Lista dorinţelor – un atu la îndemână

posted in: Surprize WOW | 0

Lista dorinte
Visezi cu ochii deschişi la ce ar putea fi

Nu te-ai întrebat vreodată de ce multe dintre visurile tale rămân simple visuri? De ce ele nu devin realitate dacă tu simţi că meriţi să le vezi ca fapte concrete în viaţa ta?

Răspunsul este unul cât se poate de simplu. Dorinţele tale rămân în stadiul de viitor proiect pentru că nu îndrăzneşti să faci primul pas. Îţi este groază să treci la acţiune … ba că este greu, ba că ceilalţi vor crede că eşti nebun sau că pur şi simplu îţi pierzi timpul.

Aici vorbesc despre unul dintre cele mai mari visuri pe care un om le poate avea. Este acel ţel care te face să te simţi împlinit şi să TRĂIEŞTI cât mai des FERICIREA alături de cei dragi şi iubiţi.

Visurile se îndeplinesc atunci când tu le faci să se îndeplinească

În cazul de faţă, “regula de trei simplă” spune că dacă tu vrei să ai parte de momente frumoase, trebuie să dai şi tu pentru că şi cei din jurul tău vor fi la fel de mulţumiţi ca şi tine. Dacă analizezi această simplă “ecuaţie” ai să vezi că nu este cine ştie ce mare filosofie.

De exemplu, dacă vrei ca dorinţele tale să devină realitate, ar fi bine ca să încerci ca dorinţele celorlalţi să devină realitate. Începe cu cei mai dragi ţie şi ai să vezi că rezultatele o să apară. Oameni au tendinţa de a înapoia gesturile pe care le primesc. Fie ele bune sau … rele.

Deci, dacă dai o palmă, fii sigur că o palmă o să primeşti. Însă dacă dai un mângâiere, o mângâiere o să primeşti. Este simplu ca “Bună ziua!” Însă nu uita că este important să ştii ce anume este indicat să dai. Pentru asta te sfătuiesc să citeşti mai departe ca să afli răspunsul de care ai nevoie.

LISTA DORINŢELOR este un cadou perfect pentru cei iubiţi

Azi o să scriu despre o idee simplă dar care are un mare avantaj faţă de restul surprizelor pe care le poţi face. Practic tot articolul de învârte în jurul dorinţelor celui pentru care vrei să îi faci respectiva surpriză.

Cadoul constă în realizarea unei liste cu dorinţele sale şi apoi îndeplinirea lor pe parcursul relaţiei voastre. Nu numai că este un cadou superb, dar este o bună oportunitate de a ieşi din monotonia de zi cu zi şi a vă va întări relaţia.

Nu îţi recomand ca lista să o completezi în prezenţa sa şi nici un caz în urma unui eventual “interviu”. Toată operaţiunea trebuie făcută cu cât mai multă discreţie pentru că doar este o surpriză, nu un examen :).

Aşa că îţi recomand ca răspunsurile de care ai nevoie să le afli în decursul unui anumit timp pe care ţi-l impui încă de la început. Poţi să le obţii la întâlniri, la mesele pe care le luaţi împreună, la vizionarea unor filme sau la diferite discuţii pe care le aveţi. Nu cred că este cazul să îţi dau lecţii despre asta.

Un exemplu de lista poate să fie următoarea:

1. Să fiu în acelaşi timp în două locuri

2. Să ajung pe cel mai înalt vârf de munte din România

3. Să zbor cu balonul deasupra unui câmp înflorit

4. Să fac Bungee jumping

5. Să merg la Paris

6. Să iau cina cât mai aproape de cer

7. Să petrec Crăciunul cu toată familia mea la aceeaşi masă

8. Să îmi iau o vacanţă de două luni de zile şi să călătoresc în toată Europa

9. Să am un telescop imens prin care să văd Sistemul Solar şi Planetele

10. Să-l cunosc personal pe “X”, etc.

De îndată ce lista este completă din punctul tău de vedere, nu mai rămâne decât să o scrii pe o hârtie cartonată şi colorată. Îţi recomand ca în dreptul fiecărei dorinţe să pui câte un pătrăţel pentru ca ea să fie bifată atunci când dorinţa respectivă va fi îndeplinită.

Sunt de acord că acest cadou nu are dimensiuni mari, dar ÎNDEPLINIREA DORINŢELOR DIN LISTĂ VA FI MULT MAI APRECIATĂ decât un cadou oarecare luat la nimereală şi care de multe ori este de-a dreptul banal.

Pe lângă mica hârtie pe care o vei realiza, este musai să ai totul pregătit pentru o dorinţă de pe lista respectivă, dar şi o felicitare care va dezvălui planul tău.

Momentele frumoase urmează cât mai curând

Respectica lista şi îndeplinirea lor pe rând va demonstra că ţie chiar îţi pasă de cel surprins şi că te interesează fericirea sa. Este o dovadă extraordinară prin care îi poţi arăta iubirea ta adevărată.

Ţine minte că momentele frumoase le faci cu mâna ta şi nimeni nu va lua iniţiativa în locul tău. Tu eşti responsabil să îţi faci viaţa cât mai frumoasă alături de cei mai frumoşi şi buni oameni din viaţa ta.

La final te invit să spui părerea ta despre ideea despre azi şi poate îţi faci curaj să ne spui care sunt dorinţele tale pentru viitor.

P.S. Ideea de azi este ideală pentru absolut orice om drag şi important din viata ta – de la cel mai mic, la cel mai mare. 🙂

Sper să ţi se îndeplinească cât mai multe dorinţe pentru că meriţi cu adevărat,

Andru

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te rog frumos să îl dai mai departe printr-un share ca să ajuţi şi alţi prieteni care sunt în pană de idei!

Dacă te-am ajutat în vreun fel, te rog să dai like la această pagină.

Dacă vrei să primeşti idei de surprize si cadouri regulat, te rog abonează-te la Newsletter.

Leave a Reply