Cadoul ideal pentru copii: Un pui sau mai mulţi

posted in: Surprize WOW | 2

Un animal in dar Cadouri îndrăgite de către cei mai mulţi copii

Ce le place cel mai mult tuturor copiilor? Ştii sau încă te mai gândeşti un pic? Ţi-o iau înainte şi îţi dezvălui eu adevărul: multe dulciuri, o grămadă de timp pentru joacă şi un animăluţ jucăuş doar pentru ei.

Primele două variante se rezolvă cât de cât, dar ce te faci cu cea de-a treia? Cum să le faci pe plac atunci când nu te împaci cu ideea de a avea un animal de casă? Sau cum să scapi fără să îi faci să se simtă daţi la o parte? Dacă ştii vreo metodă, fii bun şi împarte cu toţi cititorii ceea ce ştii.

Am şi eu în minte o metodă care te poate face mulţumit atât pe tine, cât şi pe cei mici. Varianta la care mă gândesc este să le dai ceea ce vor, dar şi tu să obţii ceea ce vrei.

Ştii şi tu că atunci când cei mici şi-au pus ceva în minte, cu greu poţi să le scoţi din cap ideea respectivă.

De asemenea este păcat să le spui “NU” atunci când nu este strict necesar. Mă gândesc că ar fi mai înţelept dacă te-ai gândi de fiecare dată la o cale de mijloc astfel încât ca ambele părţi să fie mulţumite şi cu împăcate cu situaţia finală. Ar fi mult mai bine dacă de ideea finală s-ar putea bucura şi ceilalţi care nu sunt implicaţi în mod direct.

Pentru copii, animalele dăruite sunt binevenite

Articolul de azi urmăreşte să te încurajeze să oferi copilului tău un animal sau mai multe care să nu îţi dea nici ţie, nici lui prea mare bătaie de cap. Mă refer la genul de animal care să nu aibă nevoie de prea multă atenţie, îngrijire sau mai ştiu eu ce necesităţi.

Gândesc că un acvariu cu un număr modest de peşti este o investiţie bună şi mai are bunul avantaj că are un aspect destul de plăcut.

Însă, este necesar să schimbi apa periodic, să cureţi acvariul, iar când este cald, toată camera începe să aibă un miros nu tocmai plăcut. Eu am avut acvariu. Am rezistat eroic, însă în maxim 3 ani am renunţat la el.

Dar, am un canar simpatic care, din punctul meu de vedere, este perfect. Cel mai mult mă bucură felul în care cântă dimineaţa sau atunci când este gălăgie în casă. Consider că nişte păsări sunt mai mult decât în regulă pentru a fi dăruite.

Poţi să oferi una chiar dacă stai la bloc pentru că nu este prea mare deranj. Dacă locuieşti la casă, mi se pare de-a dreptul original să confecţionezi o căsuţă pentru păsări sau un cuib într-un copac din propria grădină.

De fapt, scopul tău principal este să atragi păsările în curtea ta ca cei mici să se bucure de prezenţa lor şi să nu mai ceară alt animal.

Gândeşte-te numai cât de practică şi Ok este ideea. Ai următoarele avantaje:

– ai cât de cât linişte dacă nu eşti mare fan al gălăgiei;

– nu este nevoie să cureţi prea des mizeria pe care puii o fac;

– mâncarea nu este costisitoare;

– nu necesită plimbări dimineaţa sau seara;

– poţi să te distrezi sau să te relaxezi atunci când îi hrăneşti.

Pe lângă acestea gândeşte-te cât de mult se va bucura copilul tău şi mai ales cât de ieftin vei scăpa :).

Cum să construiesc un cuib pentru păsări?                                        

Dacă te-ai hotărât să pui în aplicare ideea de mai sus, ţin să te anunţ că ai făcut foarte bine. Internetul nu duce lipsă de tutoriale pentru confecţionarea unui cuib sau a unui recipient pentru hrănit păsările. Nu este complicat deloc şi ai putea să profiţi de ocazie ca să te distrezi împreună cu cei mici atunci când te apuci de proiectat şi de construit cuibul respectiv.

Ar fi distractiv să filmezi întreaga acţiune pentru ca peste câţiva ani să vă bucuraţi din plin de aceste amintiri minunate.

Consider că nu mai are rost să îţi spun care va fi reacţia copilului tău pentru că deja bănuieşti şi tu.

Sper din toată inima ca zâmbetele pe care le vei primi să fie pe măsura speranţelor tale şi a efortului tău.

Ia aminte că o surpriză mult dorită nu are cum să dea greşi şi să nu fie pe placul celor mici!

Nu ezita să pui în aplicare ce ai învăţat şi nu uita că te aştept la un nou articol pentru o nouă surpriză.

La mulţi ani cu voie bună,

Andru

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te rog frumos să îl dai mai departe printr-un share ca să ajuţi şi alţi prieteni care sunt în pană de idei!

Dacă te-am ajutat în vreun fel, te rog să dai like la această pagină.

Dacă vrei să primeşti idei de surprize si cadouri regulat, te rog abonează-te la Newsletter.

2 Responses

  • Andru

   Nu stiu daca un iPhone este chiar ideal pentru un copil de 8-10 ani.
   Pacat ca in ziua de azi, marea majoritate a copiilor nu stiu ce inseamna sa copilaresti. Am intalnit cazuri in care cei mici nu stiau sa se joace „piciorusul” sau „prapastia” si chestii de genul asta. Pacat ca s-a ajuns aici. Cand eu eram copil, totul era distractiv.
   Prin urmare, adultii nici macar nu isi mai bat capul sa le arate inocenta copilariei, ci li se pare mult mai comod sa le cumpere niste lucruri la moda care nu le dezvolta imaginatia in nici un fel.
   Numai bine iti doresc!

Leave a Reply