Scrisori aniversare pe neasteptate

posted in: Scrisori | 0

Scrisori aniversareSigur faci tot felul de chestii ca să îţi surprinzi plăcut prietenii. Ori de câte ori este ziua lor, fără să vrei te gândeşti cum să faci din aniversarea lor o zi de neuitat. Indiferent că în ziua cu pricina eşti lângă ei sau că eşti departe, ar fi frumos să îţi faci prezenţa. Fie fizic, fie simbolic.

Acum ceva timp am scris despre cum să trimiţi felicitări prin poştă şi mă gândeam că este timpul pentru o mică completare. Azi vreau să îţi scriu despre cum să trimiţi scrisori aniversare prin poştă. Şi cel mai important, cum să le trimiţi astfel încât să ajungă exact în ziua care trebuie.

Scrisori în străinătate

Ideea de azi este pentru cei care au prietenii sau familia în străinătate. Pentru cei care nu pot fi împreună de aniversarea lor.

Deoarece este greu să vă reuniţi când sunteţi departe, o bună modalitate de a te simţi mai aproape este cea de a-i trimite fizic un pic din tine (nu te gândi la o mână sau un picior, ci la un obiect creat de tine 🙂 ).

Aşadar, m-am gândit că, în loc de un apel telefonic, o felicitare virtuală sau un scurt mesaj, se potriveşte mai bine o scrisoare trimisă prin poştă. O scrisoare personală, cu mai multe idei şi gânduri bune.

Câţiva paşi simpli

1. Înainte cu 2-3 săptămâni de ziua sa, scrie pe o coală de hârtie câteva amintiri plăcute pe care le aveţi împreună, gânduri de bine şi urări. De asemenea, poţi include ceva simpatic despre tine, un lucru pe care surprinsul tău nu îl ştie încă. Aşa vei obţine o scrisoare ideală pentru marea sa aniversare.

2. Pune într-un plic rezistent scrisoarea împreună cu o poză cu voi. Indicat ar fi să fie o poză mai veche care să stârnească amintiri frumoase. Apoi, nu uita să sigilezi bine plicul.

3. Mergi la poştă şi interesează-te cum poţi să trimiţi un plic care să ajungă la o dată anume. Este posibil să trebuiască să apelezi la un curier extern. Sau să fie nevoie să contactezi o firmă anume din ţara şi oraşul unde trebuie să ajungă scrisoarea. Ai mare grijă la acest pas pentru ca totul să iasă aşa cum trebuie.

4. Când ai toate informaţiile necesare, trimite scrisoarea la momentul potrivit. Apoi, aşteaptă ca surprinsul să te contacteze sau poate chiar să te surprindă şi el la rândul său.

Chiar pe neaşteptate

Exact de aniversarea sa o să primească mititelul şi frumosul cadou. Cu siguranţă se va mira ca printre multele facturi să găsească un plic cu urări de la cineva drag.

Poţi apela la această idee chiar şi atunci când locuieşti alături de viitorul tău surprins. Indiferent de distanţă, o surpriză este mereu bine venită.

Este chiar minunat să primeşti surprize exact atunci când nu ştii că le vei primi. Aceste mici detalii ale vieţii ne ajută pe fiecare să apreciem mai mult bucuriile şi binele de care avem parte.

Aşadar, fă cât mai multe surprize pentru că vei vedea că pe zi ce trece te vei simţi şi mai bine.

Andru                                                                                                                        

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te rog frumos să îl dai mai departe printr-un share ca să ajuţi şi alţi prieteni care sunt în pană de idei!

Dacă te-am ajutat în vreun fel, te rog să dai like la această pagină.

Dacă vrei să primeşti idei de surprize şi cadouri regulat, te rog, abonează-te la Newsletter.

Sursa Foto

 

Leave a Reply