Mesaje şi scrisori de amor

posted in: Scrisori | 0

Scrisoare de dragoste Declaraţii în scris, mesaje şi scrisori emoţionante

Bine ai venit, dragă cititorule! … de fapt vreau să reformulez: Bine ai venit, bunul meu prieten!

Te-am aşteptat ceva vreme să mă vizitezi şi vreau să ştii că sunt tare încântată că ai reuşit să strecori un pic de timp şi pentru mine. Îmi doresc să găseşti exact ceea ce cauţi şi mă angajez să te ajut în acest sens.

Nu ştiu sigur ce fel de surpriză ori cadou vrei să faci sau ce planuri ai programate după ce ne vom lua rămas bun, dar îţi pun la dispoziţie o serie de idei din care te poţi inspira cu încredere.

Azi mi-am propus să îţi prezint câteva variante de mesaje şi scrisori potrivite pentru cel mai bun prieten sau partenerul tău drag şi scump. Am decis să fac acest pas pentru că sunt convinsă că ai momente în care inspiraţia îţi lipseşte.

Am trecut şi eu prin asemenea momente şi nu mi-au plăcut deloc. Este într-adevăr stresant pentru că la un moment dat intri în panică de timp şi nu te poţi concentra neam.

Într-un articol anterior am prezentat modul în care poţi să realizezi o scrisoare de amor care să fie potrivită pentru cât mai multe cupluri. Dacă tot ştii cum să faci scrisoarea, ar fi bine să ai habar şi ce să scrii, nu? Ştii şi tu cum este … „Cere şi ţi se va da!”

Dăruirea sentimentelor în scris        

După ce în sfârşit ai realizat textul ideal, mai este şi o mică problemă. Înainte de toate, să ştii că te înşeli dacă consideri că nu este important modul în care dăruieşti scrisoarea, declaraţia scrisă sau mesajul. Uneori acest mic gest pe care îl treci cu vederea este mai important decât scrisoarea în sine.

Ai posibilitatea să o strecori în geantă, în rucsac, în laptop sau în agenda personală. Ai putea să o trimiţi prin poştă sau pur şi simplu să o dăruieşti când luaţi cina în oraş.

Este minunat să te uiţi la expresia feţei atunci când o citeşte. De asemenea ai oportunitatea să faci ceva şi mai şi, ceva ieşit din comun. Aici mă refer că ai putea o să rogi un amic să i-o înmâneze când vă plimbaţi prin parc sau ar putea să o găsească din întâmplare pe plajă.

Sunt destul de multe variante care pot face să fie mai mult decât o simplă scrisoare.

Cum îţi promiteam mai devreme, a sosit momentul să îţi fac cunoscute câteva exemple de mesaje şi scrisori. Te invit mai departe să citeşti ca să îţi fie mai uşor pe viitor atunci când cauţi un sfat.

Mesaj de dragoste pentru iubit

„Îţi mulţumesc că mă iubeşti, că îţi faci griji pentru mine, că mă ocroteşti, că mă înveleşti dacă îmi este frig, că mă strângi în braţe dacă îmi este teamă, că pentru tine sunt frumoasă şi dimineaţa.

Îţi mulţumesc că mă priveşti în ochi şi îmi citeşti gândurile.

Îţi mulţumesc pentru tot ce mi-ai dat şi pentru tot ce te-a încântat.

Îţi mulţumesc că exişti pentru mine şi că te pot iubi!”

Polaroid Picture Frame: https://www.tuxpi.com/photo-effects/photo-paper

Polaroid Picture Frame: https://www.tuxpi.com/photo-effects/photo-paper

Polaroid Picture Frame: https://www.tuxpi.com/photo-effects/photo-paper

Mesaj de dragoste pentru iubit sau iubită

„Îţi dau o mângâiere, un pupic, un sărut, o strângere în braţe ca apoi să ai o amintire cât mai frumoasă cu noi doi.

Îţi trimit cu dragoste toate urările de bine din lume!”

Scrisoare de dragoste pentru iubit sau iubită

„Iubirea mea scumpă,

Înainte de toate îmi doresc că ştii că te iubesc enorm, cu toate că nu ţi-am mai arătat de o grămadă de timp. Sper ca pe viitor să mă schimb în bine şi să devin persoana care o să te facă super fericit!

