Câte un tort pentru fiecare

posted in: Surprize WOW | 0

Tort pentru copii Este un fapt că fiecare merită momente frumoase.

Uneori ţi se întâmplă să negi faptul că eşti un mare fan al surprizelor sau al cadourilor. Oricât de mult ai încerca să pari indiferent, o dată şi o dată tot o să te dai de gol. Nici măcar nu o să realizezi când o să vină acel moment.

Recunoaşte faptul că îţi bate inima din ce în ce mai tare atunci când primeşti cadoul mult dorit şi total neaşteptat. Îţi place mult mai mult să vezi că nu primeşti un dar cumpărat în grabă şi total nepotrivit ţie.

Am avut şi eu câteva experienţe neplăcute în care am primit cadouri nu tocmai pe gustul meu. Din păcate, nu am reuşit să maschez prea bine dezamăgirea şi a ieşit o situaţie super aiurea.

Dar ce să îi faci? Nu mereu poţi să mulţumeşti pe toţi … dar poţi, foarte bine, să eviţi aceste momente stânjenitoare. Tocmai din această cauză este necesar să te documentezi din timp şi să ştii unde să cauţi cele mai potrivite idei de surprize şi cadouri.

După cum sugerează titlul, absolut toată lumea are nevoie, din când în când, de câte o atenţie, surpriză sau un cadou. Aici mă refer la colegi, prieteni, părinţi, copii, iubiţi, dar şi la străini.

Nu zic că trebuie să cumperi câteva cadouri şi să începi să le oferi la nimereală la cei de pe stradă. Uneori este suficient să dăruieşti o vorbă bună, un zâmbet, o mână de ajutor sau un moment memorabil precum un flashmob.

Ca să îi impresionezi pe cei dragi poţi să optezi pentru lucruri simple, frumoase şi dorite de ceva vreme. Nu ştiu dacă ţi s-a întâmplat vreodată să vrei ceva anume, dar să tot amâni pentru că te simţi oarecum vinovat dacă faci în aşa fel încât să îl obţii.

De exemplu, ţi-ai dorit să mergi la un Centru Spa să beneficiezi de un masaj lung de 2 ore, să faci shopping ore în şir şi să cumperi ce vrei fără să ai reţineri, să iei cina la un restaurant de 5 stele sau să mănânci un tort întreg numai tu? Sunt convinsă că ţi-au trecut prin cap astfel de imagini. În mod sigur trebuie să ai idee despre ce anume visează cei dragi şi astfel ai putea chiar tu să le îndeplineşti.

Nu mai sta pe gânduri şi adu un strop de fericire şi o sclipire în ochii celorlalţi.

O surpriză plină de zahăr

Ai idee care tipuri de surprize sunt cele mai dorite? Gândesc că este vorba despre o vacanţă surpriză şi despre dulciuri. Cu siguranţă peste 95% din oameni sunt mari iubitori de acest gen de surprize.

În ceea ce priveşte dulciurile, cunosc foarte puţini oameni care nu sunt înnebuniţi după ele. Dar şi aceştia au alte preferinţe care se aseamănă într-o oarecare măsură. De exemplu, ei prefera gustările naturale sau fructele. Ăsta este un lucru bun pentru că tot în categoria de bunătăţi dulci intră.

Surpriza pe care azi o propun este potrivită atât pentru îndrăgostiţi, cât şi pentru copii. Însă, mi se pare perfectă atunci când este realizată pentru întreaga ta familie sau pentru fraţi / surori.

Cred că deja te-ai prins despre ce este vorba şi ai dreptate: un tort sau mai multe torturi. Aici vreau să subliniez faptul că nu mă refer la orice fel de tort pe care îl găseşti în magazine. Trebuie să fie un tort mai special şi cu personalitate.

Este necesar ca aspectul să îl reprezinte pe cel surprins, dar şi aroma să fie cea preferată de el.

Recomand acest tip de cadou deoarece aminteşte de copilărie şi pentru că sunt destul de puţine ocazii când se serveşte un tort. De cele mai multe ori se oferă prăjituri şi tot felul de deserturi “la porţie”. Acestea sunt potrivite pentru invitaţi şi atât.

Tort surprizaTortuleţe de diferite mărimi

Surpriza constă în a oferi câte un tort fiecăruia. În continuare o să îţi dau câteva exemple de scenarii ca să înţelegi mai bine despre ce este vorba.

O mămică dăruieşte soţului şi copiilor săi

Să presupunem că eşti o mămică harnică şi vrei să faci o surpriză familiei tale. Îţi recomand ca la sfârşit de zi să pregăteşti la desertul de la cină torturi de diferite mărimi, arome şi cu ornament variat. Cel mai mare să fie pentru soţul tău, altul mijlociu să fie pentru băieţelul tău şi altul mai mic să fie pentru fetiţa ta. Acum depinde câţi copii ai şi ce vârstă au.

Un copil dăruieşte părinţilor

Indiferent că eşti băiat sau fată, poţi să pui la cale o astfel de surpriză. Nu ezita să ceri ajutor mătuşilor sau cunoştinţelor de familie ca să realizezi cele mai bune torturi. Cum spuneam mai devreme: cel mai mare să fie pentru tatăl tău şi cel mai mic să fie pentru mama ta.

O soră sau un frate dăruieşte tuturor membrilor din familie

Îmi imaginez că ar fi indicat să faci surpriza atunci când vrei să le dai o veste bună şi vrei să sărbătoreşti reuşita cu familia ta. Dacă mă gândesc mai bine, poţi să dai şi o veste mai rea … poate scapi cu basmaua curată.

În acest scenariu, tortuleţele o să aibă mărimile asemănătoare cu cele descrise mai devreme.

Apucă-te de treabă

Acum că ştii despre ce este vorba, poţi să începi să le plănuieşti şi să te aprovizionezi cu ceea ce ai nevoie.

Poate sună dificil şi imposibil realizarea atâtor dulciuri, dar nu dispera pentru că este vorba de tortuleţe de maxim trei porţii. Ai posibilitatea să comanzi torturile sau să le faci acasă. Asta depinde de cât de talentat eşti la prăjituri.

De asemenea poţi să apelezi şi la reţetele de pe internet, să faci chiar tu pas cu pas tortuleţele. Din punctul meu de vedere, cele mai bune dulciuri sunt cele făcute în casă.

Pe lângă aceste torturi te sfătuiesc să pregăteşti şi un discurs în care să le declari ceva destul de original. Exemplu: „Pentru că voi sunteţi cei mai dulci şi buni din viaţa mea, am vrut să vă dăruiesc ceva cât de cât dulce şi bun, indiferent că nimic nu vă poate egala.”

Crede-mă că reacţia pe care o vei primi va fi pe măsura aşteptărilor şi efortului tău.

Sper din toată inima ca zâmbetele pe care le vei primi să fie pe măsura speranţelor tale şi a iubirii pe care o simţi pentru ei.

Deci …

Ia aminte că un cadou muncit şi unic are mai mari şanse să fie apreciat!

Nu ezita să pui în aplicare ce ai învăţat şi nu uita că te aştept la un nou articol pentru o nouă surpriză.

Te îmbrăţişez cu drag,

Andru

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te rog frumos să îl dai mai departe printr-un share ca să ajuţi şi alţi prieteni care sunt în pană de idei!

Dacă te-am ajutat în vreun fel, te rog să dai like la această pagină.

Dacă vrei să primeşti idei de surprize si cadouri regulat, te rog abonează-te la Newsletter.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.