti şi tu implicat în activităţile de după. Practic îţi faci şi ţie un mic cadou. Îţi rezervi câteva ore de relax cu jumătatea ta. Nu ţi se pare minunat?

Cum să creezi urme sau paşi de dragoste

Mai jos îţi prezint câţiva paşi simpli şi buni de urmat ca să aplici ideea de azi. Vei vedea că este ca o joacă. În timp ce decupam paşii, eu mă simţeam ca la ora de lucru manual. Funny 🙂 , nu?

1. Fă rost de 10 coli, un creion sau pix şi o foarfecă. Asta este chiar floare la ureche.

2. Desenează pe fiecare coală urme de picior. Poţi alege între urma unui picior desculţ sau urma unui pantof. Mie mi s-a părut mai amuzantă prima variantă. Dacă nu eşti prea talentat la desen, poţi căuta o imagine cu o urmă de picior pe Google apoi printeaz-o pe coli.

Ca un mic pont, ai grijă să desenezi ambii paşi: de la piciorul stâng şi de la cel drept.

3. Decupează paşii. Exact aşa cum ai învăţat la şcoală, decupează cu atenţie.

4. Scrie pe fiecare pas câte un cuvânt. Aşterne în scris orice doreşti şi se potriveşte. De exemplu, eu am scris: “La mulţi ani frumoşi şi sănătoşi! Cu zi ce trece te iubesc mai mult! Accepţi o întâlnire romantică în doi?”

5. Crează drumul din paşii obţinuţi. Pune câte un pas de la un punct până la altul. De exemplu, eu am pus paşii din dormitorul în care se afla el până la uşa de la intrare.

6. Începe seara voastră. Ce va urma în continuare rămâne doar la alegerea ta. Eu am optat pentru film în doi (Shorin iubeşte să meargă la cinema) şi apoi masa în oraş la restaurantul său preferat.

Poţi organiza un picnic în doi, o noapte de vis la hotel sau o cină romantică ca la carte. Dacă vrei mai multe idei, doar răsfoieşte site-ul nostru.

Paşii de dragoste sunt încă un pas fericit

Ideea de azi merită pusă în aplicare pentru că este uşor de organizat şi ai nevoie de puţine resurse. Soţul meu a fost încântat. I-a plăcut la fel de mult pe cât mi-ar fi plăcut şi mie să o primesc. Dar poate pe viitor o să primesc o altă surpriză la fel de reuşită. 🙂

Deci, ai încredere în ideea de mai sus pentru că este testată şi chiar funcţionează.

Sper să pui şi tu în aplicare ideea de azi şi ai să rămâi plăcut surprins de originalitatea ei.

Pentru încheiere: bucură-te de fiecare zi alături de cei dragi pentru că este minunat să trăieşti în armonie şi cu zâmbetul până la urechi!

Multe surprize minunate,

Andru

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te rog frumos să îl dai mai departe printr-un share ca să ajuţi şi alţi prieteni care sunt în pană de idei!

Dacă te-am ajutat în vreun fel, te rog să dai like la această pagină.

Dacă vrei să primeşti idei de surprize şi cadouri regulat, te rog, abonează-te la Newsletter.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.