Baloane coloarate cât vezi cu ochii

posted in: Surprize WOW | 0

camera baloane
De ce să mai faci o petrecere „surpriză”, când toată lumea ştie că nu mai este nici o surpriză??

Mai ţii minte când ai fost surprins ultima oară cu o petrecere de ziua ta? În copilărie mai reuşeau părinţii să te surprindă cu o petrecere aniversară.

Dar factorul „neaşteptat” a cam dispărut din momentul în care ţi-ai memorat data zilei de naştere şi ai învăţat să citeşti un caldendar.

Din păcate, aceaşi problemă o întâmpini cu acei căruia vrei să îi dăruieşti o petrecerere surpriză. Neavând cum să schimbi data de naştere a amicului tău, fără să observe :D, ai putea să organizezi evenimentul ori mai devreme, ori mai târziu.

Astfel, efectul de surpriză ar fi sigur garantat. Însă, amicul tău s-ar putea să se supere un pic, sau chiar mai mult, dacă îi dai o petrecere la o lună după ziua lui :).

Cu ce surprize mai poţi surprinde pe cineva?

Păi, în afară de data evenimentului, mai sunt câteva elemente care ar putea cauza o reacţie WOW:

tema petrecerii,

modul de a-l atrage la eveniment,

– locaţia petrecerii ş.a.

Eu o să îţi propun o mică surpriză care o să îi pună zâmbetul pe faţa sărbătoritului încă din momentul în care îşi deschide ochii:

– în timp ce doarme, umple-i dormitorul cu cât mai multe baloane colorate.

Surpriza în sine nu este deloc complicată, doar trebuie să ai mare grijă să nu îţi trezeşti „victima”.  Pentru a obţine efectul de „gură căscată” îţi dau următoarele ponturi:

– foloseşte cât mai multe culori,

– scrie diverse mesaje amuzante pe baloane,

desenează chipurile prietenilor pe baloane,

– eventual, ai putea scoate la imprimantă poze cu amicii şi să le lipeşti pe baloane,

– umple baloanele cu heliu,

– leagă mai multe baloane la un loc pentru a crea diverse forme sau numele acestuia.

Dacă bănuieşti că nu ai cum să pui această surpriză la cale fără ca sărbătoritul să se prindă, atunci mai există câteva opţiuni:

1. Baloane la intrare

Cea mai bună uşă pentru a pune în aplicare această surpriză este cea de la intrare, dar poţi folosi şi altă uşă din casă. Ideea este că ai nevoie de o uşă care se deschide înspre cel care intră în cameră, ci nu în direcţia opusă.

usa baloane

Pentru această surpriză o să ai nevoie de un ceolofan înalt cât uşa şi cu încă o jumătate de uşă mai lat, ca să aibă unde să stea baloanele. Lipeşti ceolofanul de rama uşii din camera în care va intra sărbătoritul, de jos până sus. Iar sus vei lăsa o zonă nelipită pe unde vei introduce toate baloanele.

Astfel, când sărbătoritul deschide uşa toate baloanele se vor revărsa asupra lui.

2. O cameră plină de baloane

Această variantă este o alternativă la cea în care sărbătoritul se trezeşte dimineaţa în dormitorul plin de baloane. Aici poţi folosi aproape orice cameră, dar e de preferat una de dimensiuni mai mici şi dacă se poate nu o baie sau o debara :).

aniversare baloane

Ai putea chiar să foloseşti ideea asta pentru petrecerea surpriză. Aduni toţi musafirii într-o singură cameră şi îi pui să o umple cu baloane până la tavan. Apoi să se ascundă printre ele, până când soseşte sărbătoritul.

Niciodată nu eşti „prea mare” ca să zâmbeşti

Motive de supărare sau de îngrijorare o să găseşti mai multe decât ai nevoie. Aşa că este timpul să cauţi mai multe motive ca să zâmbeşti atât tu cât şi cei din jurul tău.

Dacă chiar vrei să fii fericit, ai să fi surprins câte modalităţi uşoare şi la îndemână există. Doar trebuie să vrei.

Te sfătuiesc să profiţi de fiecare oportunitate pentru a te bucura alături de prietenii şi familia ta. Timpul trecere repede şi aceste momente nu ai să le mai vezi.

O zi strălucită,

Shorin

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te rog frumos să îl dai mai departe printr-un share ca să ajuţi şi alţi prieteni care sunt în pană de idei!

Dacă te-am ajutat în vreun fel, te rog să dai like la această pagină.

Dacă vrei să primeşti idei de surprize si cadouri regulat, te rog abonează-te la Newsletter.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.