Fii original, fă ceva ce îţi cere demult!

posted in: Surprize WOW | 0

Fac orice pentru tine Nu-i aşa că eşti în lipsă de idei

Toţi am fost acolo, unii încă suntem. Nu zic că e greu, zic că uneori e foarte greu să ieşi din acest impas.

Ţin minte că am avut şi câteva certuri pe acest subiect. Nu neaparat că nu mai făceam ceva nou, ci că nu mai făceam ceva frumos.

Din dorinţa de a veni cu o idee nouă pentru a impresiona persoana iubită tot stagnam. De afară părea că m-am puturoşit sau că nu îmi mai bat capul, dar de fapt eu mă gândeam.

Ştii cum e cu lipsa de inspiraţie: dacă nu îţi vine, nu îţi vine. E ca şi nisipul mişcător: te înghite încet, încet şi dacă te mişti mai iute ca să evadezi, te mănâncă şi mai repede.

E ceva normal să rămâi în pană de idei, dar asta nu e scuză să rămâi acolo. Pentru a pune zâmbetul pe buzele persoanei iubite nu trebuie neaparat să îi dai câte o floare din oră în oră, deşi nu ar strica.

Dacă nu mă crezi, poţi să o întrebi pe ea. Important e să îi arăţi că îţi pasă şi că vrei ca cel de lângă tine să fie fericit.

Cred că ştii deja ce ai de făcut

Mai mult ca sigur ai o listă destul de lungă de surprize, numai că nu poţi să le numeşti surprize fiindcă amândoi ştiţi de ele şi nu prea vrei să le faci.

Tu ţii mult la iubita / iubitul tău şi vreţi să faceţi cât mai multe lucruri împreună, dar nu chiar orice. Aveţi foarte multe interese comune, cel mai mare fiind afecţiunea unul faţă de celălalt, dar aveţi şi interese diferite. Este şi normal.

Când v-aţi cunoscut prima oară, ai zis în gândul tău „i-a uite câte lucruri în comun am cu persoana asta”. Dragostea, din punctul meu de vedere, înseamnă să faci şi lucruri noi, chiar dacă nu îţi plac.

Şi eu am făcut anumite chestii care credeam că nu îmi vor place. Dar de dragul iubitei mele, le-am încercat. Ştii care a fost rezultatul? Nu a fost sfârşitul lumii. Nu mi-a plăcut la nebunie de fiecare dată, dar m-am şi simţit bine de multe ori.

Cel mai „freaky” lucru pe care l-am făcut vreodată pentru ea este să mănânc o salată. Nu este nici o metaforă sau un pseudonim pentru o activitate sexuală.

Eu până acum 6 ani nu mâncam foarte multe legume, de fapt nu mâncam deloc. Sortimentul meu preferat de vegetale era cartoful, castravetele murat şi, dacă chiar mă simţeam mai neconvenţional, încercam şi o ridichie. Ştiu, nu mai trebuie să îmi zici, sunt ciudat.

În ciuda faptului că nu eram foarte darnic să încerc această „aventură” totuşi am făcut-o. Eram despărţiţi în acea vreme şi nu ştiam cum să o mai conving că merit încă o şansă.

Ştiam că trebuie să fac ceva chiar original ca să o dau pe spate şi am ales să fac ceva care ştiam sigur că nu o să se aştepte. Şi chiar a mers.

Treci la treabă

Ce ai putea face tu? Răspunsul este foarte simplu. Gândeşte-te care este cea mai mare dorinţă pe care o are partenerul tău şi nu ai făcut-o până acum. Nu mă refer neaparat să mergeţi în Hawai sau altă destinaţie la care visează de mult timp. Asta mai încolo.

Câteva exemple ce îmi vin acum în minte:

– balet;

– paintball;

– să luaţi lecţii de salsa;

– să faceţi nudism;

– să alergaţi dimineaţa;

– sau să alergaţi când faceţi nudism.

Nu contează neaparat ce alegi … de fapt contează un pic. De exemplu dacă începi să porţi mai des cămăşi pentru că te bate ea la cap, nu cred că o să obţii o reacţie foarte WOW. Sigur o să îi placă, dar e de preferat să alegi o activitate în care să fiţi amândoi implicaţi.

Dacă sunteţi un cuplu mai activ şi mai apropiat e posibil ca această listă să fie una foarte scurtă sau chiar să nici nu existe (deşi e cam greu de crezut). În situaţia asta, ţi-ar fi de folos să fii atent la discuţiile cu jumătatea ta. Nu zic că în mod normal nu eşti, dar cred că ţi-ar fi de folos să fii un pic mai atent, eventual chiar să începi să citeşti printre rânduri.

Cum adică? Păi cred că e destul de simplu.

Vezi cum simte, ce îl deranjează şi ce mai gândeşte aşa în general. Încearcă să nu dai de bănuit ceva.

De exemplu dacă în ultima vreme partenerul este suprasolicitat de toate activităţile de zi cu zi, planifică o zi sau câteva ore împreună de linişte şi nu mă refer la somn. Spune-i că aveţi vreo treabă pe undeva şi când vă întâlniţi mergeţi la o plimbare prin parc sau la o masă liniştită în oraş.

Sau dacă chiar vrei să îti dai partenerul şi pe faţă şi pe spate, mergeţi la un masaj împreună. Efectul este garantat. În mâinile unui maseur profesionist toate grijile de zi cu zi ţi se topesc şi îţi reîncarci bateria complet. Şi în plus partenerul tău fiind relaxat va simţi nevoia să îţi răsplătească gestul tău frumos.

Eu am dat câteva exemple care mi s-au părut mie mai interesante, dar surpriza cea mai reuşită poate varia de la un cuplu la altul. Depinde foarte mult de relaţia voastră, de interesele voastre şi de starea în care vă aflaţi când vrei să pui în aplicare surpriza.

Sper să găseşti ceea ce cauţi şi dacă ai vreo întrebare, atât eu cât şi Andru suntem disponibili pentru o discuţie. De asemenea aştept opinia ta despre articol.

Te salut,

Shorin

 Dacă ţi-a plăcut acest articol, te rog frumos să îl dai mai departe printr-un share ca să ajuţi şi alţi prieteni care sunt în pană de idei!

Dacă te-am ajutat în vreun fel, te rog să dai like la această pagină.

Dacă vrei să primeşti idei de surprize si cadouri regulat, te rog abonează-te la Newsletter.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.