Îmi place să îţi scriu, dar mai mult îmi place să te sărut. Parcă am şi uitat ce fel este … Ce mult ne sărutam înainte … Era frumos … Eu mai vreau să fie aşa … sau poate şi mai frumos … Să ne iubim … Să ne dăruim unul altuia şi să te simt … aproape de mine … Să fim o singură fiinţă …Să simt cum nu mai poţi de plăcere şi de fericire.

Visez de mult timp la cum o să fie peste ani. Am atâtea dorinţe şi atâtea  planuri pe care vreau să le fac cu tine, să le trăiesc cu tine. Vreau să te iubesc în atâtea feluri. Vreau să simţi că te iubesc în fiecare clipă. Vreau să mă iubeşti mereu şi să te gândeşti la mine tot timpul.

Mi-ar plăcea tare mult să ne iubim la nesfârşit şi nimeni, şi nimic să nu intervină între noi.

Te iubesc, te iubesc nespus de mult şi mulţumesc enorm că nu ai plecat de lângă mine!

Te sărut până te usuci!”

Polaroid Picture Frame: https://www.tuxpi.com/photo-effects/photo-paper

Polaroid Picture Frame: https://www.tuxpi.com/photo-effects/photo-paper

Polaroid Picture Frame: https://www.tuxpi.com/photo-effects/photo-paper

Invitaţie pentru iubit sau iubită la un weekend special

 „Dragul meu,

Ştiu că a trecut ceva timp de când ţi-am scris ultima dată, dar cred că după atâta pauză această scrisoare o să fie mult mai dulce.

Mai întâi de toate îmi doresc să ştii că îmi este extrem de dor de tine şi că abia aştept să te văd, să mă ţii la pieptul tău şi să te simt aproape de mine.

Mă gândesc destul de des la timpul care îl petreceam înainte ca eu să devin atât de ocupată cu noul serviciu. Era atât de bine şi de frumos … Pentru mine a fost o perioadă superbă!

Sunt conştientă că acum ne vedem foarte rar şi sper din toată inima să accepţi să mă însoţeşti pe data de 25.05.2013 într-o mică excursie în Grecia pe care deja am organizat-o.

Îmi doresc să vii cu mine ca să simţi fericirea ce o simt şi eu când mă gândesc la momentele pe care putem să le petrecem împreună. Pentru mine este foarte important să fii lângă mine ca să ne bucurăm şi să cunoaştem lumea frumoasă din alte părţi.

Te rog frumos să mă anunţi de îndată ce poţi şi să nu uiţi pentru nici un moment că TE IUBESC şi că ard de nerăbdare să TE VĂD!!!

Pupici, pupici, pupici! Te văd zâmbind … Îmi placi mult când zâmbeşti!

Cu dragoste, iubirea ta! ”

Mesaj pentru cea mai bună prietenă

„Să ştii că din clipa în care te-am cunoscut viaţa mea s-a schimbat pentru totdeauna şi încet, încet am realizat să îmi eşti tare dragă fiindcă am avut impresia că te cunosc din totdeauna.

Sper să am parte alături de tine de zile pline de haz, bucurie şi tristeţe, armonie şi certuri mici, însă pline de prietenie. Aşa că prietena mea dragă, îţi urez la mulţi ani fericiţi, sănătoşi şi plini de realizări!!!”

Sentimente sincere

Mesajele şi scrisorile de mai sus se potrivesc de minune la mai multe ocazii speciale. Îţi fac cunoscut şi faptul că fiecare text mai poate fi îmbunătăţit sau schimbat după bunul tău plac şi pentru fiecare ocazie sau persoană în parte.

Sper că acestea de mai sus să te ambiţioneze să aduci cât mai multă iubire şi cât mai multe zâmbete în toate relaţiile tale.

Nu nu uita că te aştept la un nou articol pentru o nouă surpriză.

Succes şi la cât mai multe momente frumoase,

Andru

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te rog frumos să îl dai mai departe printr-un share ca să ajuţi şi alţi prieteni care sunt în pană de idei!

Dacă te-am ajutat în vreun fel, te rog să dai like la această pagină.

Dacă vrei să primeşti idei de surprize si cadouri regulat, te rog abonează-te la Newsletter.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.