Iubire în văzul lumii!

posted in: Surprize WOW | 1

Dragoste publica Ce mare este iubirea ta pentru mine

Iată că în sfârşit a sosit şi 14 februarie 2013 – Valentine’s Day.

Deja se simte cum iubirea pluteşte în aer, se simte miros de dragoste. M-am trezit de dimineaţă şi am plecat la o scurtă plimbare.

Am văzut cupluri, îndrăgostiţi cu obrajii roşii de atâta dragoste. Se ţineau de mână, îşi zâmbeau frumos, iar în ochii lor se citea o mare emoţie.

Aşa sper să fie şi pentru tine! Sper să te uiţi în ochii partenerului tău şi să citeşti numai gânduri minunate.

Îmi doresc să vă spuneţi cuvinte dulci, să vă îmbrăţişaţi cu pasiune şi să vă sărutaţi cu o mare poftă. Dragostea este atât de frumoasă, de gustoasă când amândoi dăruiesc, se dăruiesc din inimă!

Eu asta o să fac azi. O să uit de probleme şi o să las la o parte tot stresul pentru că azi este ziua mea şi a iubitului meu!

Deoarece această zi este specială, m-am gândit să îl uimesc cu un cadou inedit. Vreau să ştie toată lumea cât de mult îl iubesc, cât de important este pentru mine şi cât de fericită mă face.

Cu siguranţă o să pot să îl impresionez cu o surpriză originală şi unică. Nu vrei şi tu asta?

Nu îţi doreşti să rămână mut de uimire, de plăcere, de dragoste? Nu vrei să simtă cum tu eşti cea mai importantă şi potrivită persoană pentru el?

Atunci nu mai cauta în stânga şi în dreapta cum să îl impresionezi. Te voi ajuta chiar acum şi îţi voi spune cum să îl dai pe spate la figurat.

Nu mai rămâne decât să aplici ceea ce te sfătuiesc şi vei vedea ce bine o să vă fie.

O dedicaţie care te face să te mândreşti

Consider că eşti de acord cu faptul că dedicaţiile făcute publice, şi nu cele făcute în particular, sunt mult mai apreciate de către majoritatea oamenilor. În momentul în care eşti surprins în aşa fel, te uiţi în jur şi parcă îţi vine să intri în pământ de ruşine.

Dar dacă te gândeşti mai bine, realizezi că este un fapt de care chiar trebuie să fii mândru. Deci este într-adevăr de apreciat efortul pe care îl face cel care dăruieşte o aşa surpriză.

Gândeşte-te un pic la modul în care cei din trecut îşi declarau dragostea. Îşi arătau iubirea prin mesajele inscripţionate pe un trunchi de copac şi pe băncile din parc sau din facultate. Aceştia scriau cu vopsea pe stânci sau ziduri.

Acum vreau să dau exemplu pe mexicani. Ei îşi transmiteau sentimentele prin intermediul unor melodii, aşa zisele serenade.

Nu ştiu sigur dacă încă se mai practică, dar este o idee foarte bună. Ce tare este o serenadă făcută atunci când toţi dorm sau se odihnesc. Este chiar un efort şi o mare îndrăzneală!

Azi totul a devenit mult mai electronic. Se trimit sms-uri, felicitări virtuale sau email-uri. Se fac dedicaţii la radio, la televizor sau internet.

Problema este ca astea toate sunt cam la fel, sunt în cantităţi atât de mari încât mulţi le uită şi nu le mai dau atâta importanţă. Eu chiar aşa fac.

De ce? Pentru că o felicitare făcută de cel care iubeşte, un mesaj scris cu pixul pe o foaie sau o melodie cântată din suflet valorează mult mai mult.

Asta îţi propun şi ţie să faci. Strigă în gura mare şi arată lumii cât de mult iubeşti. Implică-te în acest fel de surpriză şi te asigur că nu vei regreta.

Poţi chiar să aplici ceea ce făceau părinţii, bunicii sau străbunicii noştri. Vezi şi tu ca pe zi ce trece moda revine. Pregăteşte o dedicaţie specială pe care să o faci publică. O dedicaţie care să fie în văzul tuturor.

Ai să vezi ce ochi mari şi ce semn mare de întrebare o să aibă deasupra capului când o să vadă ceea ce ai pregătit cu atâta spor.

De ce pregătiri am nevoie ca să realizez o surpriză de acest gen?

Ca să duci la bun sfârşit planul tău ai de ales dintre două variante:

– ori realizezi tu cu mânuţa ta un afiş din hârtie sau un fel de cortină (la fel ca reclamele din pânză amplasate pe blocuri) pe care să scrii sau să imprimi un mesaj pentru cel pe care vrei să impresionezi;

– ori apelezi la o firmă de publicitate care să facă toate astea în locul tău.

