10 Surprize pentru intreaga Valentine’s Day

Surprize de Valentine’s DayMai sunt încă 4 zile până sâmbătă şi bine ne pare celor îndrăgostiţi până peste cap. În sfârşit dragostea va pluti prin aer „la propriu” şi poate aşa cei care aşteaptă dragostea adevărată vor da de ea chiar atunci. Cine ştie!?

Dar tu deja ţi-ai găsit jumătatea pentru că altfel nu mai citeai articolul de azi 🙂 . Şi pentru că ai pentru cine să pregăteşti surprize romantice, îţi propun 10 idei de surprize numai bune pentru cei înamoraţi.

De ce 10 şi nu una!? …

Păi de ce să-i faci doar o singură surpriză când poţi, destul de uşor, să faci mai multe într-o singură zi?

Şi în plus, aşa Ziua Îndrăgostiţilor va fi mult mai dulce şi apreciată. Iar dragostea dintre voi va creşte şi mai mult şi mai frumos şi mai bine 🙂 .

Cele 10 idei de surprize de Valentines Day

1. Ieşiţi afară şi în timp ce vă plimbaţi, cumpără-i de la fiecare magazin din drumul vostru ceva ce îi place. Pe lângă ce mai veţi să faceţi împreună de Ziua Îndrăgostiţilor, plănuiţi şi o mică plimbare.

Alege să mergeţi pe o stradă cu magazine unde găseşti flori, dulciuri şi suveniruri. Apoi, în timp ce înaintaţi, opreşte-te la fiecare magazin şi cumpără-i o floare, o ciocolată, o bomboană, apoi iar o floare, iar o ciocolata şi tot aşa.

2. Fă-i un tablou simpatic cu numărul de zile de când vă iubiţi. Dacă sunteţi împreună de ceva timp, merge să îi faci un tablou cu numărul de zile pe care îl împliniţi de Valentine´s Day. De asemenea, dacă ştii numărul de ore ar fi şi mai super 🙂 .

3. Dă-i invitaţie la dans pe stradă, în centrul oraşului, la ora de vârf. Plimbaţi-vă prin centru ca doi îndrăgostiţi frumoşi ce sunteţi.

Puneţi-vă căştile în urechi şi ascultaţi muzica care vă place mult şi deodată dă-i invitaţie la dans, apoi începeţi chiar acolo să dansaţi. Jumătatea ta va rămâne mască pentru asta te va iubi şi mai mult.

4. Mergeţi la 12 noaptea la plimbare şi aprinde nişte artificii bune. Oricât de frig ar fi, plimbarea de la miezul nopţii nu ar trebui să lipsească. Aşadar, ca seara să fie şi mai fantastică, surprinde-ţi jumătatea şi oferă-i un spectacol de artificii … numai pentru ea.

5. Crează-i o scrisoare din litere decupate din revistre. Gândeşte-te la un text original care să fie promotorul unei seri de neuitat. Apoi decupează diferite litere din câteva reviste şi scrie scrisoarea lipind literele pe o foaie albă. La final dă-o cu parfum, bag-o într-un plic şi fă în aşa fel încât să o primească la momentul potrivit.

6. Înscenează-ţi propria ta răpire ca să te răscumpere cu o seară romantică. Asta înseamnă ca tu să organizezi o seară romantică într-un loc mai special. Să zicem la un hotel foarte frumos. Apoi ca să pară că ai fost răpit(ă), trebuie să primească în prealabil scrisoarea de la punctul 5 în care află că trebuie să se prezinte la hotel cu ceva anume ca să te răscumpere pe tine – adevărata sa dragoste 🙂 .

7. La cina romantică de pe 14 februarie faceţi To Do List-ul vostru pentru vacanţa care vine. Este minunat când două suflete pereche îşi fac împreună planuri de viitor.

De asta propun să luaţi o foaie de hârtie şi să scrieţi ce anume vreţi să faceţi amândoi la vară. Pot să fie o grămadă de lucruri: locul unde vă veţi petrece vacanţa sau ce anume vreţi să faceţi când plecaţi împreună. PS.: Nu uita ca în timp ce scrieţi să trecori sărutări dulci şi să desenezi pe foaie câteva inimioare.

8. Desenează o inimă mare pe jos şi sărutaţi-vă când vă puneţi în centrul ei. Indiferent că eşti la oraş, la mare sau la munte, găseşte un loc unde să-i desenezi pe asfat, pământ sau nisip o mare inimă. Puneţi-vă în centru ei şi sărutaţi-vă cu foc … şi nu uitaţi să faceţi poze pentru amintiri dragi.

9. Strecoară-i în geacă o listă cu 1.000 de motive pentru care ţi-a câştigat inima. Fă o listă mare, mare, mare cu 1.000 de motive pentru care inima ta bate pentru jumătatea ta. Motivele pot să fie despre aspect, sentimente, activităţi pe care le face, obiceiurile sale, şi multe altele. Tu ştii cel mai bine de ce sunteţi împreună 🙂 .

10. Lipeşte prin casă multe poze cu voi doi. Dacă aveţi o groază de poze făcute împreună, foloseşte-te de ele. Pune peste tot prin casă diferite poze în care apăreţi împreună. Ai grijă ca să le pui când nu este acolo sau când doarme. Aşa surpriza va fi mult mai reuşită.

Surprizele sunt cele care unesc sufletele

Dacă stai un pic să te gândeşti ai să vezi că amintirile care te fac să zâmbeşti sunt cele legate de miciile atenţii pe care le-ai primit atunci când nu te-ai aşteptat.

Tocmai din acest motiv te încurajăm să-i faci de Ziua Îndrăgostiţilor (şi nu numai atunci) multe surprize plăcute care vă vor apropia tot mai mult.

Aşadar mult spor în a-ţi face viaţa o poveste exact aşa cum o visezi şi o doreşti.

Un Valentine´s Day plin de iubire,

Andru

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te rog frumos să îl dai mai departe printr-un share ca să ajuţi şi alţi prieteni care sunt în pană de idei!

Dacă te-am ajutat în vreun fel, te rog să dai like la această pagină.

Dacă vrei să primeşti idei de surprize şi cadouri regulat, te rog, abonează-te la Newsletter.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.