Dragostea în bucate

posted in: Surprize WOW | 0

Aranjament mancare
Mâncărică  – plăcere pe gustul tuturor

Ai observat şi tu că atunci când cauţi un cadou, o atenţie sau o surpriză pentru oricine, ţi se prezintă şi găseşti diferite coşuri cu tot felul de produse gen vinuri, bomboane, prăjiturele ambalate, cozonaci, etc.

Sper că deja ţi-ai dat seama că oamenii au o oarecare slăbiciune pentru mâncare şi dulciuri. Nu degeaba se spune că “dragostea trece prin stomac” şi cum bine ştii, gătitul este o artă şi o necesitate fără de care omul nu poate trăi vesel şi în armonie.

Mai pe scurt, mâncarea sau masa reprezintă micile, aşteptatele şi plăcutele pauze în care omul se relaxează şi se bucură de o explozie de arome. Nu degeaba toate marile evenimente sunt sărbătorite cu o mare şi îmbelşugată masă.

Şi dacă te gândeşti un pic mai bine, pentru unii dintre noi, fiecare masă este o sărbătoare şi un bun prilej de a se bucura de viaţă.

Asta îţi propun şi ţie să faci de acum încolo. Nu găti numai de dragul de a avea ce băga în stomac, ci pregăteşte masa cu scopul de a-i face fericiţi pe ceilalţi şi pe tine. Surprinde-i pe cei dragi cu diferite feluri de mâncare pe care le-ai gătit cu toată dragostea ta.

Indiferent că este vorba de părinţi, copii, prieteni sau sufletul tău pereche, ceea ce găteşti trebuie să reflecte iubirea şi aprecierea pe care o ai pentru ei.

Fiecare masă este o nouă surpriză

Este chiar plictisitor ca fiecare zi să fie la fel ca cea de dinainte. De aceea este datoria fiecăruia să aducem zilnic o mică bucurie atâta vreme cât suntem în stare şi se poate. Cea mai simplă şi la îndemâna cale de a face o surpriză mi se pare că se poate face prin intermediul mâncării. Nu cere cine ştie ce mare efort şi oricum de gătit tot trebuie să găteşti.

Îţi recomand ca de acum înainte să faci din fiecare masă o activitate plăcută şi amuzantă. De fapt o să fie palpitantă pentru că o să arzi de nerăbdare să vezi reacţiile celor pentru care ai gătit.

În sfârşit, ideea de azi constă în pregătirea, aranjarea oricărui fel de mâncare în diferite moduri atractive şi plăcute celor dragi. Este foarte util mai ales în cazul în care te lupţi cu nişte mofturoşi care refuză să mănânce diferite alimente.

Imaginează-ţi pentru o clipă cum ar decurge fiecare masă şi cât de multe râsete se vor aduna în scurt timp. Cred cu tărie că cei mici vor aştepta cu entuziasm ora mesei ca să vadă ce personaj îi aşteaptă în farfurie.

Aranjament mancare copii

Sandwish amuzant

Minolta DSCAranjament mancare in farfurie

De asemenea, o bună surpriză mai este şi pregătirea pacheţelului pentru serviciu sau şcoală. Aici este important ambalajul pe care îl va avea sandwish-ul, fructul sau orice altceva. Ai alături câteva exemple din care te poţi inspira cu succes şi pe care le poţi aplica zilnic.

Ambalaje sandwish

Ambalaj sandwish 1Ambalaj sandwish 2Ambalaj sandwish 3

Aici ai şi un video cu mai multe exemple de ambalat pacheţelul.

Cum să …? şi Ce să …?         

Chiar dacă nu ai o imaginaţie foarte bogată, asta nu este nici o problemă … Bine că există Google, cel care le ştie pe toate. Datorită  lui, internetul este plin de tot felul de idei, sugestii, forumuri din care poţi afla cam tot ce te interesează şi ce doreşti.

Ai aici, aici, aici şi aici câteva tutoriale care îţi vor fi de folos atunci când vei vrea să te apuci de surpriză.

În plus, am pus la acest articol câteva poze, exemple din care te poţi inspira cu succes şi pe care le poţi aplica zilnic.

Ornamentele le poţi face din orice fel de mâncare doreşti, chiar şi din dulciuri sau băuturi. De asemenea, poţi să experimentezi şi să încerci orice idee ai pentru că rezultatul te poate surprinde în mod plăcut.

Ideea de azi este potrivită şi aplicabilă de la cel mai mic, până la cel mai mare membru al familiei. Tot ce trebuie este să dai frâu imaginaţiei, să te pui în locul celuilalt pentru că numai aşa vei ştii ce îşi doreşte cu adevărat şi ce îl face fericit.

Sper că pe viitor o vei pune în aplicare şi că rezultatul pe care îl vei obţine să fie pe măsură aşteptărilor tale.

Multe bunătăţi pentru toţi,

Andru

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te rog frumos să îl dai mai departe printr-un share ca să ajuţi şi alţi prieteni care sunt în pană de idei!

Dacă te-am ajutat în vreun fel, te rog să dai like la această pagină.

Dacă vrei să primeşti idei de surprize si cadouri regulat, te rog abonează-te la Newsletter.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.