1 Iunie copilăresc

posted in: Surprize WOW | 0

1 iunieAmintiri din copilărie

Ce păcat este că aproximativ 15 ani din viaţa noastră suntem copii. Uneori mă gândesc că ar fi mult mai frumos dacă 15 ani am fi adulţi şi restul vieţii am fi copii. Mă refer copii mici, nu bătrâni care sunt nişte copii mari.

Numai când mă gândesc la perioada copilăriei îmi şi răsare un zâmbet pe sub nas.

Ce bine era când mă bucuram din orice, vedeam o oportunitatea de joacă din fiecare lucru pe care îl vedeam, alergam toată ziua, râdeam în hohote, făceam haz cât de mult puteam şi mai ales, nu aveam altă grijă decât să mă distrez pe cinste cât era ziua de lungă.

Distracţia este cel mai bun medicament dacă vrei să te simţi bine. Asta este indicat să facă toată lumea indiferent de vârstă.

Tu mai ţi minte cum ţi-ai petrecut primii 10 ani din viaţa ta?

Te jucai des pe afară, te întâlneai cu prietenii tăi şi făceaţi tot felul de boacăne, mergeai prin parcuri de distracţii, la circ sau la înot în lacurile de lângă oraş? Îţi exasperai părinţii cu tot felul de rugăminţi să te lase să faci tot felul de lucruri cu cei din cercul tău de prieteni.

Cu siguranţă că aşa a fost … şi bravo ţie şi celor care au avut o copilărie în adevăratul sens al cuvântului. Şi nu ca azi ….

Dar acum de ce s-au schimbat lucrurile astea? De ce ai încetat să te porţi din când în când ca un copil plin de viaţă? De ce te-ai oprit din râs tocmai acum când ai mai multe resurse şi permisiune să faci ce îţi pofteşte inimioara?

Poate că nu ai suficient timp la dispoziţie, dar poţi să ţinteşti doi iepuri de-o dată dacă ştii cum să îi ochieşti. Mă refer că ai putea să oferi o surpriză copilărească celor dragi şi aşa vei avea posibilitatea să te distrezi şi tu.

Numai gândeşte-te cât de bine v-aţi simţi dacă aţi uita pentru o zi că sunteţi oameni mari. Wow, ar ieşi un super eveniment care nu aţi mai vrea să se termine.

Fun, here I come!

Pune la cale un plan care să vă dea pe toţi pe spate. Organizează o întreagă zi plină de activităţi copilăreşti care să vă aducă înapoi în acea perioadă frumoasă din viaţa voastră. Nu ai nevoie de cine ştie ce resurse atâta vreme cât scopul tău final este să vă simţiţi bine şi să vă distraţi aşa cum nu aţi mai făcut-o de o grămadă de timp.

Pentru început, îţi recomand să îţi alegi cu grijă locurile unde vrei să vă petreceţi timpul. Alege câteva dintre următoarele: Circ, Grădina Zoologică, un fel de Aqua Magic, Parcul de distracţie din oraşul tău, Paint Ball sau lupte cu pistoalele cu apă, la scăldat în râu sau mare, un Concert, un Concurs cu întreceri şi tot felul de lucruri creative, etc. Ai destul de multe variante de unde poţi alege cu încredere că va ieşi foarte bine.

Te sfătuiesc să împarţi locurile alese în trei: dimineaţa, la prânz şi seară. Aşa vei profita la maxim de toate beneficiile.

De exemplu:

dimineaţa mergeţi la o baie în râu sau mare, la un Paint Ball sau alege să vă jucaţi acele jocuri din copilărie care o să vă stârnească multe amintiri plăcute. Ţine minte că este mult mai bine dacă începi dis de dimineaţă când aerul este proastat şi mulţi încă lenevesc în pat.

În plus, aşa o să aveţi mai mult timp pentru mai multă distracţie.

la prânz mergeţi la Aqua Magic, la un concurs de întreceri, la o luptă cu pistoalele cu apă, luaţi masa la iarbă verde. Îţi recomand toate astea atunci când soarele o să fie mai puternic. Aşa veţi profita de un soare de nota 10.

seara mergeţi în Parcul de Distracţii, la Circ, la un Concert în aer liber, etc. Aceste activităţi sunt mult mai distractive seara pentru că atunci vor fi aprinse toate luminile şi va fi o agitaţie mai mare decât pe timp de zi.

De îndată ce ai facut lista, nu mai rămâne decat să îi aduni pe toţi şi să începeţi sa vă simţiţi bine.

Odată ajunşi acolo, să nu uiţi să întreţii atmosfera. Poate unora li se va părea chiar aiurea să se zbenguie ca altă dată. Ia tu iniţiativa şi aminteşte-le cum se face.

Tot ce trebuie să faci este să te simţi copil din nou. De asemenea, poţi să cumperi tot felul de prostii din parcul de distracţii, vată pe băţ, baloane, să îţi pictezi faţa, să porţi nas roşu de clovn, etc.

Profită de absolut toate cele de mai sus pentru că doar o viaţă ai şi este păcat să nu te bucuri de ea din plin.

Sper să ai parte de o zi plină de surprize şi voie bună. Nu uita să cele mai frumoase momente sunt cele în care te bucuri că un copil inocent.

P.S. Surpriza de mai sus se aplică şi la cei care au copii. Aşa vă veţi distra cu toţii şi veţi întării relaţiile dintre voi. Cei mici vor aprecia şi se vor simţi minunat atunci când părinţii lor se joacă asemenea lor.

Te îmbrăţişez cu toată copilăria mea,

Andru

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te rog frumos să îl dai mai departe printr-un share ca să ajuţi şi alţi prieteni care sunt în pană de idei!

Dacă te-am ajutat în vreun fel, te rog să dai like la această pagină.

Dacă vrei să primeşti idei de surprize si cadouri regulat, te rog abonează-te la Newsletter.

Leave a Reply