De acum trimite prin posta felicitari de ziua de nastere

posted in: Scrisori | 0

DEAR JOHNZâmbesc fără să îmi dau seama când mă gândesc la scrisorile pe care le găseam în cutia poştală. Eram tare de încântată când primeam o scrisoare oricât de mică era ea. De cum o vedeam ştiam că este plină de sentimente frumoase.

De ce? Păi, pentru că expeditorul a “muncit” ceva ca eu să primesc o surpriză fizică în “era online”.

Practic, ideea că am primit o scrisoare trimisă prin poştă, şi nu pe e-mail, îmi spunea că eu chiar sunt specială. Deveneam conştientă că viaţa mea este o adevărată poveste. O poveste pe care îmi doream să o retrăiesc de nenumărate ori … 

Si aşa a luat naştere cutiuţa mea de amintiri care îmi încântă sufletul!

În cutie se adună scrisori de dragoste şi felicitări de ziua de naştere       

Trebuie musai să ai în casă o cutie frumos decorată, unde să depozitezi dovezile unor amintiri dulci. Cutia de care îţi spun va deveni în timp o adevărată comoară de care nu vei vrea să te desparţi.

Şi acum vine întrebarea: Ce vei pune în ea? Orice lucru care îţi pică drag şi care îţi aduce zeci de zâmbete pe faţa ta frumoasă. De exemplu, poţi pune scrisorile despre care îţi vorbesc azi. Acele frumoase scrisori care îţi alină dorul, supărarea şi care te poartă în momente de vis.

Scrisori speciale pentru fiecare

Nu crezi că este mai bine să trimiţi de ziua de naştere scrisori prin poştă pentru toţi cei dragi ţie? Ne eşti de acord că imediat ce o va citi tu vei primi un apel special? Eu cred că da şi îţi confirm că aşa va fi.

De aceea, îţi propun ca de acum înainte să îţi faci un pic de timp şi să scrii o mică scrisorică. Aşa că pe lângă orice cadou vei face o vei trimite prin poştă cu 2-3 zile înainte de ziua ce mare.

Când scrisoarea este gata, cumpără un timbru şi nu mai rămâne decât să o trimiţi prin poştă. Şi trimite-o! NU o băga pur şi simplu în cutia poştală. Scrisoarea trebuie să călătorească, să se coacă, să aibă istoria şi povestea sa.

Astfel, surpriza pe care o va primi va fi de proporţii mari … mai ales că în ziua de azi este ceva rar … şi ce este rar este mai bun … mai scump … mai impresionant …

Deci, hai! Pune-ţi în plan să dăruieşti un zâmbet într-o zi specială cu ajutorul unei scrisori. Trimite oricui: mamei tale, tatălui tău, fratelui tău sau sorei tale. Iubitului, soţului, chiar dacă locuiţi sub acelaşi acoperiş (cu atât mai mare va fi surpriza). Ori celui mai bun prieten, chiar şi unui “duşman” care te seacă.

Scrie cu inima, nu cu mintea

Însă, vreau să te atenţionez: NU copia scrisorile de pe internet sau din cărţi. Ci crează-le cu sufletul, scrie din inimă chiar dacă în final se vor aduna doar 3 fraze. Fii conştient că acele 3 fraze vor conta enorm şi vor lega relaţii puternice, poate pe viaţă.

Să surprinzi în cel mai simplu mod

Şi să nu uiţi că şi cu cel mai mic efort 😀 . Aşa că, sper că articolul de azi să îţi fie de folos şi să vă aducă atât ţie, cât şi celorlalţi numai zâmbete pe cinste!

Ţine minte că dăruind vei primi înzecit. Şi nu o spun doar eu, ci şi foarte mulţi oameni!

Îţi mulţumesc că ai citit şi îţi urez clipe bucuroase,

Andru

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te rog frumos să îl dai mai departe printr-un share ca să ajuţi şi alţi prieteni care sunt în pană de idei!

Dacă te-am ajutat în vreun fel, te rog să dai like la această pagină.

Dacă vrei să primeşti idei de surprize şi cadouri regulat, te rog, abonează-te la Newsletter.

Sursă foto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.