Scrisoare pentru Socri

posted in: Scrisori | 0

scrisoare pentru socriiDoar ce am terminat o surpriză pentru socrii mei dragi. Le-am scris o scrisoare emoţionantă prin care le mulţumesc pentru cât de minunaţi sunt ei. Am simţit nevoia să o împart şi cu tine pentru că sincer cred că îţi va fi de folos acum sau în viitor.

„Dragă mamă soacră şi tată socru,

Vă scriu această primă scrisoare ca să vă spun cât de mult vă admir şi cât de mult ţin la voi. Vă mai scriu ca să vă şi mulţumesc că sunteţi mişto.

Prima oară când mi-am dat seama cât de speciali sunteţi a fost atunci când l-am cunoscut pe Sorin. Am ştiut că are nişte părinţi mai mult decât buni după felul în care el este. Doar nu degeaba se zice că oamenii sunt asemenea celor care-i educă şi îi cresc.

După un timp, atunci când m-aţi invitat la voi acasă, am văzut că sunteţi 2 oameni calzi, frumoşi, puternici, responsabili şi optimişti. Ce am apreciat cel mai mult atunci a fost credinţa voastră în Dumnezeu. Pentru asta vă felicit şi vă mulţumesc.

Uneori stau şi mă gândesc la câte provocări aţi făcut faţă şi îmi dau seama cât de speciali sunteţi.

Tată socru, eşti cu adevărat tare că ai trecut cu bine peste acel accident urât şi că ai reuşit să o iei de la capăt. Îmi dau seama că ai o voinţă de fier şi o minte puternică.

Mamă soacră, tu eşti o eroină că ai reuşit şi încă poţi să faci atât de multe lucruri: să ai grijă de copii, să alergi după „Moş Şoavă”, să rezolvi atâtea chestii (ba la primărie, ba la bancă, ba în grădină, ba în atelier, ba în casă şi multe altele). Ştiu sigur că nu îţi este uşor, însă pentru că ai credinţă în Dumnezeu, poţi să le faci pe toate.

Îmi povestea Sorin despre o amintire de-a lui din copilărie: atunci când aţi făcut instalaţie colorată, parcă din becuri normale. În timp ce îmi povestea, Sorin a devenit melancolic, a început să zâmbească şi atunci, încă o dată, am văzut cât de super părinţi sunteţi.

Polaroid Picture Frame: https://www.tuxpi.com/photo-effects/photo-paper

Polaroid Picture Frame: https://www.tuxpi.com/photo-effects/photo-paper

Polaroid Picture Frame: https://www.tuxpi.com/photo-effects/photo-paper

Prin urmare, eu nu am nici o îndoială că sunteţi grozavi, iar pentru asta vă admir şi vă apreciez enorm.

Acum vreau să vă mulţumesc că aţi făcut multe sacrificii şi că aţi avut grijă ca ai voştri copii să devină OAMENI, oameni buni, valoroşi, cu valori morale înalte.

Vă mulţumesc că de fiecare dată, când viaţa nu a fost tocmai roz, aţi găsit puterea să mergeţi mai departe.

Sunt recunoscătoare că m-aţi primit şi pe mine în familia voastră şi că de fiecare dată îmi transmiteţi sănătate, precum şi gânduri frumoase.

Vă mulţumesc că vă rugaţi pentru mine şi pentru ca Dumnezeu sa ne dea copilaşi. Sperăm să vă dăm vestea cea mare cât mai curând posibil.

Mulţumesc din suflet pentru că ne-aţi împrumutat banii necesari ca să cumpărăm un apartament şi mai ales vă mulţumesc pentru suma mare de bani pe care ne-aţi dat-o cadou. Vă mulţumesc pentru încrederea voastră. Promitem că nu vă vom dezamăgi.

Vă mulţumesc că nu ne refuzaţi când vă cerem ajutorul, chiar şi atunci când nu vă vedeţi capul de treabă.

Mulţumesc că aveţi atâta bunătate în voi şi sper din suflet ca Bunul Dumnezeu să vă dea atât de mulă bucurie încât să nu vă fi putut imagina că poate exista vreodată.

Sunteţi minunaţi şi vă mulţumesc pentru asta.

Andreea”

Polaroid Picture Frame: https://www.tuxpi.com/photo-effects/photo-paper

Polaroid Picture Frame: https://www.tuxpi.com/photo-effects/photo-paper

Polaroid Picture Frame: https://www.tuxpi.com/photo-effects/photo-paper

Final 🙂 . Sper ca socrii tăi să fie super uimiţi.

Andru

Dacă ţi-a plăcut acest articol sau te-am ajutat în vreun fel, te rog frumos să îl dai mai departe ca să ajuţi şi alţi prieteni care au pană de idei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.