Cadoul personalizat – cum să nu dai greş (II)

posted in: Cadouri, Surprize WOW | 0

Cană surpriză

Echipa Surprize WOW încurajează cadourile și surprizele realizate prin implicarea cât mai în detaliu a celui care le realizează. Cu toate acestea, nu respingem ideile de cadouri comandate în centrele specializate, atât timp cât acestea sunt originale.

Milităm împotriva cănilor inscripționate cu „Ce mai bună prietenă” sau a cutiilor cu capac de sticlă pe care scrie „Spargeți în caz de urgență.”

Sincer, trebuie să spunem STOP! Ideile acestea au termenul de valabilitate expirat! Haide să căutăm ceva personal, ceva care să dovedească implicarea celui care dăruiește și gustul pentru nou.

Dedicăm acest articol cadourilor personalizate potrivite pentru prieteni: doamne sau domnițe, domni sau cavaleri.

Prietenul tău este nebun după bere?

Cumpără o sticlă din licoarea fericirii lui și înlocuiește ambalajul cu unul creat de tine.

De exemplu, modifică poza prietenului și fă-l mai gras, apoi scrie ca slogan „Berea X (inventează un nume), secretul unui fizic perfect.” sau „Portalul către viitor”.Dacă vrei să fie mai distractiv, fă același lucru cu mai multe beri și mergi la petrecere aniversară (sau la orice întâlnire unde vrei să faci o surpriză și s-a anunțat mai multă lume).

După ce ai creat eticheta și ai printat-o, desfă ambalajul original și lipește-l pe cel nou. Ai grijă ca eticheta realizată de tine să fie din hârtie lucioasă sau plastic foarte subțire deoarece berea va sta la rece și va face condense.

Ciocolata este modul ei de viață?

Dacă prietena ta este mare iubitoare de ciocolată, de acest desert al zeilor ( 🙂 ), dăruiește-i tablete cu ambalaj personalizat.

Problema este că nu poți aplica ideea de mai sus. Fetele și femeile sunt foarte sensibile atunci cînd este vorba despre silueta lor.

Soluția noastră este să scrii cu roșu „”STOP” și să adaugi poza ta, cu palma întinsă ca cea a polițistului care vrea să te oprească. Desigur, ca să fie mai haios, atunci când te fotografiezi, încrucișează ochii și poartă o pălărie funny, desenează ceva pe față sau așează într-o parte ochelarii.

Căsătoria – obstacol pentru a 5-a bere?

A venit momentul în care amicul tău se căsătorește și pare foarte cumpătat de când i-a furat viitoarea soție inima?

Ai cadoul perfect de logodnă sau nuntă: cumpără o cască de protecție (ca cea folosită de muncitori pe șantierele de constrcții). Mergi la centrul specializat în inscripționări și cere să fie scris pe ea „Rezistent la 99,9% din obiectele aruncate de soție.”

În acest mod vei fi sigur că prietenul tău va rămâne teafăr și după ultima bere neaprobată de consoartă.

Prea silitor/silitoare la școală sau la facultate?

Când începe anul școlar sau universitar, toată lumea fuge să cumpere o mulțime de rechizite. Caietele, pixurile, coperțile, toate sunt alese în funcție de personajele de film sau desene animat reprezentate pe ele.

Vino în întâmpinarea necesităților prietenului tău/prietenei tale. Personalizează coperțile caietelor care crezi că îi vor trebui. Alege pentru fiecare caiet poza haioasă a câte unui prieten din gașca de nebuni.

Dacă ceilalți prieteni refuză să pozeze, atunci pozează tu în diferite ipostaze care să îi amintească momente din viața voastră.

Dăruiește-i caietele personalizate și toate rechizitele pe care le-ai modificat într-un rucsac normal. Astfel, nu va bănui nici o clipă că „ai umblat” la ceva.

Precizări

Pe lângă sfaturile din finalul articolului anterior, dorim să vă spunem că nu trebuie ca totul să arate „superprofi”. Astfel de cadouri pot arăta aproape perfect, dar pot costa foarte mult atunci când sunt finalizate de personalul specializat.

Chiar dacă există colțuri îndoite sau dezlipite, nu trebuie să vă fie rușine sau să deveniți dezamăgiți. Este normal ca tot ce este realizat hand-made să aibă cusururi.

Săptămîna viitoare vom discuta despre cadourile personalizate ce urmează a fi dăruite partenerelor și partenerilor de viață.

Până atunci, așteptăm de la tine, cu nerăbdare, idei noi și părerea despre articol.

Dani

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te rog frumos să îl dai mai departe printr-un share ca să ajuţi şi alţi prieteni care sunt în pană de idei!

Dacă te-am ajutat în vreun fel, te rog să dai like la această pagină.

Dacă vrei să primeşti idei de surprize şi cadouri regulat, te rog, abonează-te la Newsletter.

Leave a Reply