O declaraţie de dragoste în graffiti – partea a II-a

posted in: Surprize WOW | 0

reverse-graffitiChiar dacă graffiti-ul nu mai este la modă, dragostea încă este

În articolul de săptămâna trecută am discutat un pic despre o declaraţie amoroasă originală prin graffiti. Această supriză are anumite riscuri legale, însă bucuria care o va simţi persoana iubită va depăşi uşor acest mic dezavantaj.

Scopul acestui articol a fost să creezi o declaraţie care să fie în văzul tuturor. O declaraţie mare şi îndrăzneaţă a dragostei tale. O declaraţie pe care nu are cum să o uite vreodată jumătatea ta.

Un buchet de flori, o cutie de bomboane, o brăţară, o rochiţă … toate astea sunt cadouri frumoase. Nu le va uita uşor, dar dacă nu are acel ceva special, va uita de ele mai mult ca sigur. Nu te supăra, dar ăsta este adevărul. Toţi facem aşa, însă nu toţi recunoaştem acest lucru.

Dacă chiar vrei să faci ceva care să se imprime în mintea şi sufletul partenerului / partenerei tale, atunci trebuie să faci ceva într-adevăr original prin care demonstrezi forţa dragostei tale.

Nu zic că un desen graffiti într-un loc public este cea mai bună soluţie pentru tine, dar este o surpriză care merită luată în considerare.

Reverse graffiti

După ce am scris ultimul articol, m-am tot gândit că această ideea nu este accesibil chiar tuturor. Norocul meu a fost că mi-am adus aminte de încă o formă de graffiti care este mai practică, mai prietenoasă mediului şi mai legală decât varianta clasică 🙂 .

Această formă de graffiti este de fapt un anti-graffiti. Practic, desenul apare prin curăţarea peretelui, nu vopsirea acestuia. Sună un pic cam ciudat, dar chiar funcţionează.

Singura condiţie este să găseşti o suprafaţă foarte murdară, pe care să „cureţi” desenul. Rezultatul final va fi o schiţă monocoloră (vezi figura de mai sus).

Cum se face un reverse graffiti?

În primul rând, te sfătuiesc să faci o declaraţie cât mai simplistă din punct de vedere grafic. Pentru a realiza o lucrare mai complicată, chiar trebuie să ai ceva talent. Dar, dacă te limitezi la un text original şi câteva elemente grafice simpliste, succesul este la îndemâna oricui.

O să ai nevoie de un şablon  pentru declaraţia ta de dragoste. Ca material de bază poţi folosi tapet, autocolant sau orice material care nu se uzează uşor cu apă şi săpun. Este de preferat tapetul autoadeziv fiindcă poţi să îţi tai uşor schiţa din el şi stă lipit singur pe suport.

De asemenea, o să mai ai nevoie şi de câteva lucruri de curăţăt:

– câteva periuţe de dinţi sau perii normale (depinde de grosimea literelor pe care le vei folosi),

– un detergent lichid, preferabil ceva cu un pulverizator şi

– o găletuşa cu apă.

Dacă ai de gând să faci un desen de dimensiuni mai mari, atunci o să îţi vină la îndemână un aparat de spălat cu presiune, din acela cu care speli maşina. Iar ca şabloane ai putea să foloseşti linoleum sau un placaj de lemn.

Ştiu că diferă foarte mut de varianta clasică, dar rezultatul este garantat (vezi mai jos o demonstraţie).

Oricare formă ai alege de a-ţi exprima dragostea, important este să îţi foloseşti cât mai mult imaginaţia şi să nu îţi fie frică să te murdăreşti un pic.

Îţi urez un decembrie plin de bucurii,

Shorin

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te rog frumos să îl dai mai departe printr-un share ca să ajuţi şi alţi prieteni care sunt în pană de idei!
Dacă te-am ajutat în vreun fel, te rog să dai like la această pagină.
Dacă vrei să primeşti idei de surprize si cadouri regulat, te rog abonează-te la Newsletter.

Imagine: Dutch Ink, CC BY-NC-ND 2.0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.