Dacă te-ai hotărât să faci tu totul, te anunţ că ai nevoie doar de câteva lucruri. O să îţi prezint cum să realizezi un afiş din hârtie sau o cortină din material.

Afişul sau cortina „dragostei”

Pentru afişul din hârtie ai nevoie de o coală de dimensiuni mari (2xA1) sau de mai multe coli A4 pe care să le lipeşti sau să le capsezi astfel încât să fie cât 2xA2 şi de carioci.

Pentru cortină poţi să foloseşti un material colorat sau un simplu cearceaf.

Ai posibilitatea să ai o foaie sau un material textil pe care deja este imprimată o poză. Asta rămâne la alegerea ta.

Afişul sau cortina o să fie complete după ce aşterni pe ele sentimentele tale. Scrie, desenează, lipeşte sau imprimă orice are legătură cu relaţia voastră.

Poate să fie o poză memorabilă pentru voi şi un vers dintr-o poezie sau o dedicaţie compusă de tine. Poate să fie un simplu text foarte bine gândit.

Mare atenţie însă în ambele cazuri! Mesajul trebuie să fie făcut în aşa fel încât să ajungă la inimă. Te rog să nu tratezi asta cu superficialitate pentru că acest afiş o să fie vizibil tuturor.

După ce ai terminat proiectul tău, nu mai rămâne decât să îl expui, adică să îl faci public.

Ai posibilitatea să îl montezi în parc, pe un zid, într-un copac, sau poţi să îl pui pe geamul de la balconul apartamentului tău, oriunde îţi vine în minte. Ai grijă însă să fie un loc permis.

Îţi mai dau încă o idee cum să faci să îl vadă în cazul în care nu găseşti unde să pui afişul sau cortina. Cere un mic ajutor unor prieteni şi roagă-i să se plimbe cu afişul prin zona în care voi vă veţi plimba şi exact atunci când veţi fi acolo.

Îţi propun să pară că un protest public. Sigur o să i se pară că nu vede bine şi emoţiile chiar o să îşi facă apariţia.

Cum spuneam mai devreme, poţi să apelezi şi la o firmă de publicitate dacă îţi permite buzunarul. Aşa vei scăpa mult mai uşor şi nu te vei stresa decât cu mesajul pe care trebuie să îl publici.

Ai posibilitatea să închiriezi un panou publicitar pe cât timp vrei tu sau poţi să expui un banner legat de stâlpi. Ai destul de multe opţiuni dacă ai să cauţi destul.

Acum urmează să arăţi opera ta partenerului tău. Sigur va rămâne impresionat şi va fi în culmea fericirii când va vedea că nu te ruşinezi să spui tuturor cât de mult înseamnă pentru tine.

Şi cam asta este surpriza „Iubire în văzul lumii”.

Pe lângă toată această organizare, încearcă să oferi o zi memorabilă. Mergeţi şi distraţi-vă, iubiţi-vă, bucuraţi-vă de fiecare clipă petrecută împreună.

Fă în aşa fel încât să vadă singur surpriza. Nu o arăta aşa pur şi simplu. Ar fi amuzant dacă ai putea cumva să înregistrezi reacţia sa. Aşa v-aţi amuza amândoi, iar amintirea o să fie cu siguranţă mult mai frumoasă peste ani de zile.

Deci …

Îţi doresc să îţi iasă această surpriză exact aşa cum visezi. Sper să obţii toate mulţumirile, toate zâmbetele şi toată fericirea la care speri.

Ia aminte că persoana cu care vrei să îţi împarţi viaţa merită multe lucruri frumoase. Dăruind fericire vei primi şi tu mult mai multă fericire. Fă din fiecare zi din viaţa o zi memorabilă şi dulce.

Pentru alte surprize originale îţi recomand să răsfoieşti site-ul nostru şi cu siguranţă vei găsi ceva care să te impresioneze şi care o să îţi fie de folos.

Nu ezita să pui în aplicare ce ai învăţat şi nu uita că te aştept la un nou articol pentru o nouă surpriză.

Multă iubire îţi doresc,

Andru

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te rog frumos să îl dai mai departe printr-un share ca să ajuţi şi alţi prieteni care sunt în pană de idei!

Dacă te-am ajutat în vreun fel, te rog să dai like la această pagină.

Dacă vrei să primeşti idei de surprize si cadouri regulat, te rog abonează-te la Newsletter.

  1. Carmen

    Imi place ideea voastra. Dar este totusi o problema mica. Sunt destul de multi oameni care nu pun pret pe surprize de acest gen. Multi zic ca nu este stilu lor sa fac un astfel de gest. Ce pacat ca este chiar asa. Mult succes si la cat mai multe idei frumoase!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.