Cum dăruiești un ursuleț de pluș? (I)

posted in: Cadouri, Surprize WOW | 0

ursuleț de pluș

…sau orice jucărie de pluș

Fie că reprezintă un cadou în sine (ursulețul uriaș dorit de aproape orice fată), un suport pentru alt cadou (ursulețul îmbrăcat în noile haine cadou) sau un simbol cu încărcătură amuzantă, jucăriile de pluș își ating mereu scopul: aduc fericire și zâmbete.

Prin urmare, mergi la sigur cu un astfel de cadou. Problema este că trebuie să găsești un mod original de a dărui. A cam expirat ideea de a ridica ursulețul la nivelul vizorului de la ușă și de a lăsa fata să ghicească dacă în spatele lui ești tu.

Citește în continuare sugestiile noastre. Pentru a evita repetițiile, vom folosi termenul de ursuleț sau ursuleț de pluș pentru toate jucăriile de pluș.

Ursulețul punctual

Ai stabilit să vă întâlniți la un restaurant sau la o pizzerie? Rezervă o masă și pune pe unul dintre cele două scaune ursulețul. Roagă ospătarul sau pe cine se ocupă de orientarea către mese, ca, atunci când apare partenera ta, să o așeze pe scaunul opus celui pe care este așezat ursulețul. Întârzie 5 minute și cere-ți apoi scuze, exprimându-ți bucuria că a avut cine să îi țină de urât.

Ursulețul din vitrină

De câte ori ați trecut prin fața ursulețului de pluș din vitrină și ea ți-a sugerat că vrea unul la fel? Dacă te-ai hotărât să-l cumperi, roagă vânzătoarea să pună în brațele ursulețului o coală de hârtie pe care ai scris ceva de genul “Sunt doar al tău, Monica”. Apoi, scoate-ți iubita la plimbare, treci pe lângă magazin și admiră-i fața surprinsă de mesajul ursulețului din vitrină. Intrați să vă revendicați plușul. Desigur, plata se va face înainte 🙂

Ursulețul șofer

Dacă prietena/iubita/soția ta conduce un automobil, așază ursulețul la volan. Rămâi mai în spate până face ea descoperirea, apoi grăbește-te să-ți primești sărutările, mulțumirile și zâmbetele.

Ursulețul dansator

Cam greu să găsești o modalitate originală de a dărui un ursuleț uriaș, nu? Dacă vrei să îl dăruiești în oraș, o să vă împiedicați de el tot restul zilei. Soluția: livrarea inedită la domiciliu. Prinde mâinile și picioarele ursulețului de mâinile și picioarele tale, apoi fixează capul de gâtul tău (cu ață, cordon, cravată). Când partenera ta deschide ușa, trage-o de mână, pe hol, la dans. Fă-i o declarație de dragoste, mergi amuzant sau vorbește pițigăiat, orice pentru a scoate mai multe zâmbete. Ea va vedea un mare urs dansator și vorbitor.

Ursulețul nesupravegheat

Metoda funcționează dacă cunoști un agent de poliție sau de pază pe care partenera ta încă nu l-a întâlnit, sau dacă poți convinge o astfel de persoană să te ajute. Stabilește întâlnirea surpriză în locul de patrulare a celui care te ajută. La momentul stabilit, agentul se va apropia de partenera ta și îi va da ursulețul pe un ton grav, foarte serios, spunându-i ceva de genul “Doamnă, acest urs a fost găsit umblând nesupravegheat pe stradă. Vă rog să aveți grijă de el permanent fiindcă, în caz contrar, voi fi nevoit să anunț instituțiile abilitate să rezolve cazurile de abandon.” Ea sigur va primi ursulețul, deoarece acesta va avea un bilețel cu numele ei pe el și cu datele ei de contact. După ce se îndepărtează agentul cel serios, trebuie să apari cu florile.

Va continua

Așteptăm sugestii și de la voi. Cum ați reușit să ieșiți din comun?

Oana

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te rog frumos să îl dai mai departe printr-un share ca să ajuţi şi alţi prieteni care sunt în pană de idei!
Dacă te-am ajutat în vreun fel, te rog să dai like la această pagină.
Dacă vrei să primeşţi idei de surprize şi cadouri regulat, te rog, abonează-te la Newsletter.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.