Incursiune în povestea voastră de dragoste

posted in: Surprize, Surprize WOW | 2

Sf Dragobete_dragoste_indragostiti

Dragoste, dragoste şi iar … dragoste

De Sf. Valentin şi Dragobete lumea intră în fibrilaţie: cadouri, felicitări, pluşuri etc. În jur, totul este roşu, plin de inimioare şi îngeraşi cu arcuri în mână şi săgeţi în tolbe.

Vitrinele magazinelor, paginile revistelor, reclamele pe stâlpi, feţele îmbujorate ale oamenilor, pungile de cadouri, toate acestea anunţă Sărbătorile iubirii.

Vrei să scapi de agitaţie, alergături, dar să îi oferi totuşi un moment emoţionant? Nu ştii cum? Prietenul meu a găsit soluţia anul trecut. Desigur, dacă eşti fată, poţi face şi tu ceva asemănător. În acest caz, urmează indicaţiile de la finalul povestirii.

Şi cum spuneam…a venit ziua de Dragobete.

Povestea în imagini

M-am trezit de dimineaţă şi el nu mai era în pat. I-am simţit lipsa înainte să deschid ochii şi mi-am adus aminte când s-a furişat afară. Printre pleoape, s-a conturat o imagine străină pe noptieră. Ochii s-au deschis automat şi … surpriză: sprijinită de veioză se afla o fotografie cu noi doi.

M-am ridicat, am zâmbit şi am privit în jur: în pat, pe birou, pe masă, pe laptop, pe raftul de la dulap, pe toate acestea se aflau poze cu amândoi. Erau poze făcute în diferite momente ale vieţii noastre de cuplu şi în diferite locuri. Erau poze amuzante, serioase, la nunţi, în vizite, acasă, la muncă, la aniversări.

Am avut o mică bănuială…Instinctul specific femeilor este de vină! Şi am avut dreptate! În drumul spre bucătărie am adunat fotografii aşezate în  diferite locuri: pe masa din sufragerie, pe televizor, pe masa de călcat, pe maşina de spălat, în baie, la oglindă, pe hol, pe dulapul cu pantofi.

La bucătărie mă aşteptau fotografii printre vase, pe aragaz şi…

…pe masă. Aici, lângă obişnuita cană de ceai, se afla un trandafir, o cutie de bomboane de ciocolată şi o fotografie a unei săli de cinematograf goală. Am ridicat fotografia şi pe spatele ei era un mesaj : „Te iubesc! Vino la sala 3, ora 17.30. Te rog să aduci şi dovezile incriminatorii găsite prin casă. 🙂 Te aştept!”

Cunoşteam sala de cinematograf şi m-am uitat imediat pe internet să văd ce film rulează. Desigur, era un film de dragoste.

Vă imaginaţi ce zi frumoasă am avut! Am primit mesaje de alint toată ziulica şi am găsit în blugi o altă fotografie, îndesată bine în buzunar.

Deznodământul

Cu 15 minute înainte de ora stabilită, ca o fată conştiincioasă ce sunt, eram în faţa sălii cu numărul 3. Ştiindu-mi obiceiul de a ajunge înainte, Dani mă aştepta încărcat cu flori, pop-corn, suc şi…un album foto! 

Cum era de aşteptat, acolo, în mijlocul mulţimii nerăbdătoare să intre la film, a plouat cu sărutări şi cuvinte pline de dragoste. 🙂

După ce s-a terminat filmul, am ales un loc liniştit, unde am băut o ciocolată caldă şi am aşezat în album toate fotografiile.

A fost o seară reuşită urmată de o noapte…hmmm!

Ce mai aştepţi?

Fugi şi fotografiază locul unde veţi sărbători (sala de cinematograf, restaurantul, poate patul ), printează fotografia alături de multe poze cu voi doi şi cumpără o floare şi o cutie cu bomboane…bune! Aşează-le undeva în casă, la vedere, într-un loc cu semnificaţie. Împrăştie peste tot fotografiile cu voi doi şi fugi la muncă sau prefă-te că dormi.

Dacă eşti fată şi plănuieşti o astfel de surpriză, în loc de trandafir şi ciocolată aranjează, alături de fotografia cu locul de întâlnire seara, o felicitare, poate cafeaua deja făcută şi turnată într-o cană nouă, amuzantă, lenjeria nouă pe care o vei purta în noaptea respectivă…sau orice îți mai trece prin cap.

Găseşte apoi o scuză şi fugi înainte la locul stabilit. Pe drum, cumpără florile (dacă eşti băiat) şi albumul. Dacă vrei să-i faci iubitului surpriza, aşteaptă-l îmbrăcată WOW …şi nu uita… albumul!

Hei! Nu vă mai gândiţi la noaptea ce o să urmeze! Scopul este să realizaţi un album plin de dragoste! 🙂

Oana

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te rog frumos să îl dai mai departe printr-un share ca să ajuţi şi alţi prieteni care sunt în pană de idei!

Dacă te-am ajutat în vreun fel, te rog să dai like la această pagină.

Dacă vrei să primeşti idei de surprize si cadouri regulat, te rog abonează-te la Newsletter.

2 Responses

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.