O surpriză surpriză

posted in: Surprize WOW | 0

Surprize surpriza Surprize care te bine dispun

În viaţa mea, în viaţa celor din jurul tău, dar şi în viaţa ta există un număr generos de oameni pe care îi cunoşti şi care au importanţă pentru tine. Este clar că apa ca fiecare relaţie pe care o ai este specială şi merită să fie tratată ca atare.

Ca să îţi păstrezi prietenii, cei care îţi sunt dragi şi familia aproape de tine, îţi recomand să te implici trup şi suflet în crearea unor momente memorabile.

Garantat relaţiile tale cu ei se vor strânge şi prin urmare veţi avea parte de multă bună dispoziţie fără de care viaţa este plictisitoare şi fără sens.

De ceva vreme mă gândesc la câteva surprize pe care le poţi face în orice zi cuiva drag sau iubit. Azi m-am hotărât să îţi dezvălui un mic pont pe care l-am făcut soţului meu şi care i-a adus pe faţă un zâmbet mare până la urechi.

Gândesc că surprizele făcute într-o zi oarecare sunt mult mai bine venite decât cele programate din zilele speciale. Ele au rolul de a întări relaţiile şi de a mulţumi lui Dumnezeu pentru persoana dragă care există în viaţa fiecăruia.

Un gest neaşteptat şi bine venit

În continuare vreau să îţi imaginezi o zi normală din viaţa ta. Gândeşte-te bine cum decurge fiecare zi a ta: te trezeşti de dimineaţă, te speli, iei micul dejun, mergi la şcoală sau la serviciu, ajungi acasă, iar mănânci, faci un pic treabă sau înveţi, te speli, apoi te bagi la somn şi o iei de la capăt.

Dintre cele menţionate, sunt foarte puţine lucruri care îţi aduc zâmbetul pe buze şi mai nimic nu te bine dispune pentru că ele sunt doar nişte obligaţii pe care le ai.

În schimb, ziua ar fi mai frumoasă dacă ai avea parte de un moment original în cele 8-10 ore pe care le petreci la muncă sau la şcoală.

Câteva clipe care te fac să visezi cu ochii deschişi la momentul în care te vei intrepta spre casă ca să îl întâlneşti şi să îl îmbrăţişezi cu iubire pe cel care ţi-a făcut ziua mai frumoasă.

Care să fie gestul special?

Surpriza constă în realizarea unui set de poze pe care le vei face în ziua respectivă la şcoală sau la locul de muncă. Este important să se vadă clar că eşti îmbrăcat şi aranjat la fel ca atunci când v-aţi luat rămas bun de dimineaţă (asta în cazul în care v-aţi întâlnit dis de dimineaţă sau locuiţi împreună).

Setul de poze va fi făcut în aşa fel încât să transmită un mesaj de dor, dragoste, apreciere, de părere de rău în cazul în care ai dat-o în bară, şi aşa mai departe.

Ai două variante simple care vor duce la un rezultat WOW şi anume:

I. Câteva poze făcute în acelaşi loc pe care să scrii în denumirea lor un mesaj.

De asemenea ai oportunitatea să îţi faci câteva fotografii în care tu arăţi câte o literă de la mesajul “TE IUBESC!” sau “EŞTI TOT CE ÎMI DORESC!”. Nu cred că este cazul să îţi spun cum să faci pozele şi cam ce trebuie să scrii. Ai mai jos un foarte mic exemplu. După cum bine ştii, varianta pe care tu o vei face poate fi modificată după bunul tău plac.

2. me smiling4. watch this out5. perfect6. just look closer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

II. O filmare în care tu vei face un gest frumos şi pe care ulterior o vei transforma în mai multe poze.

Atunci când va viziona setul de poze va părea că un flip book pe calculator. Aici ai mult mai multe variante:

– poţi să te filmezi când scrii “TE IUBESC!”;

– poţi să te filmezi când îi arăţi semnul dragostei: faci din degete o inimioară care se face din ce în ce mai mare şi tu mimezi un mesaj de genul “ÎŢI DĂRUIESC INIMA MEA”;

– poţi să te filmezi când îi trimiţi un pup virtual;

– poţi să te filmezi când îi dăruieşti un cadou sau buchet de flori …

Ca să transformi filmarea în poze, te sfătuiesc să citeşti articolul ĂSTA pentru că aici este explicat clar cum să obţii rezultatul dorit.

Când este gata produsul tău, nu mai rămâne decât să îl trimiţi prin e-mail sau Facebook şi să aştepţi să te sune când o să observe mesajul de la tine. Sigur o să fie impresionat şi în culmea fericirii.

La cât mai multe surprize plăcute,

Andru

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te rog frumos să îl dai mai departe printr-un share ca să ajuţi şi alţi prieteni care sunt în pană de idei!

Dacă te-am ajutat în vreun fel, te rog să dai like la această pagină.

Dacă vrei să primeşti idei de surprize si cadouri regulat, te rog abonează-te la Newsletter.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.