Concertul surpriză de neuitat

posted in: Surprize WOW | 0

Concert surpriza
Ca un adolescent

Îmi amintesc cu drag de zilele în care aveam doar 15-16 ani. Gândul îmi tot zbura la muzică şi de fiecare dată când volumul era dat la maxim simţeam că pot face orice.

Simţeam că îmi trăiesc viaţa din plin şi că nimic nu poate merge rău atâta vreme cât fiecare zi era exact aşa cum îmi doream.

Din păcate, cu cât înaintezi în vârstă cam uiţi să te distrezi. Încet, încet, obiceiurile care te umpleau de bună dispoziţie sunt înlocuite cu cele necesare traiului de “om mare şi responsabil”. Însă, dacă de gândeşti mai bine şi în profunzime, nu este musai să fie chiar aşa.

Fiecare îşi modelează viaţa după bunul său plac. Asta nu înseamnă că trebuie să uităm să ne simţim bine doar pentru că timpul parcă nu ne mai ajunge sau că avem responsabilităţi. Fiecare zi merită trăită la maxim, dar şi în limitele bunului simţ.

Am ţinut să fac precizarea tocmai pentru că mulţi înţeleg greşit afirmaţia de mai sus şi este mare păcat să o iei pe un drum greşit.

Din nou în pielea unui ciutan mai măricel şi fără griji

Ce poate să fie mai perfect decât să te simţi din nou tânăr? Decât să ştii că ai toată viaţa înainte şi că nimic nu te poate opri să reuşeşti ceea ce îţi propui? M-am tot gândit ce să fie, dar nu am găsit nimic. Poate ne spui tu mai apoi. 🙂

Deci, azi îţi propun o nouă idee de surpriză sau cadou pentru cei mai mari care s-au luat cu diferite planuri sau treburi şi care au cam uitat să se distreze.

Bănuiesc că ştii destul de mulţi oameni ocupaţi cu diferite chestii care le iau toată energia şi zâmbetele de pe buze. Dar este bine că exişti tu şi mulţi alţii care caută să facă viaţa mai frumoasă celor dragi şi nu numai.

Ideea constă în organizarea unei seri sau nopţi la un concert ţinut de artistul sau trupa preferată de către surprinsul tău. Poate nu ţi se pare mare lucru ce îţi spun, dar crede-mă că sunt nenumărate cazuri în care mulţi visează la momente noi şi pline de energie.

Este exact ca atunci când te uiţi la un anumit film şi îţi spui în sine că ţi-ar plăcea să duci o viaţă activă la fel ca cea care îţi este transpusă în imagini.

Acelaşi lucru se întâmplă şi cu cei din jurul tău. Şi ei visează cu ochii deschişi şi îşi doresc să trăiască momente noi care ulterior se vor transforma în amintiri dragi.

Ce să …? Cum să …?

Nu este cine ştie ce filosofie să organizezi un astfel de cadou sau surpriză. Mai înainte de toate trebuie sa fii sigur ce artist sau trupă este pe placul său. Apoi, tot ce mai trebuie să faci este să te interesezi din timp când şi la ce concert sau spectacol vrei să îl duci.

Mi se pare că surpriza va fi mult mai WOW dacă concertul respectiv va fi în alt oraş. Aşa nu va bănui absolut nimic şi bucuria va fi mult mai mare.

Te poţi interesa pe internet, în ziare sau reviste, din reclame sau diferite alte surse pe care le ai la dispoziţie. Te sfătuiesc ca biletele pe care le vei cumpăra să le oferi într-un mod inedit şi original:

– să le strecori în laptop sau în portofel;

– să le pui pe facebook şi să le vadă din întâmplare;

– să le bagi într-o revistă sau ziar;

– sau să le pui în cutii multe (una mare, apoi alta mai mică, şi mai mică, etc. şi ultima şi mai mică în care vor fi biletele într-un plic dubios)

– sau ai putea să scrii o scrisoare în care îl anunţi că vrei să plecaţi în oraşul cu pricina, că îţi doreşti o mică vacanţă, bla, bla, bla … şi acolo să îl duci direct la concert şi sigur va fi în culmea fericirii.

Sper că pe viitor o vei pune în aplicare şi că rezultatul pe care îl vei obţine să fie pe măsură aşteptărilor tale.

Multă distracţie tuturor!

Andru

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te rog frumos să îl dai mai departe printr-un share ca să ajuţi şi alţi prieteni care sunt în pană de idei!

Dacă te-am ajutat în vreun fel, te rog să dai like la această pagină.

Dacă vrei să primeşti idei de surprize si cadouri regulat, te rog abonează-te la Newsletter.

Leave a Reply