O surpriză şi o poveste adevărată

posted in: Surprize WOW | 0

surpriza

Obişnuim să dăruim cadouri, să facem surprize sau declaraţii deoarece, printre altele, fericirea celuilalt ne umple de bucurie, iar “Mulţumesc”-ul sincer ne împlineşte şi ne asigură încă o dată că într-adevăr contăm.

Surpriza pe care astăzi vreau să ţi-o povestesc este una un pic mai emoţionantă deoarece persoana surprinsă nici nu a ştiut că i s-a făcut un cadou, iar “Mulţumesc” – ul a fost adresat unui necunoscut.

Şi pentru că lumea este mai mică decât credem, voi încerca să schimb unele amănunte pentru ca secretul să nu fie dezvăluit.

A fost odată…acum o lună

Într-o zi, într-un magazine de haine, o domnişoară a probat un articol vestimentar foarte scump. Cum nu îşi permitea să îl cumpere, a plecat, împreună cu partenerul ei, să caute un articol asemănător la un preţ mai accesibil.

După cum ştim  (mai ales noi fetele), nici o altă haină nu se compară cu cea probată prima dată, deoarece este dragoste la prima vedere. Aşadar, domnişoara s-a întors, a mai probat de câteva ori haina şi a făcut o promisiune vânzătoarei că se va împrumuta şi tot va reveni să o cumpere.

A doua zi, partenerul fetei s-a întors la magazin, a achitat jumătate din costul hainei şi a rugat-o pe vânzătoare ca, atunci când se va întoarce domnişoara, să inventeze ceva şi să accepte cealaltă jumătate de preţ. In complicitate cu un coleg, vânzătoarea a pus la punct minciunica. 😀

După nici o oră, frumosul cuplu a revenit. După ce a probat încă o dată produsul, cu exitările de rigoare datoate sumei mari de bani, domnişoara număra banii din portofel. Era momentul vânzătoarei. Aceasta a felicitat-o şi i-a spus că este al 50-lea cumpărător, iar, conform politicii magazinului, produsul ales poate fi achiziţionat la 50% din preţ.

Nici nu îţi închipui fericirea din ochii fetei. Mai că îi venea să plângă de emoţie. Dar, mult mai frumoase erau zâmbetul şi privirea pline de dragoste ale partenerului. De unde sunt aşa sigură de reacţiiile celor doi ? Eram acolo.

Sugestiile noastre

Credem că o astfel de surpriză este perfectă atunci când persoana căruia îi este dedicată nu vrea să accepte lucruri mai scumpe, dar de care are urgentă nevoie sau, pur şi simplu, cel care surprinde doreşte să rămână anonim.

Desigur, există variante ale surprizei. Produsul sau serviciul (de exemplu, o excursie, un abonament la spa) poate fi cumpărat integral şi apoi dăruit de vânzătoare gratuit persoanei vizate sau livrate prin poştă din partea magazinului drept cadou pentru fidelitate.

Eventual, se poate trimite un card de fidelitate cadou cu suma de bani necesară achiziţionării produsului sau serviciului visat.

Toate acestea trebuie însă discutate anterior cu managerul magazinului sau cu vânzătorul. Mai mult ca sigur vor dori să te ajute.

De asemenea, contează foarte mult să nu te dai de gol. Asta înseamnă că trebuie să pregăteşti şi altă surpriză şi să te arăţi mirat de gestul celor de la magazin. Poţi chiar să te prefaci sceptic/ă în privinţa ofertei, dar trebuie să îl/o încurajezi să verifice veridicitatea ei.

Dacă ai avut succes cu o surpriză asemănătoare, te invităm să ne povesteşti. Suntem siguri că îi vei inspira pe toţi prietenii care ne urmăresc.

Oana

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te rog frumos să îl dai mai departe printr-un share ca să ajuţi şi alţi prieteni care sunt în pană de idei!

Dacă te-am ajutat în vreun fel, te rog să dai like la această pagină.

Dacă vrei să primeşti idei de surprize şi cadouri regulat, te rog, abonează-te la Newsletter.

Leave a Reply