O declaraţie de dragoste în graffiti

posted in: Surprize WOW | 0

graffiti romanticMajoritatea declaraţiilor de dragoste devin doar amintiri frumoase

Ai observat că majoritatea declaraţiilor de dragoste sau gesturilor romantice se uită încet, încet? De fapt, nu poţi să zici că se uită, ci mai degrabă se transformă în amintirii frumoase pe care le accesezi din ce în ce mai rar odată cu trecerea timpului.

Sună urât, dar chiar nu este. Este ceva normal.

Gândeşte-te cum ar fi să plimbi cu tine mereu cu toate cadourile şi felicitările pe care le-ai primit de la persoana iubită. Sau să îţi aduci aminte de fiecare gest frumos şi întâmplare romantică dintre voi doi de 4-5 ori pe zi.

O declaraţie de dragoste pe care nu are cum să o uite

În afară de un breloc, un ceas sau un inel de logodnă (deşi, nici acesta nu este rău 🙂 ), mai există un cadou de care partenerul tău se poate bucura în drumul său zilnic: o declaraţie de dragoste în graffiti.

Gândeşte-te cât de wow ar fi să vadă declaraţia zi de zi. Însă ajutorul ori efectul cel mai util şi super va fi clipa în care va vedea desenul atunci când ai dat-o în bară. Cu siguranţă supărarea îi va trece instantaneu.

Ştiu că o schiţă graffiti pe domeniul public este ilegală, dar tocmai aici apare şi romanţă. Practic îţi rişti libertatea pentru a-ţi declara sentimentele persoanei iubite. Sună ca ceva scos dintr-un film romantic, nu? Exact asta încerci să şi obţii.

Hai să schiţăm ceva romantic

Să te apuci de mâine să faci un desen de tip graffiti nu este un lucru uşor, în special dacă nu prea eşti talentat în domeniul graficii sau măcar să ai o experienţă minimă. Graffiti-ul este o artă în sine, iar ca să faci ceva într-adevăr reuşit, din punct de vedere estetic, o să necesite ceva exerciţiu din partea ta.

Însă, pentru o declaraţie amoroasă, nu contează aşa de mult talentul tău de desenator, ci mai degrabă sentimentul pe care vrei să îl comunici persoanei iubite. Aşa că nu te stresa dacă nu o să iasă exact cum vrei tu.

Poţi să desenezi pur şi simplu „TE IUBESC CRISTINA!” (sau cum se numeşte iubita / iubitul tău) cu o floricică lângă, iar persoana iubită va aprecia mai mult decât ai crede gestul tău romantic.

Dacă chiar vrei să îţi iasă ceva frumos, atunci citeşte articolul acesta şi acesta pentru câteva ponturi utile.

Ai putea face mai întâi o simulare cu aplicaţia aceasta şi apoi să încerci să o pui în practică.

Dacă chiar nu te poţi, atunci lasă pe altu’

De asemenea, dacă ţi-ar plăcea să faci o astfel de declaraţie de dragoste persoanei iubite, dar nu crezi că o să iasă cum trebuie sau s-ar putea să te prindă poliţia, atunci încearcă să găseşti pe cineva care face acest lucru în mod normal – un graffer.

Există astfel de artişti care ar fi interesaţi să facă această lucrare pentru tine. Este un serviciu ca oricare altul. S-ar putea să ai noroc să găseşti un anunţ de tipul acesta pe net sau ai putea merge la un magazin de spray-uri pentru graffiti şi să vezi dacă vânzătorul respectiv îţi poate recomanda pe cineva de încredere.

După cum ai observat şi tu, declaraţiile de dragoste în văzul mai multor oameni au de obicei cel mai mare succes, aşa că nu te sfii de la această provocare, fiindcă rezultatul va merita tot efortul.

The holidays are coming, the holidays are coming,

Shorin

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te rog frumos să îl dai mai departe printr-un share ca să ajuţi şi alţi prieteni care sunt în pană de idei!
Dacă te-am ajutat în vreun fel, te rog să dai like la această pagină.
Dacă vrei să primeşti idei de surprize si cadouri regulat, te rog abonează-te la Newsletter.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.