Panoul dorinţelor pentru cei îndrăgostiţi

posted in: Surprize WOW | 2

GC-X1E Image
Ce super AR FI DACĂ …

… timpul şi banii nu ar fi o problemă pentru tine. Ai putea să faci orice îţi pofteşte inimioara. Te-ai bucura din plin de viaţă şi ai petrece timpul cu cine doreşti şi mai ales cum simţi că ar trebui.

Poate că cel mai important lucru pe lumea asta este să reuşeşti să poţi să faci toate astea. Însă ca să ajungi în stadiul ăla trebuie să pui osul la treabă pentru că, cum bine ştii, nimic nu pică din cer.

În regulă până acum! De unde să începi? Primul pas este nemaipomenit de greu. Ehe, aiurea! Cel mai la îndemână este vizualizarea. Încearcă să îţi imaginezi cum o să fie atunci când tot ce visezi o să fie palpabil.

Entuziasmul dispare dacă nu îl întreţii

Recunosc că este destul de greu să rămâi entuziasmat. Tocmai de asta îţi propun să îţi faci un plan cu ajutorul căruia să treci peste momente în care ţi se pare dificil să continui cu planurile.

Îţi scriam mai devreme că este mult mai uşor să obţii ceea ce vrei dacă îţi imaginezi şi mai ales dacă vezi zilnic ceea ce speri. Exact aşa se întâmplă şi în orice relaţie pe care o ai.

Ca să ai o relaţie de succes, trebuie să munceşti pentru ea. Trebuie să dai tot ce ai tu mai bun. Trebuie să îi dai importanţă şi să îi arăţi partenerului că sunteţi pe drumul ce bun.

Îi arăţi exact ceea ce VISEZI PENTRU VOI DOI

Ştiu că ai speranţe. Ştiu că visezi cu ochii deschişi. Asta fac şi eu, şi vecinul şi toţi pe care îi cunoşti. În inima ta se află nenumărate persoane dragi şi pe care îi iubeşti cu toată inima.

De ce să nu îi surprinzi într-un mod plăcut acum când poţi să faci asta? De ce să nu trăieşti alături de ei momente superbe? Sincer nu există NU AM DE CE!

Deci, hai să faci surprize care contează şi care vă unesc tot mai mult. Mă gândesc de ceva vreme la o surpriză dată în prezent şi făcută în viitor. Nu crezi că sună palpitant? Eu aşa cred că este şi sper că dacă nu eşti convins de asta să reuşesc îţi schimb părerea.

Am în minte un panou al viitorului plin de activităţi pe care urmează să le faci împreună cu oricine doreşti: profesori, şefi, copii, familie, iubiţi, parteneri de viaţă, prieteni, chiar şi străini atunci când poţi să vezi dincolo de aparenţe.

Ideea constă în realizarea unui panou cu “ce vreau să fac cu tine în viitor” asemenea panoului cu amintiri, despre care am scris. Nu ştiu dacă ai mai auzit de el, dar îţi garantez că este o unealtă care te motivează şi îţi dă un imens chef de viaţă. Panoul pe care îl vei realiza va cuprinde, fotografii, magneţi, bileţele, scrisori şi tot felul de chestii care te duc în viitor.

Panoul cu “ce vreau să fac cu tine în viitor” nu necesită o investiţie de bani sau timp mare. Gândesc că toată acţiunea ţi se va părea chiar relaxantă şi palpitantă.

Surpriza despre care îţi scriu o poţi realiza cu mare uşurinţă dacă urmezi paşii din ACEST ARTICOL.

Câteva idei pentru tine şi sufletul tău pereche pe care le puteţi face în viitor sunt:

– să vă pregătiţi de nuntă

– să mergeţi într-o vacanţă exotică sau într-un loc mult visat de voi

– să aveţi un copil

– să vă cumpăraţi o casă, o maşină sau orice vă doriţi

– să înfiinţaţi o afacere

– să mergeţi în vizită la nişte rude care stau departe şi vă sunt super dragi

– să vă iubiţi în nu ştiu ce loc

– să practicaţi un sport care vă pasionează

– să organizaţi un eveniment care vă face plăcere, şi muuulte altele.

Dacă ai idei despre ce ar putea să facă doi îndrăgostiţi, te invit să le scrii într-un comentariu mai jos. Aşa ai da o mână de ajutor cititorilor acestui blog

Vă pregătiţi cu entuziasm pentru fiecare moment visat

Dacă încă nu te-am convins să faci panoul, atunci o să mai încerc un pic. 🙂

Atunci când veţi vedea acest panou, veţi ştii că se merită să fiţi împreună. O să fiţi conştienţi că aveţi pentru ce să continuaţi atunci când vă va fi greu şi totul va pare în zadar. 😉 Prin urmare, înţelege că orice faci în prezent este o proiecţie a ceea ce vei avea in viitor.

Te asigur că rezultatul va avea un mare efect atât pentru tine, cât şi pentru cel care îl va primi. Numai gândeşte-te la momentele pe care le veţi petrece împreună şi vei înţelege că se merită să pui acest plan în aplicare.

Numai sta pe gânduri şi fă viaţa ta şi a celorlalţi să merite! Bucură-te de fiecare zi şi simte-te binecuvântat pentru ceea ce ai şi ceea ce oferi.

La final te invit să spui părerea ta despre ideea de azi şi să ne povesteşti care sunt surprizele pe care le-ai primit sau făcut până acum.

Multe clipe superbe îţi doresc,

Andru
Dacă ţi-a plăcut acest articol, te rog frumos să îl dai mai departe printr-un share ca să ajuţi şi alţi prieteni care sunt în pană de idei!
Dacă te-am ajutat în vreun fel, te rog să dai like la această pagină.
Dacă vrei să primeşti idei de surprize si cadouri regulat, te rog abonează-te la Newsletter.

2 Responses

  1. Ioana

    Le-aş pune în aplicare… Dar acum sunt la „planul de atac”… Ca să-mi găsesc sufleţelul :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.